Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Geçmiş olsun öncelikle🌸, bir tane erken gebelik testi alın ve bence önce test yapın tutunma var mı bugün görün. Sonra yatın dinlenin pek kalkmayın sonuçta düştünüz. Evet düşmek tehlikeli ve pek istenmeyen bir şey. Testi bekletmek son gün kanla öğrenmek istemiş olabilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken test yapar bir şey varsa da gidip yarın kan veririm sonra da sıkı takip yaparım. Doktorunuza da elbette ki danışacaksınızdır 🙏🏾
Evet yarın gıdıb kan vercem

evet, yaklaşık 2 saat kadar önce birdaha oldu. Yarın doktora sorucam durumu, açıkcası erken test isterse de yapmamayı düşünüyorum. Hocam gerek yok ben günümü bekliyim varsa ilave ilaç alayım dicem. Ben de birdaha arttı artmadı stresini yaşayamam ya. 20.güne kadar belki 5 kere kan vermiştim hep ayrı stres. Yani 10.gün yapmayı düşünüyorum bellki 9 olur hani
Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayiz
Bu bebekleri bizler sabırla ilmek ilmek 🧶 işledik canım onlar çok kıymetli 🥹👼
Öyle cidden çok değerliler şimdiden 🥺

İnşallah yaaa 🤲
Senin transfer ne zaman
doktorum 5.gün transfer ederiz demişti 17 nisan oluyor ama henüz döllendi mi çoğaldı mi hiç bi bilgim yok 😔 cumartesi opu olmanın zararı sanırım pazar kapalı bölüm dediler aramadılar inşallah yaşıyorlardir ve döllenip çoğalırlar 🤲 hep birlikte anneliği de tadariz 🥰

doktorum 5.gün transfer ederiz demişti 17 nisan oluyor ama henüz döllendi mi çoğaldı mi hiç bi bilgim yok 😔 cumartesi opu olmanın zararı sanırım pazar kapalı bölüm dediler aramadılar inşallah yaşıyorlardir ve döllenip çoğalırlar 🤲 hep birlikte anneliği de tadariz 🥰

Amin canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz dilerim embriyo kuşlarımız bölüniyorlardır Allah’ın izniyle Rabbim onları bize bağışlasın inşallah 🤲🥹👼👼

Amin canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz dilerim embriyo kuşlarımız bölüniyorlardır Allah’ın izniyle Rabbim onları bize bağışlasın inşallah 🤲🥹👼
Çok çok amin 🤲 bilinmezlik çok kötü bir hismis 2.3. denemesi olan arkadaşlarımız var Rabbim size kat kat sabır kolaylık versin 🤗

Yok bacim yok şifa olsun afiyet olsun da bana çok gibi geldi. Bu ari sütü, omega3, b12, vitamin, folik asiti hepsini bir arada olan takviye yok mu ? Tek tek zor olur bacim. Ben transferden önce çok kullandim ordan biliyorum.
Şimdi azalticam canım. En minimum a indireceğim. OMEGA folik asit kesin olur. Gerisine bakarım 🥰

Canım ben hamileliğin ilk aylarinda nar suyunun içilmemesi gerektiğini biliyorum rahmi kasiyormus embriyo için iyi olmayabilir .İstersen doktoruna danış.
Transfer öncesi dönemde rahim duvarının kalınlaşması için nar suyu için diye bir yazı okumuştum ama doğruluğu nedir acaba yanlış mı yaptım 😥

Çok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymış
Canım bende önceki transferde serum kullandım işe yaramadı bende ve çok da pahali

Back
X