2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba güzel anneler :) bebisim cok kusuyor evde kusmadigi yer kalmadi desem yeridir. Hergun ust bas degismekten kiyafetim kalmiyo giymeye... Bu durum ne zaman gececek? Bi de kafasi cok terliyor yavrumun, yattigi yerden kalkinca sanki su dökülmüş gibi islak orasi ve uyumadigi zamanlarda da kafasi hep sicak bu neden oluyor sizde de boyle bi durum var mi? Usutmekten korkuyorum surekli terli yavrucum
Benimkinin de kafasi hemen terliyor, kusmasi da var ama çok değil.

Memeyle mamayı birlikte veren kızlar ne kadar mama veriyorsunuz bebeklerinize acaba kaç ölçek mama veriyosunuz günlük olarak

Bayağıdır ellerinden tutup kaldırıyorum. Ayaküstü kalkabiliyor. En sevdiği şey oğlumun, hemen gülücükler atmaya başlıyor öyle yapınca.
Her ayın bir güzelliği var😊 ben hemen büyüsün istemiyorum 😔
Benim oğlum da aynı herkes bastırma iyi değil diyor ama ben çok fazla olmamak kaydıyla kaldırıyorum çok mutlu oluyor kuzum🙂

Birkaç gündür oğlumu daha uzun süre destekli oturtmaya başlamıştım. Sürekli yatıyor diye acıyordum, mümkün olunca kaldırıp gezdiriyordum. Dünden beri yatmak istemiyor 🤨 bi de çığlık atmayı öğrendi. Çığlık atıp duruyor yattığı yerden. Çok tatlı oldu 🥰

Birkaç gündür oğlumu daha uzun süre destekli oturtmaya başlamıştım. Sürekli yatıyor diye acıyordum, mümkün olunca kaldırıp gezdiriyordum. Dünden beri yatmak istemiyor 🤨 bi de çığlık atmayı öğrendi. Çığlık atıp duruyor yattığı yerden. Çok tatlı oldu 🥰
Masallah en guzel zamanlari başladi 🥰🥰kuzularin

Hayırlı günler hanımlar. Benim kızımın vücudunda kırmızı noktalar oluşmaya başladı bileniniz var mı. Kötü görünmüyor şimdilik ama kızarık oldu. Şu yaz bitse de rahatlasak çok sıcak havalar da

Eklentiler

• IMAG0257.jpg
    IMAG0257.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 59
Hayırlı günler hanımlar. Benim kızımın vücudunda kırmızı noktalar oluşmaya başladı bileniniz var mı. Kötü görünmüyor şimdilik ama kızarık oldu. Şu yaz bitse de rahatlasak çok sıcak havalar da
Isilige benziyor hergun banyo yaltirin bebek yagi kullanmayin losyon kullanin yag agir geliyor bebeklere sicaklarda uyurken sadece badi ile yatiyorsa gecer 1 2 gune ilerlerse dr a gosterin

Ben tospikimi henüz oturtmuyorum 4. ayın sonunda destekli başlicam..
dün kontrolümüz vardı rotamızı olduk.
göz muayenesi olduk..
şükür herşey yolunda :dua::nazar:
Bende pek oturtmuyorum bazen pusetinde gezerken cok aglsrsa 45 drece aciyla arkasini kaldiriyorum uyuyunca indiriyorum bu aralar kanguruda hep ama kilolu bebek sagolsun 6500 omuzlarim aciyor ama carem yok durmuyor hic is yaptirmadigi icin kanguru

Memeyle mamayı birlikte veren kızlar ne kadar mama veriyorsunuz bebeklerinize acaba kaç ölçek mama veriyosunuz günlük olarak
Ben gecen aya kadar mama takviyeli gidiyordum meme emince 30 mama yapiyordun dahaa sonra sutumun az oldugj saatleede 45 lik mama yapıyordum bu ay mamayi kestim sadece gezmeye giderken 1 kere 60 yapiyorum okadar

Aaa bende Turkuazda oturuyordum eskiden 7.8kisimda. Ailemde orda kaldi esimin işinden dolayı geldik sisliye. Liv hospitala gidiyorum bende Alper Karalök dünya tatlısı bir doktor❤ Arkadaşım memorial bahcelievlerde dogum yapti cok memnun kalmıştı ama dr dışardan gelmişti
Merhaba ben de liv’e gitmeyi düşünüyorum. Doğum paketi mi aldın? Fiyatları nasıl

Isilige benziyor hergun banyo yaltirin bebek yagi kullanmayin losyon kullanin yag agir geliyor bebeklere sicaklarda uyurken sadece badi ile yatiyorsa gecer 1 2 gune ilerlerse dr a gosterin
Hergün yaptırmaya çalışıyorum acaba şampuan filan mı yaptı diye düşünmeye başladım. Başka bir şey sürmüyorum . Inşallah geçer yüzünde filan da olmaya başladı

Sıcaklarda benim bebisinde göğsünde omuzunda olmuştu yikadik yagladik serin tuttuk geçti birkaç güne.
Ama vücudun her yerinde oluşmaya başladı ise yediklerini gözden geçir farklı birşey varmı?

Sıcaklarda benim bebisinde göğsünde omuzunda olmuştu yikadik yagladik serin tuttuk geçti birkaç güne.
Ama vücudun her yerinde oluşmaya başladı ise yediklerini gözden geçir farklı birşey varmı?
Farklı bir şey yemiyorum ama yeşillik çok tüketmeye başlAdım. Dereotu yiyorum farklı olarak süt yapsın diye

Ben gecen aya kadar mama takviyeli gidiyordum meme emince 30 mama yapiyordun dahaa sonra sutumun az oldugj saatleede 45 lik mama yapıyordum bu ay mamayi kestim sadece gezmeye giderken 1 kere 60 yapiyorum okadar
Bende mama ağırlıklı arada meme veriyordum sürüm az şimdi benim kızım biberon almiyo ağzına sokmuyo ne yapabilirim

Kızlar oğlum doğduğundan beri çok güzel emiyordu. Son zamanlarda sadece uyanınca emiyor. Önceden emerken uykuya dalardi. Smdi ellerini yiyecek gibi emiyor ama ne zaman kucağıma alsam emzirmek için kafasını arkaya doğru atıp istemiyor ağlıyor ısrar edince. Omuzumda pis pislayarak hafif zıplayarak uyutuyorum. Napacagimi sasirdim. Bu zamana kadar hep anne sütü aldi. Biberonu nadiren vermiştim. Bı kaç kez. Philips avent almıştım geçen emmeyince sutumu vereyim dedim Zaten onu da unutmus zor emdi. O kadar korkuyorum ki beni bırakacak die. Su an 2.5 aylık. Evde kendim tartiyorum çok az almis. Kızım emmemisti. En büyük isteğim oğlumun emmesiydi :KK43: emziği bile tutmadı. Kilo nasıl aldirabilirim mamaya da başlamak istemiyorum sütüm çok şükür var. Bana bir çıkar yol gösterin kızlar. Annem de bugün gördükçe sinir etti beni bu çocuk zayıf karnı aç nie emmio die

X