- 13 Temmuz 2019
- 49
- 52
- 30
Canım bugün kan testi verdim 7600 olmus değer inanmıyorum ya nasıl böyle hata yapabilirler !!!
Ay canım bin kere maşallah çok üzülmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün kan testi verdim 7600 olmus değer inanmıyorum ya nasıl böyle hata yapabilirler !!!
Yarın gideceğim inşallah görürümSiz gittiniz mi keseyi görmeye?
Çok sağolun kızlar şimdi tekrar baska doktora gidiyorum bakalım kese görüncek miOh ya sabahtan beri sana bakıyorum
genel olarak %50'mizde var herhaldeKızlar ben 5+4 oldum benim hala adet olcakmış gbi agrım oluyor yaşayan varmı bişey olcak dıye korkuyorum
genel olarak %50'mizde var
Ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim bazen tek benmişim gibi geliyordu Canım seninki kaç haftalık keseyi gördün mü
Haber ver canım bekliyorumÇok sağolun kızlar şimdi tekrar baska doktora gidiyorum bakalım kese görüncek mi
Hay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsinSat 23 temmuzdu sata göre 6 ama doktora göre 1 hafta gerideyim keseyi gördüm canım
Evet vajinal baktı 5000 beta olmadan karından gözükmüyormuş zaten bence bekleyebildiğin kadar bekle ve öyle git.. iyi yapmışsınHay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
Benimde randevum pazartesi dün 961 di hcg doktor cuma gel dedi ama ben pazartesi gitmek istedim garanti olsun diye biraz az geldi gözüme degerim sence yanlış mı yapmışım bu arada vajinalmi baktı canım
Yaa cok sevindim canim iyi ki baska doktora gorunmussun aptallar yaCanım bugün kan testi verdim 7600 olmus değer inanmıyorum ya nasıl böyle hata yapabilirler !!!
Karından göremedi canın Alttan görüldü benmde . keseyi gördü ama bebeği göremedi sanırım bişe demediDoktordan çıkınca haber verebilir misin canım
Hayırlı olsun kese net gözükmeden bişi demek istemiyor sanırım doktorlar Ne zaman çağırdı bir dahaKarından göremedi canın Alttan görüldü benmde . keseyi gördü ama bebeği göremedi sanırım bişe demedi
İnan çok sevındım. Benim durumun aynısı olmuş, aptal resmen bunlar. Hadi gözün aydın ☺Canım bugün kan testi verdim 7600 olmus değer inanmıyorum ya nasıl böyle hata yapabilirler !!!
Rica ederım, bu forumun amacı bu ztn birbirimize yardım etmekİlk gebeligimde doktorum bir kere baktirip iki hafta sonra kese icin cagirmisti, simdiki doktorum 3.kez kan degeri gormek istiyor ben de acikcasi stres oldum ama galiba teslim olmak en iyisi akisina biraksam iyi olacak nasil olsa mudahale edemiyorum... Tekrar sagol canim forumda bir kac yere daha sordum ama olumlu cevap yazan tek kisi sensin tesekkur ederim
Ayy harika çok sevindim gel sarılalım Allahım çok şükür yakızlar kese göründü 4buçuk haftalık daha minicik olduğu için vajinal ultrasonda göründü şükürler olsun
Çok şükür çook bencede sarılalım birlkte bekledik rabbim nasip etti bu mutluluğuAyy harika çok sevindim gel sarılalım Allahım çok şükür ya
Sağol canım valla sen öyle yazmasan ben belki bugün kan vermezdim üzülüp dururdumİnan çok sevındım. Benim durumun aynısı olmuş, aptal resmen bunlar. Hadi gözün aydın ☺
Canim ne cok sevindim anlatamam. Ben de goremedim daha keseyi. Endiseliyim. Ama senin haberin iyi geldi bana da. Son aletin baslangici ne zamandi?kızlar kese göründü 4buçuk haftalık daha minicik olduğu için vajinal ultrasonda göründü şükürler olsun