Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
Benimde randevum pazartesi dün 961 di hcg doktor cuma gel dedi ama ben pazartesi gitmek istedim garanti olsun diye biraz az geldi gözüme degerim sence yanlış mı yapmışım bu arada vajinalmi baktı canım
Hay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
Benimde randevum pazartesi dün 961 di hcg doktor cuma gel dedi ama ben pazartesi gitmek istedim garanti olsun diye biraz az geldi gözüme degerim sence yanlış mı yapmışım bu arada vajinalmi baktı canım
İlk gebeligimde doktorum bir kere baktirip iki hafta sonra kese icin cagirmisti, simdiki doktorum 3.kez kan degeri gormek istiyor ben de acikcasi stres oldum ama galiba teslim olmak en iyisi akisina biraksam iyi olacak nasil olsa mudahale edemiyorum... Tekrar sagol canim forumda bir kac yere daha sordum ama olumlu cevap yazan tek kisi sensin tesekkur ederim