Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnsaallah canim bugun tavuk gibi 9da uyumusum simdi actim gozlerimi hemen burayi okudum sabah 10gibi randevum bakalim insaallah duyariz, ilk defa esimle gidicem kontrole onun da duymasini cook istiyorum Rabbim nasip etsin
Sat neydi senin canim. Benimde tahmini dogum 3 mayis gorunuyo ama doktora görede ultrasonda 3 4 gün geri cıkıyo. Bende nisan istiyorum izni daha cok kullanmak icin
Bi gün giremedim kac sayfa okudum kizlar bide aktif degil diyosunuz daha ne olsun maşallahi var grubun.
Dün doktora gittim bende 7+4 tü ama 7+1 dedi doktor. Kalbide duyduk cok şükür 3 hafta sonra gel dedi yine bekliycez yani. İkili tarama icin falan kontrol yapacakmis 12. hafta gidersin yolunda giderse dedi
Bi gün giremedim kac sayfa okudum kizlar bide aktif degil diyosunuz daha ne olsun maşallahi var grubun.
Dün doktora gittim bende 7+4 tü ama 7+1 dedi doktor. Kalbide duyduk cok şükür 3 hafta sonra gel dedi yine bekliycez yani. İkili tarama icin falan kontrol yapacakmis 12. hafta gidersin yolunda giderse dedi
herkese günaydın, çok neşeliydim aslında ama aklım AAlisinannesi
de kaldı. umarım her şey yolundadır, resmen üzüntüden enerjim düştü sabah sabah ya. keşke bu bebekler hiç sorun yaşamadan doğsalar zaman su gibi geçse.
çalışmasam kesin giderdim,aynı şehirdeyiz,çokta yakınız,hastahane ve doktorunu biliyorum. çok üzülüyorum ben böyle şeylere iyice yaşlandım artık galiba
Kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? Benim sat a göre 6+1 ultrasona göre 5+2 3 hafta sonra gel dedi nasıl beklyeceğiz bilmiyorum yaaa ödüm patlıyor kese boşsa diye ya Allah göstermesin bi duysak kalbini de miniğin