- 21 Nisan 2022
- 1.498
- 1.764
- 63
Teşekkür ederim iyiki varsınızEğer bebiş iyiyse zaten o günden bugüne epey büyümüştür. İnşallah yarın ki kontrolünde feraha cıkarsın senin için cok dua edicem bugün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim iyiki varsınızEğer bebiş iyiyse zaten o günden bugüne epey büyümüştür. İnşallah yarın ki kontrolünde feraha cıkarsın senin için cok dua edicem bugün![]()
Belki de oyle olmustur bak normalinde bir onceki arasi neredeyse bir hafta fark etmis. Belki bu ay daha da gec yumurtladin ve gec dollendi dur bakalimYumurtlama takibi yapmadım aslında. Bir ihtimal geç döllenme diyebilirim . Normalde adetlerim 27 günde bir . Hamile kalmadan önceki ay 32. Gün falan regl olmuştum . Hamileyim sanmıştım hatta o ay geciktiği için ama test yapacağım gün oldum. Bu ay da yine aynı olur mu acaba geç mi yumurtluyorum artık diye düşünürken test yapıp pozitif görmüştüm
Ben usgye göre adet tarihi falan değiştiriyorlar diye biliyorum ve ona göre hesaplanması lazım bence kendi fikrim bu dualarım seninle inanSon adete göre yarın 8+4 olcak . Ama usge de Salı günü 6+4 çıkmıştı . Hangisi baz alınıyor kalp atışında bilmiyorum
Canımmm dualarımız seninle ben kötü hissetmiyorum senin için yarın kalp atışını duyacaksın çok inanıyorum buna nedenseEğer duyarsam zaten ne kadar nazlı bir bebek olacağı şimdiden belli olacakMahvoldum valla kaç gündür . Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var kızlar
![]()
Ben istikrarlı gidiyorum gramı gramına aynı çıkıyor kilom ama pantolonların düğmeleri yetişmiyor alışveriş yapmam lazımBen artik bunu kabullendim, kimseye karsi kendimi savunamayacagimhani o arti on kg ile doguma giden kadin ben olmicam eminim
Bir doktoru dinledim bize gelisi 7.5/8 kg diyorduplasentasi bebegi derken hani total. E ustune iki uc alip sureci tamamlayamam asla, simdiden ikiye yakin aldim ohooooo
aynen öyle canım umut her zaman var .. Yarın randevudan çıkınca yazarım artık sizlere de . İnşallah beraber devam ederiz bu sürece .. ben şimdiden alıştım kasım annesi olmayaBelki de oyle olmustur bak normalinde bir onceki arasi neredeyse bir hafta fark etmis. Belki bu ay daha da gec yumurtladin ve gec dollendi dur bakalim![]()
Kilo almadiysan harika bu bile bir karBen istikrarlı gidiyorum gramı gramına aynı çıkıyor kilom ama pantolonların düğmeleri yetişmiyor alışveriş yapmam lazımBenim İştahım yeni yeni açılıyor iki saate acıkıyorum iki üç gündür bakalım bende 10 kiloyu geçerim kesin
![]()
Insallah canim duaciyiz hepimiz sana insallah hayirli guzel haberi bizimle de yarin paylasirsinaynen öyle canım umut her zaman var .. Yarın randevudan çıkınca yazarım artık sizlere de . İnşallah beraber devam ederiz bu sürece .. ben şimdiden alıştım kasım annesi olmaya![]()
Ya inşallah öyle olur ne güzel yazmışsın valla derin bir nefes aldım okuyunca . Güzel kalbine sağlıkCanımmm dualarımız seninle ben kötü hissetmiyorum senin için yarın kalp atışını duyacaksın çok inanıyorum buna nedense![]()
Allah razı olsun balım eksik olmayın ..Ben usgye göre adet tarihi falan değiştiriyorlar diye biliyorum ve ona göre hesaplanması lazım bence kendi fikrim bu dualarım seninle inan![]()
Bence ultrasonu baz almak gerekiyor çünkü geç yumurtlama olabiliyor. Her ay adetin 14.günü yumurtlamıyoruz bence yarın duyacaksın kalp seslerini. 6+4 de bende bebek bile görünmüyordu anca vajinal göründü kalp atışı da çok dinletmemişti daha küçük diye. 7.haftada net duyuluyor zaten hatta bazılarında 8 de anca duyuluyor.Son adete göre yarın 8+4 olcak . Ama usge de Salı günü 6+4 çıkmıştı . Hangisi baz alınıyor kalp atışında bilmiyorum
Her bebiş farklı ilerliyor bak ben ilk gittim 6 haftalık dedi 1 hafta sonra yine gittim 6 dedi hiç gelişmedi mi acaba diye çok düşündüm son gidişimde yeni oluşuyor dedi herhalde dedim geç döllenme ama 7 den sonra resmen depar attı şimdi sata uyumlu hale geldi biraz sabretmek lazım biliyorum zor ama sonu güzel olacak öyle düşün. Üzme kendini daha hiçbir şey belli değil içimde hiiiiç kötü bir his yokYa inşallah öyle olur ne güzel yazmışsın valla derin bir nefes aldım okuyunca . Güzel kalbine sağlık![]()
Benim hep bir hafta geriden geldi doktor en son son adet tarihimi değiştirdi geç yumurtlama olmuş çünkü senin demişti bana. Bir hafta sonraya aldı son adet tarihimi. Diğer türlü bir hafta fark çıkıyordu. Sizin de geç döllenmeden dolayı aradaki fark olabilir, umarım öyledir. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYa inşallah öyle olur ne güzel yazmışsın valla derin bir nefes aldım okuyunca . Güzel kalbine sağlık![]()
Bende öğürmeli kusmalı bulantı olmadı ama iştah kaybı çok oldu. Kokulardan rahatsız olup yiyememiyordum kilo vermediğime şükrediyorum. Şimdi de yemek yiyorum iki üç saate midem kazınıyor sanki saatlerce bişey yememişim. İştahımın geri dönüşü kötü oldu yaKilo almadiysan harika bu bile bir karbak su an vermeye kalksam veremem o aldigim iki kgyu bile
![]()
Yarım ekmek arası peynir gömdüm az önce ahaja eşime dedim hazırlar mısın diye bi rahat edemedim şu evde diyor qhahs sus bütün gün oturdun dedimKilo almadiysan harika bu bile bir karbak su an vermeye kalksam veremem o aldigim iki kgyu bile
![]()
Canım bebek kaç mm kalp atışını gördüğünde yada duyduğunda hatırlıyormusun . Benim 6,6 karından 6,9 mm vajinadan bebek boyu ölçüldü bu kadar kesin konuşmasının sebebi bebek 4 mm olduğunda kalp atışı görülürmüşBence ultrasonu baz almak gerekiyor çünkü geç yumurtlama olabiliyor. Her ay adetin 14.günü yumurtlamıyoruz bence yarın duyacaksın kalp seslerini. 6+4 de bende bebek bile görünmüyordu anca vajinal göründü kalp atışı da çok dinletmemişti daha küçük diye. 7.haftada net duyuluyor zaten hatta bazılarında 8 de anca duyuluyor.
Olsa dert olmasa dert. Ben tiksiniyorum bulaniyorum dedikce doktorum kilo vermedin ama di mi diye israrla sormustu. Yok dedim aldim cunku sadece ekmek hamur makarna yiyebiliyorumBende öğürmeli kusmalı bulantı olmadı ama iştah kaybı çok oldu. Kokulardan rahatsız olup yiyememiyordum kilo vermediğime şükrediyorum. Şimdi de yemek yiyorum iki üç saate midem kazınıyor sanki saatlerce bişey yememişim. İştahımın geri dönüşü kötü oldu ya![]()
O gece sandvicinin lezzeti bambaska oluyor yaYarım ekmek arası peynir gömdüm az önce ahaja eşime dedim hazırlar mısın diye bi rahat edemedim şu evde diyor qhahs sus bütün gün oturdun dedim![]()
Bende hemşire kuzenime anlattım sürecimi . Oda bebekler bazen olduğundan geç gelişir buna anne babanın boyu bile etki eder dedi. Eşim de bende minyonuz . Boyumuz kısadırHer bebiş farklı ilerliyor bak ben ilk gittim 6 haftalık dedi 1 hafta sonra yine gittim 6 dedi hiç gelişmedi mi acaba diye çok düşündüm son gidişimde yeni oluşuyor dedi herhalde dedim geç döllenme ama 7 den sonra resmen depar attı şimdi sata uyumlu hale geldi biraz sabretmek lazım biliyorum zor ama sonu güzel olacak öyle düşün. Üzme kendini daha hiçbir şey belli değil içimde hiiiiç kötü bir his yok![]()
İnşallah canımBenim hep bir hafta geriden geldi doktor en son son adet tarihimi değiştirdi geç yumurtlama olmuş çünkü senin demişti bana. Bir hafta sonraya aldı son adet tarihimi. Diğer türlü bir hafta fark çıkıyordu. Sizin de geç döllenmeden dolayı aradaki fark olabilir, umarım öyledir. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()