2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
MasaAllah ya gercek mi bu.Benimki gunduz yalnizca on bes dakika.Gecede on birde uyuyup sekize kadar alti yedi kere uyaniyor
Canım tabi ki benimki de geceleri uyaniyor. En az 2 -3 kez uyaniyor.
Gündüzleri toplam uyudugu saat sayısı 4.sabah 2 saat sonra 2 kere yaklaşık 1 er saat uyuyor.
Gunduz kac kere uyuyor sizinki?

Gündüzleri toplam uyudugu saat sayısı 4.sabah 2 saat sonra 2 kere yaklaşık 1 er saat uyuyor.
Bir kere oda on bes dakika .Nasil uyutuyorsun Cnm. Benim ki memede ya da illa sallanmak istyr.Gozleri kan çanagi gibi oluyr yinede uyumuyr

Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Benimki 2 kez uyuyor. Bir sabah iki saate yakın öğleden sonra da bir saate yakın uyuyor. Akşam senin ki gibi. Ama geceleri çok uyanıyor. Saymıyorum

Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Benimki de 3 uyku yapıyor genelde 1 saat olmadan uyanıyor bir düzenli rutini yok malesef bebekler rutin seviyo. Babaya biraz bak diye veriyorum üzerine yatiriyo çocuk çabucak uyuyo😶😐 uykusu olmasa bile . O yüzden hiç düzen yok. Gece de en az 3 uyaniyo 😐

Merhaba hanımlar. 8. Aya bir hafta kala benim kız ayakta durmaya başladı 😃😃😃 40 sn filan. Çok şirin. Keşke bu hallerini ailem de görseydi ama çok uzaklar 😔
Biz de öyle. Hem ayağa kalkıyor hem iki eli bırakıp durmaya çalışıyor oğlum. Bi yandan sevindim bi yandan da gece kalkar beşikte diye korkmaya başladık. Daha sık uyanıyoruz şimdi🤷‍♀️ Şimdi İzmir’e babaannelerine gidiyoruz. Bir hafta sonra sanırım oğlum yürüyerek eve dönecek 😜 dört kat merdiven de çıkabilse hiç fena olmazdı 🤣

Benimki 2 kez uyuyor. Bir sabah iki saate yakın öğleden sonra da bir saate yakın uyuyor. Akşam senin ki gibi. Ama geceleri çok uyanıyor. Saymıyorum
İki üç aydır günde iki defa uyuyor. Birer buçuk saatten toplam 3 saat uyuyor. Arada aksadığı oluyor tabii. Gündüz 3 saati doldurmadıysa akşam erken yatıp biraz uyuyup geri uyanıyor.

Umayumay35 Umayumay35 tabii ki bir standartı yok bu işin ama bu aylarda iki defa uyusa daha iyi olur.

Carinanebulasi Carinanebulasi maşallah bebişinin hareketleri çok önden gidiyor. Dokuzuncu ayda yürür seninki 😉

Ben de ailemden uzağım. Annemler her kış gelir bir ay bizde kalırlardı. Ancak hasret giderirdim. Bu kış pandemiden dolayı gelemediler. Neyse canları sağolsun, güzel günler gelecek inşallah 🙏

Benimki de 3 uyku yapıyor genelde 1 saat olmadan uyanıyor bir düzenli rutini yok malesef bebekler rutin seviyo. Babaya biraz bak diye veriyorum üzerine yatiriyo çocuk çabucak uyuyo😶😐 uykusu olmasa bile . O yüzden hiç düzen yok. Gece de en az 3 uyaniyo 😐
Ayy bizim baba da aynı. Sabahları bazen ben uyuyorum o bebişe bakıyor. Bi bakmışım hemen uyutmuş 😁 Hayır nasıl uyutabiliyor hemen ben ona şaşırıyorum 😳

Ayy bizim baba da aynı. Sabahları bazen ben uyuyorum o bebişe bakıyor. Bi bakmışım hemen uyutmuş 😁 Hayır nasıl uyutabiliyor hemen ben ona şaşırıyorum 😳
Artık verirken lütfen çocuğu uyutma diyorum o da özel bi çaba harcamıyorum diyo😮 bu sefer ben mutfakta işimi bitirip geliyorum çocuk enerjik ve bana kalıyor çünkü beyefendi bakmış (uyutmus) oluyo😂 hatta akşam yemeklerinden sonra bebisi üzerine yatırıyor kendi de yatıyor o şekilde uyuyolar☺

Artık verirken lütfen çocuğu uyutma diyorum o da özel bi çaba harcamıyorum diyo😮 bu sefer ben mutfakta işimi bitirip geliyorum çocuk enerjik ve bana kalıyor çünkü beyefendi bakmış (uyutmus) oluyo😂 hatta akşam yemeklerinden sonra bebisi üzerine yatırıyor kendi de yatıyor o şekilde uyuyolar☺

Eklentiler

• 2021-01-08 16.18.16.jpg
    2021-01-08 16.18.16.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 73
Benimki o şekilde hayatta uyumaz, sıkıntıya gelemiyor çocuk

Bir kere oda on bes dakika .Nasil uyutuyorsun Cnm. Benim ki memede ya da illa sallanmak istyr.Gozleri kan çanagi gibi oluyr yinede uyumuyr
Biz 4.ayda uyku gerilemesi yaşarken hamak aldik orda sallayarak uyutuyorum. Artık kucaktan nefret ediyor hamakta uyumak istiyor. Kilosuna uyacak şekilde hamak alırsanız belki işe yarar.
Geceleri uyumayinca bile oraya bırakıyorum uzun sürüyor ama homurdana homurdana uyuyor. Bi de hep ninni açarım başucuna seste uyumaya alıştı. Ninniyi duyunca uyuyacagini anlıyor. İnşallah sizinkinin de uykulari düzene girer.
8.ayda 2 uyku tavsiye ediyorlar ama çocuk kendi ayarliyor uykusunu

Benim eşim çok güzel oyun kurar. Cocugu uyutmaktansa oynamak daha kolay geliyor. Sallantili oyuncagin ucunu vinc gibi kullanıp diğer oyuncakları önüne taşıyor benimki nedense pek egleniyor bu oyunda kikir kikir

Benim eşim çok güzel oyun kurar. Cocugu uyutmaktansa oynamak daha kolay geliyor. Sallantili oyuncagin ucunu vinc gibi kullanıp diğer oyuncakları önüne taşıyor benimki nedense pek egleniyor bu oyunda kikir kikir
Keşke oynatsa bizimki de . Oynamak oynatmak daha anlamli bence tebrikler eşinize. 👏 ben de hakkını yemeyim şimdi karnı tok altı temiz sen çabuk uyutursun deyip veriyorum 👍

Keşke oynatsa bizimki de . Oynamak oynatmak daha anlamli bence tebrikler eşinize. 👏 ben de hakkını yemeyim şimdi karnı tok altı temiz sen çabuk uyutursun deyip veriyorum 👍
Benimki oyun oynatmayi sever hic sıkılmaz (benim 5 yaşındaki yeğenime de saatlerce oynar).sadece uyutmayi sevmiyor. Herşeyi hazir olsa da "diğer işleri ben yaparım sen uyut"der.
En büyük hayali çocuğun biraz büyüyüp bizim yatagin ortasında uyur hale gelmesi (tabi bu hayalde cocugu yine ben uyutuyorum)

merhabalar geriye dönük okuyamadım umarım herkes iyidir 🤗
Somon baslayan var mı aranızda?
bizim tontik ,biz yerken yalvarırım bana da verin der gibi baktığı için bir iki verdim,yalana yalana yedi.🧿
alerjik olan bebekler için 1 yaş beklenilsin, alerjik olmayanlar 8. ay dolunca ufak tadimlara baslayabilir diye kalmış aklimda.buyuk kızıma haftada 2 mutlaka yedirirdim, sebze corbalarina falan da sürekli katardim.Ama ona hangi ayda başladım hatırlayamıyorum yaşlandim mi ne👵 yarın öğün gibi vericem bakalim..
buharda pisirip hafif ezer veririm

Carinanebulasi Carinanebulasi maşallah bebişinin hareketleri çok önden gidiyor. Dokuzuncu ayda yürür seninki 😉

Ben de ailemden uzağım. Annemler her kış gelir bir ay bizde kalırlardı. Ancak hasret giderirdim. Bu kış pandemiden dolayı gelemediler. Neyse canları sağolsun, güzel günler gelecek inşallah 🙏
Yürür belki bilmiyorum. Biraz aceleci galiba 😊 daha torunlarını görmediler ondan üzüldüm. Bir bitse hastalık götüreceğim yanlarına.

Biz de öyle. Hem ayağa kalkıyor hem iki eli bırakıp durmaya çalışıyor oğlum. Bi yandan sevindim bi yandan da gece kalkar beşikte diye korkmaya başladık. Daha sık uyanıyoruz şimdi🤷‍♀️ Şimdi İzmir’e babaannelerine gidiyoruz. Bir hafta sonra sanırım oğlum yürüyerek eve dönecek 😜 dört kat merdiven de çıkabilse hiç fena olmazdı 🤣
Daha önce yazmıştım beşik sıkıntı oldu bizde durmuyor çünkü. Yerde yatırıyorum. İzmir e mi gideceksin benimkilerde orda yaşıyor. Merdiven çıksa fena olmazmış 😃😃

X