Gun icinde emdikten sonra gazini cikartiyorum yatirmiyorum ama gece yatarak emiyor gozleri kapali gaz icin kaldirinca da kiyameti kopariyor zaten bisey de cikartmiyor. Herkes 6 ay surer diyor artik gun saymaya basladim
Evet bence fazlasini degil cogunu cikartiyor annem cokelek gibi kusarsa fazlasidir diyor ama zaten emdigi 7dk max yani cok emmoyor bence fazla olacak kadar. Bu hafta goz icin kontrole gidicez ama bunu da sorucam cunku ben de reflu olmasindan korkuyorum cogu zaman hic kalitelo uyumuyor sanki hep midesi bulanıyor gibiuykuya derin dalmiyor. Kafa terlemesinde de babasi da cok terler ama her zamanve bu kadar değil bide ilk zamanlar tsh yuksekliigi vardi topuk kaninda cikmisti ama iki aylikken degeri normal seviyeye geldi acaba suan sorun mu var bilemiyorum eger doktor baktirin derse baktiricam ama insaallah tiroidden kaynakli değildir bu durum
Ama sırtı falan da terliyor canim en cok enseye yakin ve kulak ustleri terliyor emerken efor sarfediyorlar tamam da uyurken bu kadar ter bana cok tuhaf geldi insaallah bir sorun yoktur