Tekrar test istedi şimdi kan verdim bakalımNormalde 3000 bin de vajinal gözükür diyorlar amamerakla bekliyordum görmeni ümit ederek doktorun ne dedi 1 hafta sonra mı baktırsan acaba bazen geç gözükebiliyormuş çünkü
Allahım sınamasın ya haber ver bize de iyi haberlerini bekliyorumTekrar test istedi şimdi kan verdim bakalım
Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galibaAllahım sınamasın ya haber ver bize de iyi haberlerini bekliyorum
Doktorun ne söyleyecek bakalım ondan gelecek haberi bekle lütfen. Rabbim ne verirse vardır bir sebebi. Sabır. Allah'ım kolaylaştırsın.Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
Boşverin o zaman bekleyinAiledekiler randevu tarihini bekle diyor bende biraz merak ediyorum randevu tarihinde 6+1 haftalık olacağız napsam bilmiyorum
Senin adina cok üzüldüm canim. Peki ya düşürmüş müsün. Bu demek mi oluyor ? Kanaman oldu mu?Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
Yaaa inşallah değildirDeğer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
Benim henüz başlamadı. Ama başlayanlar da ilaç almış onu içiyorlarmışBenim 2 gündür acaip bulantım var kızlar. Bugün de kustum doktorum bir ilaç söyledi aldım mecbur kalmadıkça içmicem ama açlıktan ölmeme rağmen hiçbir şey yiyemiyorum. Bulantısı olanlar neler yapıyorsunuz
%60 artması lazım en az. Öyle de olmuş ztnKizlar bugun catlatma ignesinin 15.gunu hcg degerim 360 cikti iki gun once 214tu sizce yukselmesi normal mi?
Doktorumu aradığımda ilk sorduğu şey kanamam var mı oldu. Hayır dedim. Sonrasında iki gün daha bekle yine kan ver dedi. O gün dayanamadım başka hastanede verdim yüksek cıktı.Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
Yaa inanmıyorum bende şüphelendim aslında dün 3000 küsürdü bugün başka bi tıp merkezinde 1300 çıkması şaşırttı ama hazırdım çok da üzülmedim yarın sürekli yaptırdığım yerde bir daha kan versem iyi olurYaaa inşallah değildirben de geçen hafta aynısını yaşadım. Değerim en az 3000 olması gerekirken 1000 cıktı. Çok ağladım. Başka hastaneye gittim. Yeniden kan verdim 5000 cıktı. Meğer hastane cihazı sıkıntılıymış. Inşallah sizinki de bu tarz bir şeydir dualarım sizinle.
Yaa inanmıyorum bende şüphelendim aslında dün 3000 küsürdü bugün başka bi tıp merkezinde 1300 çıkması şaşırttı ama hazırdım çok da üzülmedim yarın sürekli yaptırdığım yerde bir daha kan versem iyi olurYaaa inşallah değildirben de geçen hafta aynısını yaşadım. Değerim en az 3000 olması gerekirken 1000 cıktı. Çok ağladım. Başka hastaneye gittim. Yeniden kan verdim 5000 cıktı. Meğer hastane cihazı sıkıntılıymış. Inşallah sizinki de bu tarz bir şeydir dualarım sizinle.
kanamam olmadı daha ama bilmiyorumSenin adina cok üzüldüm canim. Peki ya düşürmüş müsün. Bu demek mi oluyor ? Kanaman oldu mu?
Bizi de haberdar et. Dualarım seninle. Inşallah yanlışlık olmuşturYaa inanmıyorum bende şüphelendim aslında dün 3000 küsürdü bugün başka bi tıp merkezinde 1300 çıkması şaşırttı ama hazırdım çok da üzülmedim yarın sürekli yaptırdığım yerde bir daha kan versem iyi olur
kanamam olmadı daha ama bilmiyorum
İnsaallah canim benim icime su serptin%60 artması lazım en az. Öyle de olmuş ztn
Tabii tabii. Bak nette araştır öyle ztn. Beklenen 2 günde bir en az %60 artmasıdır. İlk zamanlar 3 kere bastırıyorsun sonra baktırıyorsun ztn. Kese, yolk kese, kalp atışı vs kısmına geçiyorsun ☺İnsaallah canim benim icime su serptin ☺
İnsaallah sonuc yanlistir baska bir hastanede daha baktirma sansin yok mu?Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
İlk gebeligimde doktorum bir kere baktirip iki hafta sonra kese icin cagirmisti, simdiki doktorum 3.kez kan degeri gormek istiyor ben de acikcasi stres oldum ama galiba teslim olmak en iyisi akisina biraksam iyi olacak nasil olsa mudahale edemiyorum... Tekrar sagol canim forumda bir kac yere daha sordum ama olumlu cevap yazan tek kisi sensin tesekkur ederimTabii tabii. Bak nette araştır öyle ztn. Beklenen 2 günde bir en az %60 artmasıdır. İlk zamanlar 3 kere bastırıyorsun sonra baktırıyorsun ztn. Kese, yolk kese, kalp atışı vs kısmına geçiyorsun ☺