2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktorum hic oyle bakalim demedi. Deger 6 bini gecmedikce gorunmez dedi. Haftaya gel dedi. Haftaya kadar nasil sabredicem bilmiyorum.
Ben vajinal gördüm keseyi ama beni de haftaya çağırdı tekrar çok stresli bir süreçmiş gerçekten her gün korkarak uyanıyorum

Benim 2 gündür acaip bulantım var kızlar. Bugün de kustum doktorum bir ilaç söyledi aldım mecbur kalmadıkça içmicem ama açlıktan ölmeme rağmen hiçbir şey yiyemiyorum. Bulantısı olanlar neler yapıyorsunuz
Ayni durum bendede var ama ben ilac almiyorum butun gun yatiyorum ve cok bulanirsa cubuk kraker yiyorum tuzluoldugu icin iyi geliyor tok tutuyor hem

Ben de surekli korku yasiyorum hamile kalmakla bitmeyen bir surec gercekten Allah yardimcimiz olsun
Ben de surekli korku yasiyorum hamile kalmakla bitmeyen bir surec gercekten Allah yardimcimiz olsun
Amin! İnşallah görürsün de yazdıklarını okudum 300 küsürler yazmışsın betan için zaten şu an çok erken kese görmek için sen niye stres yaptın ki 🤦🏻‍♀️ 3500-5000 leri görmesi lazım hcg'nin daha bebiş minnak

Amin! İnşallah görürsün de yazdıklarını okudum 300 küsürler yazmışsın betan için zaten şu an çok erken kese görmek için sen niye stres yaptın ki 🤦🏻‍♀️ 3500-5000 leri görmesi lazım hcg'nin daha bebiş minnak
Kuzum benim suanki korkum artis iki kat olacak mi? Haftaya kese goruncek mi diğer hafta kalbi atacak mi diye gidiyor 😄 yani sonu olmayan birsey. Bir dusuk yasadigim icin biraz korkulu geciyor 7 haftalikken kaybetmistim onceki hamileligimde

Kuzum benim suanki korkum artis iki kat olacak mi? Haftaya kese goruncek mi diğer hafta kalbi atacak mi diye gidiyor 😄 yani sonu olmayan birsey. Bir dusuk yasadigim icin biraz korkulu geciyor 7 haftalikken kaybetmistim onceki hamileligimde
Hee anladım 😊 bende kese vajinal gözüktü dolu mu boş mu diye taktım kafama ..
Gece rüyamda kürtaj oluyordum o kadar çok taktım ki..
Her şey olacağına varıyor şu an dokunsalar ağlarım mesela ama yapabilecek bir şeyim de yok.. hakkımızda hayırlısı en iyisi epey bekleyip öyle gitmek benim ilk çocuk stresten kendime işkence yapıyorum

Hee anladım 😊 bende kese vajinal gözüktü dolu mu boş mu diye taktım kafama ..
Gece rüyamda kürtaj oluyordum o kadar çok taktım ki..
Her şey olacağına varıyor şu an dokunsalar ağlarım mesela ama yapabilecek bir şeyim de yok.. hakkımızda hayırlısı en iyisi epey bekleyip öyle gitmek benim ilk çocuk stresten kendime işkence yapıyorum
Ben ilkinde cok rahattim canim hatta kanamam vardi dusuk riski var dediler yine de dusecegine inanmamistim ama gitti... Simdi bu yasadiklarimi tekrar yasarim diye korkuyorum ama oyalancak seyler bulmaya calisiyorum kendime cunku stres cok daha kotu etkiliyo. Ruyana kadar girdiyse sen gercekten cok takiyorsun.. yuruyuse cik hobin varsa onu yap bol dua et yapabilecegimiz baska bisey yok. İnsaallah saglikla kucagimiza alacagiz birbirimize dua edelim ☺️

Merhabalar ben de dün öğrendim hamileliğimi. Son bir yıl içinde bu üçüncü hamileliğim.. iki bebeğimi kaybettim:KK43: tam tüp bebeğe karar vermiştik adet olmayı bekliyorken tekrar hamile olduğumu öğrendim.. dün adetime 3-4 gün vardı ve bhcg 110 çıktı sizce normal mi?
Normal canım hayırlı oldun 2 gün sonra tekrar kan ver

Merhaba ilk kanı ayın 29 unda vermiştim 422 beta hcg dün ayın 3ünde yeniden verdim 3367 çıktı artış iyi mi? Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum kesem gözükür mü acaba 😍🙏🏻

Doktorumu aradığımda ilk sorduğu şey kanamam var mı oldu. Hayır dedim. Sonrasında iki gün daha bekle yine kan ver dedi. O gün dayanamadım başka hastanede verdim yüksek cıktı.
Canım bugün kan testi verdim 7600 olmus değer inanmıyorum ya nasıl böyle hata yapabilirler !!!

X