2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
arkadaşlar merhaba, ben de aranıza katıldım :)
bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
tek derdim aşırı uyku durumu... çok kahve de içemiyorum malum. sizler neler yapıyorsunuz uykuya idrenmek için? :)
Hayırlı olsun hoşgeldin. Uykum yok ama çok halsizim bende. Mecburen ayakta kalıyorum oğlum var

Bnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştik
Proluton mu progestan mı cnm

Kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? Benim sat a göre 6+1 ultrasona göre 5+2 3 hafta sonra gel dedi nasıl beklyeceğiz bilmiyorum yaaa :olamaz: ödüm patlıyor kese boşsa diye ya Allah göstermesin bi duysak kalbini de miniğin :KK200:

İçimi ferah tut canım. Kese boş olsa doktorun farkederdi. Kalp atışını beklemezdi. Keyfini çıkar bu günlerin 😍 bol bol uyu

Sen hep burda ok pozitif enerjini yansıt bize😘

aslında hiç pozitif değilim de bakma. yine adet döngüsünden midir nedir ben günleri birbirine gene karıştırdığım için maşallah ıslak ıslak geziyorum, tuvalete koşuyorum,kasıklarımda ağrılar,dün ve bugün ara ara mide bulantısı yokluyor beni onu da anlamış değilim.. üff ve en büyük derdim, Pazartesi'ye daha çok var :kızgın:

aslında hiç pozitif değilim de bakma. yine adet döngüsünden midir nedir ben günleri birbirine gene karıştırdığım için maşallah ıslak ıslak geziyorum, tuvalete koşuyorum,kasıklarımda ağrılar,dün ve bugün ara ara mide bulantısı yokluyor beni onu da anlamış değilim.. üff ve en büyük derdim, Pazartesi'ye daha çok var :kızgın:
O sıkıntılar hep olacak canım stres yapma. Zaman geçmiyor haklısın ama alışmak zorumdayız anneliğin birinci kuralı Sabır😉

A Alisinannesi gecmis olsun canım. Hic sıkma canını. Gebelik mudehale edemedigin kapalı bir kutu yapılabilecekleri yapip tevekkul etmekten baska bir sey gelmiyor elden. Arkadasim hamileliginde 2 3 kez musluktan akar gibi kanama yaşadı. Bebekten gectim artık kendime bir sey olacak sandim o kadar cok geldi diyordu. Ama cok sukur bir sey olmadi simdi 7 aylik bile oldu. Yani alacak nefesi varsa Rabbim kucagimiza almayi nasip ediyor. Guzel düşünelim güzel olsun :)

X