2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
2 hafta önce 1 kerelik bana da oldu,sabah ve akşam progestan içtim tekrarlanmadı şükür,doktoruna mesaj at söyle iç diyecektir illaki. içersen etki eder inşallah. korkma.
Progestano ben kullaniyorum hala sabah aksam fitil olarak bilmiyorum doktorum sehirdisinda oldugundan burda baska bir doktrdan randevu aldm ogleden sonra gitcem riske atamam

Kizlar gunaydin bende ilk defa acik kahverengi leke geldi sabah normalmi bu
Canım çok yaşanan birşey. Ama muhakkak doktoruna görün. İstirahat verebilir, progestan verebilir. Benim ilk gebeliğimde olmuştu, kızıma hamileyken. Bir hafta rapor verdi, bir de progestan.

Canım çok yaşanan birşey. Ama muhakkak doktoruna görün. İstirahat verebilir, progestan verebilir. Benim ilk gebeliğimde olmuştu, kızıma hamileyken. Bir hafta rapor verdi, bir de progestan.
Dogrudur ben ilkdefa bugun yasadim ikiz oluncada daha cok korkuyorum bide 4 yilin sonunda bulunca insan daha bir hassaz oluyo

Dogrudur ben ilkdefa bugun yasadim ikiz oluncada daha cok korkuyorum bide 4 yilin sonunda bulunca insan daha bir hassaz oluyo

Hiç stres yapma canım. Dinlen, doktoruna danış, o kadar. Benim olmuştu dediğim gibi kızıma hamileyken. Hem de 4 aylık hamileydim. Öyle yerleşme kanaması falan da diyemiyordum. Doktor bir hafta rapor vermişti progestan vermişti. Yattım dinlendim birşey kalmadı çok şükür. Şimdi 27 aylık gayet sağlıklı bir kızım var :anne: Gönlünü ferah tut.

Hiç stres yapma canım. Dinlen, doktoruna danış, o kadar. Benim olmuştu dediğim gibi kızıma hamileyken. Hem de 4 aylık hamileydim. Öyle yerleşme kanaması falan da diyemiyordum. Doktor bir hafta rapor vermişti progestan vermişti. Yattım dinlendim birşey kalmadı çok şükür. Şimdi 27 aylık gayet sağlıklı bir kızım var :anne: Gönlünü ferah tut.
Oy maşallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah bizde sagsalim kucagimiza aliriz🥰🙏

Ignenin adi neydi banada simdi doktor eczaden al dedi bir igne
Kan uyuşmazlığı iğnesi ayrı onun adını unuttum da,BN progestan iğne 50 mg vuruluyorum doktor kanamam olursa içinden 5 tane çıkıyor ikisini birden vurul dedi hapını da aynı şekilde kullan dedi

Bnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştik
Canim ben suan proluton depot kullaniyorum depolarda yok evet tek tek eczaneleri arayip ellerinde olanlardan aliyorum

Canim ben suan proluton depot kullaniyorum depolarda yok evet tek tek eczaneleri arayip ellerinde olanlardan aliyorum
BN o kadar aradım bulamadım o iğneyi ya zamanında Bi ark.a yardımcı olmuştum onun elinde vardı bi tane bnde şuan da doktorun da şehir dışında tekrar kanama olursa o bitaneyi vurdurucam

BN o kadar aradım bulamadım o iğneyi ya zamanında Bi ark.a yardımcı olmuştum onun elinde vardı bi tane bnde şuan da doktorun da şehir dışında tekrar kanama olursa o bitaneyi vurdurucam
Evet canim o kramplari da azaltiyor iyi bir igne ama dedigim gibi tek tek eczaneleri araman lazim. Hangi sehirdesin?

Evet canim o kramplari da azaltiyor iyi bir igne ama dedigim gibi tek tek eczaneleri araman lazim. Hangi sehirdesin?
Ya BN şimdi çorum dayım da ailem İstanbul da Abim o kadar çok aradı ki babam Fransa da o da ayrı bakmıştı oradaki eczanelere inş bi daha gerek kalmaz ya sadece leke var şu an

X