Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Koptum yaaa vallahi bende anlamadım ne duysam iyi birseymi diye zıplıyorum 🤪😀😀😀😜
Canim farkli bir tedavi olunca hepimiz öğrenmek istiyoruz yalnız değilsin 🤭🤭 sen normal tedavide gerek var mi kullanilir mi diye soruyorsun. Ben neden daha önce alerji yapmadi da simdi yapti alternatifi var mi diye soruyorum. Sonuc ayni kapiya cikiyor merak etme 🤣🤣🤣

Alemsin😁ya tabi hepimizin durumu farklı bana iyi gelen sana gelmiyordur belki doktorlarımız daha iyi bilir😁🙏
Olurmu burdan ne duysam hemen Dr arıyorum bana şu ilacı verecekmisiniz şu testi isteyecekmisiniz diye oda diyorki tabiki ama zamanı gelmedi bir elimi belime koyup hesap sormadigim kaldı Dr 🤪😀😀😀🤪🤪

Eskiden ne güzel cahildik beee hele ben kamilim dünyadan haberim yoktu menopoza girene kadar bebek olur saniyordum tup bebek ne olduğunu bile bilmiyordum 🫣🫣🫣🫣
Her ilişkiye korunmadan girersek hamile kalacağız sanıyorduk meğer günleri varmış😁sonra günleri geç neler varmış neler😁

🤲Amin🤲
IMG_7311.webp

Laborantiniz hazır diğer ekip elemanlarini ayarlayalım 😅
Burdan tam donanımlı eğitim alacağım inş Dr ilk günden beri yazmadığı ilaçların istemediği tahlillerin hesabını sordum valla artık bu iş tamam retikuler kardeşim de sağolsun herşeyi hazırlamış diğer arkadaşlarda el attimi danışmanlık tan tut herşey yaparız bilmediğimiz yerde yapay zeka var ikide Youtube video izlersek ameliyat bile yaparız 😄 😄 😄 😄 🫣🫣🫣🫣

Hadi bakalım 🤔 hayırlı olsun yeni tüp bebek 👶 merkezi 💕
Mayalam sende bol bol video izle bacı transfer işlemi opu felan yaparız şaka bir tarafa Mersin'de tanınmış bir makeup ben kalıcı makyaj da özellikle bizim hoca zamaninda birşey ogretmedi kendine hayrı yoktu bir iş yerine girdim müdür olarak kalıcı makyaj uzmanı kızı beğenmedim işten çıkardım ertesi gün bir sürü kalıcı makyaj varmış bana dediler kızı işten çıkardın kalıcı makyajları sen yapacaksın dedim ben hiç hayatımda kalıcı makyaj yapmadım yapacaksın dediler sabaha kadar YouTube'daki bütün videolar ınstagram'daki bütün videolar hepsini izledim ellerim titriyordu ve şu an meslekte zirvedeyim araba park etmeyi falan da YouTube'dan öğrendim ben o yüzden ben YouTube'a çok güveniyorum bacım benim YouTube'la geçmişim çok var 😀😀😀😀😀

Back
X