2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normalde 3000 bin de vajinal gözükür diyorlar ama merakla bekliyordum görmeni ümit ederek doktorun ne dedi 1 hafta sonra mı baktırsan acaba bazen geç gözükebiliyormuş çünkü
Tekrar test istedi şimdi kan verdim bakalım

Benim 2 gündür acaip bulantım var kızlar. Bugün de kustum doktorum bir ilaç söyledi aldım mecbur kalmadıkça içmicem ama açlıktan ölmeme rağmen hiçbir şey yiyemiyorum. Bulantısı olanlar neler yapıyorsunuz

Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
Yaaa inşallah değildir ben de geçen hafta aynısını yaşadım. Değerim en az 3000 olması gerekirken 1000 cıktı. Çok ağladım. Başka hastaneye gittim. Yeniden kan verdim 5000 cıktı. Meğer hastane cihazı sıkıntılıymış. Inşallah sizinki de bu tarz bir şeydir dualarım sizinle.

Benim henüz başlamadı. Ama başlayanlar da ilaç almış onu içiyorlarmış

Değer 1300 e düşmüs maalesef kimyasal oluyor galiba
Doktorumu aradığımda ilk sorduğu şey kanamam var mı oldu. Hayır dedim. Sonrasında iki gün daha bekle yine kan ver dedi. O gün dayanamadım başka hastanede verdim yüksek cıktı.

Yaa inanmıyorum bende şüphelendim aslında dün 3000 küsürdü bugün başka bi tıp merkezinde 1300 çıkması şaşırttı ama hazırdım çok da üzülmedim yarın sürekli yaptırdığım yerde bir daha kan versem iyi olur

Yaa inanmıyorum bende şüphelendim aslında dün 3000 küsürdü bugün başka bi tıp merkezinde 1300 çıkması şaşırttı ama hazırdım çok da üzülmedim yarın sürekli yaptırdığım yerde bir daha kan versem iyi olur
Senin adina cok üzüldüm canim. Peki ya düşürmüş müsün. Bu demek mi oluyor ? Kanaman oldu mu?
kanamam olmadı daha ama bilmiyorum

Bizi de haberdar et. Dualarım seninle. Inşallah yanlışlık olmuştur

İnsaallah canim benim icime su serptin ☺
Tabii tabii. Bak nette araştır öyle ztn. Beklenen 2 günde bir en az %60 artmasıdır. İlk zamanlar 3 kere bastırıyorsun sonra baktırıyorsun ztn. Kese, yolk kese, kalp atışı vs kısmına geçiyorsun ☺

Tabii tabii. Bak nette araştır öyle ztn. Beklenen 2 günde bir en az %60 artmasıdır. İlk zamanlar 3 kere bastırıyorsun sonra baktırıyorsun ztn. Kese, yolk kese, kalp atışı vs kısmına geçiyorsun ☺
İlk gebeligimde doktorum bir kere baktirip iki hafta sonra kese icin cagirmisti, simdiki doktorum 3.kez kan degeri gormek istiyor ben de acikcasi stres oldum ama galiba teslim olmak en iyisi akisina biraksam iyi olacak nasil olsa mudahale edemiyorum... Tekrar sagol canim forumda bir kac yere daha sordum ama olumlu cevap yazan tek kisi sensin tesekkur ederim

Merhabalar ben de dün öğrendim hamileliğimi. Son bir yıl içinde bu üçüncü hamileliğim.. iki bebeğimi kaybettim tam tüp bebeğe karar vermiştik adet olmayı bekliyorken tekrar hamile olduğumu öğrendim.. dün adetime 3-4 gün vardı ve bhcg 110 çıktı sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…