Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Chatgbt danıştım da yüksek miktar progesteron da bu hissi yapabilir dedi 3 kez kullanıyorum fitili çünkü 600 mg oluyor günlük sizde de oluştu ise belki bu da etken olabilir
Canim bende progestan 200 mg fitil günde 3 defa kullaniyorum. Bende kullanimdan hemen sonra kasık ağrısı başlıyor kendimi kasıyorum ondan mi bilmiyorum. Ama batma yanma olmuyor

Kusura hiç bakmam çünkü bende aynı durumdayım az bisey aklım vardı o da bu süreçte gitti🫨
Ben cuma günü transfer oldum
Canım niye stres yapiyorsun stres bu süreçte çok zararlı rabbim ol derse olur ona sigin bol bol dua et kötü şeyler düşünme kitap oku yada komedi tarzı bir diziye başla seni ne mutlu ediyorsa bu süreçte onu yap gülüm yeterki stresten uzak dur

Merhaba, 7 nisanda dondurulmuş 5. Gün transferi oldum. Transfer günüm dahil 6. Günü sabah pembe lekelenme oldu ama bütün gün devam etmedi. Bu sabahta (7.gün) kahverengi 1-2 damla kadar kanamam oldu. Artık endişelenmeye başladım. 🥹
Canım yanlış yönlendirmiş olmak istemem ama bnmde öyle olmuştu hamdolsun sonucum pozitif bazen yerleşmede olabilir hemen olumsuz düşünme

Transfer öncesi dönemde rahim duvarının kalınlaşması için nar suyu için diye bir yazı okumuştum ama doğruluğu nedir acaba yanlış mı yaptım 😥
Seni yanlış yönlendirmeyeyim canım ama ilk gebeliğimde Dr o zaman nar yeme nar suyu içme demişti ve maydanozda yeme demisti.ilk 3 ay.sen yine de doktoruna danış .iceceksende hergun içme bence haftada 1.2 defa

Canim bu intralipid serum gibi birşey mi? Çünkü bende rahim embriyoyu tutsun. Katil hücreler saldırıp düşük olmasin bağışıklık desteklensin diye serum kullaniyorum da ondan sordum
Canım bu serum transfer işlemi yapılırken mi veriliyor ben hiç duymadım iyi birşeyse Dr diyim banada yapsınlar

Canım bu serum transfer işlemi yapılırken mi veriliyor ben hiç duymadım iyi birşeyse Dr diyim banada yapsınlar
Canim transfer öncesi de başlanıyor transferden sonra 12. Haftaya kadar devam ediyor. Transfer olduktan sonra da başlanıp yine 12. Haftaya kadar devam ediyor. İyi birşey canım olumsuzluk yapacak birseyi yok. Sadece işte alerjin olmamasi lazim

Canım bu serum için doktorum benden bağışıklık testi istedi.orda bagisikligim çok güçlü çıktı vücut embriyoyu yabanci olarak algılayıp yok ediyormus bunun için bende alıyordum. serumi herkes alabiliyormu bilmiyorum.bu transferimde Dr değiştim bu doktorum gerek yok dedi prednol kullanıyorum sadece.

Canim transfer öncesi de başlanıyor transferden sonra 12. Haftaya kadar devam ediyor. Transfer olduktan sonra da başlanıp yine 12. Haftaya kadar devam ediyor. İyi birşey canım olumsuzluk yapacak birseyi yok. Sadece işte alerjin olmamasi lazim
Canım Dr ne diye demek lazım prednol verdi onun daha iyi birşey galiba

Canım bu serum için doktorum benden bağışıklık testi istedi.orda bagisikligim çok güçlü çıktı vücut embriyoyu yabanci olarak algılayıp yok ediyormus bunun için bende alıyordum. serumi herkes alabiliyormu bilmiyorum.bu transferimde Dr değiştim bu doktorum gerek yok dedi prednol kullanıyorum sadece.
Canim bu bağışıklık testini nerde yaptiriyoruz ? Benim kafam çok karıştı sil bastan oldum resmen. Bende otoimmun hastalik var. Bu serumu daha önce 12 hafta kullandim. Bu tedavimde öncesinde 2 defa kullandim birşey olmadi. 3. Kullanmamda alerji oldum. Hani gerekirse o testi yaptirayim ne olduğunu bileyim

Anladım canım benim Dr prednol verdi kullanıyorum onu

Anladım canım benim Dr prednol verdi kullanıyorum onu
Canım bu yeni doktoruma eski tedavi sürecimi kullandığım ilaçları vs herşeyi anlattım.provraf kullanmayacak miyim vs dedim o da gerek yok dedi zaten prednolle aynı ozellikte boşa o kadar pahalı bir ilaç alma dedi.

Back
X