- 4 Aralık 2024
- 4.245
- 4.551
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.181
Evet 5 cı gun pgt
Kalbini ferah tut canım artık tutunmuş olması lazım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5 cı gun pgt
Benim ki kapsülCanim bu intralipid serum gibi birşey mi? Çünkü bende rahim embriyoyu tutsun. Katil hücreler saldırıp düşük olmasin bağışıklık desteklensin diye serum kullaniyorum da ondan sordum
Aynen öyleKafamız 10 milyon konuşuyorsak ona da şükredelim![]()
Amın canım yaaaa çok kotu oldum daha kenfıme şimdi geldım mahv oldum (Kalbini ferah tut canım artık tutunmuş olması lazım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah![]()
Evet yarın gıdıb kan vercemGeçmiş olsun öncelikle, bir tane erken gebelik testi alın ve bence önce test yapın tutunma var mı bugün görün. Sonra yatın dinlenin pek kalkmayın sonuçta düştünüz. Evet düşmek tehlikeli ve pek istenmeyen bir şey. Testi bekletmek son gün kanla öğrenmek istemiş olabilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken test yapar bir şey varsa da gidip yarın kan veririm sonra da sıkı takip yaparım. Doktorunuza da elbette ki danışacaksınızdır
![]()
İnşallah yaaaSizin çocuk içerde o yüzdendirinşallah tutunmuş farkedilecegi günü bekliyordur
benim daha transfer olmadi
Evet öğrenmekle bitmiyor maalesef yine de pozitif olsunda onu da bekleriz nasıl olsa hep biseyleri beklemek durumundayizevet, yaklaşık 2 saat kadar önce birdaha oldu. Yarın doktora sorucam durumu, açıkcası erken test isterse de yapmamayı düşünüyorum. Hocam gerek yok ben günümü bekliyim varsa ilave ilaç alayım dicem. Ben de birdaha arttı artmadı stresini yaşayamam ya. 20.güne kadar belki 5 kere kan vermiştim hep ayrı stres. Yani 10.gün yapmayı düşünüyorum bellki 9 olur hani
Öyle cidden çok değerliler şimdidenBu bebekleri bizler sabırla ilmek ilmekişledik canım onlar çok kıymetli
![]()
doktorum 5.gün transfer ederiz demişti 17 nisan oluyor ama henüz döllendi mi çoğaldı mi hiç bi bilgim yokİnşallah yaaa
Senin transfer ne zaman
doktorum 5.gün transfer ederiz demişti 17 nisan oluyor ama henüz döllendi mi çoğaldı mi hiç bi bilgim yokcumartesi opu olmanın zararı sanırım pazar kapalı bölüm dediler aramadılar inşallah yaşıyorlardir ve döllenip çoğalırlar
hep birlikte anneliği de tadariz
![]()
Çok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymışEvet canım prograf onun hap şekli.Bagisikligi destekliyor.
Çok çok aminAmin canım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz dilerim embriyo kuşlarımız bölüniyorlardır Allah’ın izniyle Rabbim onları bize bağışlasın inşallah![]()
Anladım canım hani antibiyotik kullanirken o şikayetlerinin olmaması lazim da ondan sordumVerdi canım antibiyotik onun yanında prednol diye bi hapta verdi sanırım transferde bebeğin uyum sağlaması vücudun kabul etmesi içinmiş oda
Çok çok aminbilinmezlik çok kötü bir hismis 2.3. denemesi olan arkadaşlarımız var Rabbim size kat kat sabır kolaylık versin
![]()
Bana da doktorum prednol verdi prograf sanırım bi üst ilacı tekrarlayan ivf tedavileri için kullanılır yazıyor prograf içinEvet canım prograf onun hap şekli.Bagisikligi destekliyor.
Bu daha çok batma ve doluluk hissi gibi küçük yumurtalarım vardı belki de onlar büyümüştür bilmiyorum kiAnladım canım hani antibiyotik kullanirken o şikayetlerinin olmaması lazim da ondan sordum
Doğru olabilirBu daha çok batma ve doluluk hissi gibi küçük yumurtalarım vardı belki de onlar büyümüştür bilmiyorum ki![]()
Şimdi azalticam canım. En minimum a indireceğim. OMEGA folik asit kesin olur. Gerisine bakarımYok bacim yok şifa olsun afiyet olsun da bana çok gibi geldi. Bu ari sütü, omega3, b12, vitamin, folik asiti hepsini bir arada olan takviye yok mu ? Tek tek zor olur bacim. Ben transferden önce çok kullandim ordan biliyorum.
Chatgbt danıştım da yüksek miktar progesteron da bu hissi yapabilir dedi 3 kez kullanıyorum fitili çünkü 600 mg oluyor günlük sizde de oluştu ise belki bu da etken olabilirDoğru olabilir![]()
Transfer öncesi dönemde rahim duvarının kalınlaşması için nar suyu için diye bir yazı okumuştum ama doğruluğu nedir acaba yanlış mı yaptımCanım ben hamileliğin ilk aylarinda nar suyunun içilmemesi gerektiğini biliyorum rahmi kasiyormus embriyo için iyi olmayabilir .İstersen doktoruna danış.
Canım bende önceki transferde serum kullandım işe yaramadı bende ve çok da pahaliÇok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymış