Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bir kat merdiven çıktım mi aşırı yoruluyorum biraz yürüdüm mu saf kasigim hafifçe ağrımaya başlıyor oturunca geçiyor. Ama bir kat merdiven çıkmakla aşırı yorulmak ilginç degilmi
Hepinizden Allah razi olsun kızlar su anlik yolunda düşük tehlikem var kan uyusmaligindan olur dedi doktor igne vurulcam dualarinizi eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsiniz
Hepinizden Allah razi olsun kızlar su anlik yolunda düşük tehlikem var kan uyusmaligindan olur dedi doktor igne vurulcam dualarinizi eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsiniz
Kızlar 4+4te vajinal ultrasonda kese 0,45mm çıktı yani yarım cm bile değil. Bu haftalarda vajinal ultrason yaptırıp kese ölçüsünü bilen var mı? Ayrıca embriyo gözüküyormu dedim dr daha erken dedi.
çalışmasam kesin giderdim,aynı şehirdeyiz,çokta yakınız,hastahane ve doktorunu biliyorum. çok üzülüyorum ben böyle şeylere iyice yaşlandım artık galiba
Bnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştik
2 hafta önce 1 kerelik bana da oldu,sabah ve akşam progestan içtim tekrarlanmadı şükür,doktoruna mesaj at söyle iç diyecektir illaki. içersen etki eder inşallah. korkma.