2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet canim o kramplari da azaltiyor iyi bir igne ama dedigim gibi tek tek eczaneleri araman lazim. Hangi sehirdesin?
İnş gerek kalmaz da bnde aradım tek tek o zaman samsun amasya İstanbul çorum hatta Almanya daki akrabalar herkese demiştik Dr bazen ne yaparsan yap nasip yiyecek ekmeği varsa gelir de tedbiri de elden bırakmamak lazım

Ya BN şimdi çorum dayım da ailem İstanbul da Abim o kadar çok aradı ki babam Fransa da o da ayrı bakmıştı oradaki eczanelere inş bi daha gerek kalmaz ya sadece leke var şu an
Allah allah ben İstanbul'dayım ve simdiye kadar aradigim eczanelerin sadece ikisinde yoktu evet depodan getiremiyorlar olmadigi icin ama cogunda var suan. Neyse insaalllah gerek kalmaz zaten biraz acitan bir igne ama en azindan 3gunde 1 maruz kaliyorum kendisine 🙄

Allah allah ben İstanbul'dayım ve simdiye kadar aradigim eczanelerin sadece ikisinde yoktu evet depodan getiremiyorlar olmadigi icin ama cogunda var suan. Neyse insaalllah gerek kalmaz zaten biraz acitan bir igne ama en azindan 3gunde 1 maruz kaliyorum kendisine 🙄
Demek ki depolara baktı sanırım bi de tek tek sorayım bakalım doktor a sorarım olmazsa inş gerek kalmaz

Kizlar bu arada benim de bugun ikinci randevum vardi. Kalp atisini gorduk cok sukur ama duymak icin 10 gun sonrasina tekrar randevu verdi ♥️ 6+5 diye gittim 6+4 ciktim bir gun geriden geliyoruz. Allah hepimize kucagimiza almak nasip etsin, darisi kalp icin heyecanla bekleyenlere 🥰

Bnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştik
Geldi ignem 1bucuktan sonra gitcem canim vurulmaya

Ben ikinci kez kan vermek üzere bugün aile hekimine gittim. Kan alındı idrar alındı. Bir de hemşire hamile kartı oluşturdu takip için.

Kızlar bu meme hassasiyeti hiç bitmicek mi 😁 9 ay ağrıyan memiş oy düşünemiyorum

Kızlar bu arada Banu Çiftçi’nin gebelik takip uygulaması çok güzel. Şöyle sürüklenebilen bi takvim oluşturuyor. Çok sevdim

32949C34-630E-4F69-B814-D464CC6D597C.png

A Alisinannesi canım geçmiş olsun sabret inşallah bi sıkıntı olmaz ilk gebeliğim hep kanamalı geçti ama şükür sapasağlam kucağıma aldım.

X