2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben 5+4 oldum benim hala adet olcakmış gbi agrım oluyor yaşayan varmı bişey olcak dıye korkuyorum

Sat 23 temmuzdu sata göre 6 ama doktora göre 1 hafta gerideyim keseyi gördüm canım 🤲🏻

Sat 23 temmuzdu sata göre 6 ama doktora göre 1 hafta gerideyim keseyi gördüm canım 🤲🏻
Hay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin 🤲🏻
Benimde randevum pazartesi dün 961 di hcg doktor cuma gel dedi ama ben pazartesi gitmek istedim garanti olsun diye biraz az geldi gözüme degerim sence yanlış mı yapmışım bu arada vajinalmi baktı canım

Hay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin 🤲🏻
Benimde randevum pazartesi dün 961 di hcg doktor cuma gel dedi ama ben pazartesi gitmek istedim garanti olsun diye biraz az geldi gözüme degerim sence yanlış mı yapmışım bu arada vajinalmi baktı canım
Evet vajinal baktı 5000 beta olmadan karından gözükmüyormuş zaten 🙏 bence bekleyebildiğin kadar bekle ve öyle git.. iyi yapmışsın ☺️

Karından göremedi canın Alttan görüldü benmde . keseyi gördü ama bebeği göremedi sanırım bişe demedi
Hayırlı olsun kese net gözükmeden bişi demek istemiyor sanırım doktorlar 🤦🏻‍♀️ Ne zaman çağırdı bir daha

İlk gebeligimde doktorum bir kere baktirip iki hafta sonra kese icin cagirmisti, simdiki doktorum 3.kez kan degeri gormek istiyor ben de acikcasi stres oldum ama galiba teslim olmak en iyisi akisina biraksam iyi olacak nasil olsa mudahale edemiyorum... Tekrar sagol canim forumda bir kac yere daha sordum ama olumlu cevap yazan tek kisi sensin tesekkur ederim☺️☺️
Rica ederım, bu forumun amacı bu ztn birbirimize yardım etmek 🙏

X