- 11 Kasım 2015
- 1.557
- 2.420
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.221
Canim farkli bir tedavi olunca hepimiz öğrenmek istiyoruz yalnız değilsinKoptum yaaa vallahi bende anlamadım ne duysam iyi birseymi diye zıplıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim farkli bir tedavi olunca hepimiz öğrenmek istiyoruz yalnız değilsinKoptum yaaa vallahi bende anlamadım ne duysam iyi birseymi diye zıplıyorum![]()
Olurmu burdan ne duysam hemen Dr arıyorum bana şu ilacı verecekmisiniz şu testi isteyecekmisiniz diye oda diyorki tabiki ama zamanı gelmedi bir elimi belime koyup hesap sormadigim kaldı DrAlemsinya tabi hepimizin durumu farklı bana iyi gelen sana gelmiyordur belki doktorlarımız daha iyi bilir
![]()
Gece gece güldürdünOlurmu burdan ne duysam hemen Dr arıyorum bana şu ilacı verecekmisiniz şu testi isteyecekmisiniz diye oda diyorki tabiki ama zamanı gelmedi bir elimi belime koyup hesap sormadigim kaldı Dr![]()
Hele bebisler olsun burdan mezun olunca buradan birkaç arkadaşım da yanıma alıp muayenehane açacağım ne diyorsun senGece gece güldürdünAllah'ta seni güldürsün
![]()
Diplomasiz uzmanlar olduk inanHele bebisler olsun burdan mezun olunca buradan birkaç arkadaşım da yanıma alıp muayenehane açacağım ne diyorsun sen![]()
Eskiden ne güzel cahildik beee hele ben kamilim dünyadan haberim yoktu menopoza girene kadar bebek olur saniyordum tup bebek ne olduğunu bile bilmiyordumDiplomasiz uzmanlar olduk inan![]()
Her ilişkiye korunmadan girersek hamile kalacağız sanıyorduk meğer günleri varmışEskiden ne güzel cahildik beee hele ben kamilim dünyadan haberim yoktu menopoza girene kadar bebek olur saniyordum tup bebek ne olduğunu bile bilmiyordum![]()
+1 olarak benide yazin orayaHer ilişkiye korunmadan girersek hamile kalacağız sanıyorduk meğer günleri varmışsonra günleri geç neler varmış neler
![]()
Tamam bünyeniz alışmıştır benim daha başlayalı ilaca 1 .5 gün oldu Allah yasatmasn size de sımsıkı tutunsun bebeğinizBen transferden önce başladım. Şuan transfer günü hariç 5. Güne girdim
Amin canım benim inşallah hepimizin bebişleri tutunsunTamam bünyeniz alışmıştır benim daha başlayalı ilaca 1 .5 gün oldu Allah yasatmasn size de sımsıkı tutunsun bebeğiniz![]()
Laborantiniz hazır diğer ekip elemanlarini ayarlayalımHele bebisler olsun burdan mezun olunca buradan birkaç arkadaşım da yanıma alıp muayenehane açacağım ne diyorsun sen![]()
Laborantiniz hazır diğer ekip elemanlarini ayarlayalım![]()
Burdan tam donanımlı eğitim alacağım inş Dr ilk günden beri yazmadığı ilaçların istemediği tahlillerin hesabını sordum valla artık bu iş tamam retikuler kardeşim de sağolsun herşeyi hazırlamış diğer arkadaşlarda el attimi danışmanlık tan tut herşey yaparız bilmediğimiz yerde yapay zeka var ikide Youtube video izlersek ameliyat bile yaparızLaborantiniz hazır diğer ekip elemanlarini ayarlayalım![]()
Her ilişkiye korunmadan girersek hamile kalacağız sanıyorduk meğer günleri varmışsonra günleri geç neler varmış neler
![]()
Mayalam sende bol bol video izle bacı transfer işlemi opu felan yaparız şaka bir tarafa Mersin'de tanınmış bir makeup ben kalıcı makyaj da özellikle bizim hoca zamaninda birşey ogretmedi kendine hayrı yoktu bir iş yerine girdim müdür olarak kalıcı makyaj uzmanı kızı beğenmedim işten çıkardım ertesi gün bir sürü kalıcı makyaj varmış bana dediler kızı işten çıkardın kalıcı makyajları sen yapacaksın dedim ben hiç hayatımda kalıcı makyaj yapmadım yapacaksın dediler sabaha kadar YouTube'daki bütün videolar ınstagram'daki bütün videolar hepsini izledim ellerim titriyordu ve şu an meslekte zirvedeyim araba park etmeyi falan da YouTube'dan öğrendim ben o yüzden ben YouTube'a çok güveniyorum bacım benim YouTube'la geçmişim çok varHadi bakalımhayırlı olsun yeni tüp bebek
merkezi
![]()
Korunduğum günlere acıyorumHer ilişkiye korunmadan girersek hamile kalacağız sanıyorduk meğer günleri varmışsonra günleri geç neler varmış neler
![]()
Belirti aramaya başlayabilir miyiz acaba olanlar ne durumda neler oldu vs.. Benim ilki üzerinden 8 sene geçti kısmen unutmuşum bazı anlarıÇok şükür canım çok sevindim hayırlı güzel pozitif haberler almak nasip olsun
Test günün ne zaman?![]()
Kuzum benim doktorum hiçbir belirti olmaz kendini boşa dinleme demişti.Belirti aramaya başlayabilir miyiz acaba olanlar ne durumda neler oldu vs.. Benim ilki üzerinden 8 sene geçti kısmen unutmuşum bazı anları![]()