Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun ama bu zamanlarda çok normal. Bebek tutunmaya çalışıyormuş o yüzdenmiş kasık agrıları
Teşekkür ederimmmMutlu yaşlarınız olsun☺
Önemli olan hangi yaşta olduğun değil,hangi yaşta hissettiğinYaşlı hissettim kendimi
Dosya ekleyemedim canim ilk cocukta istenmemisti bu kadarBende de var rengi de sarı epey,ne tahlilleri?
Sag ol canımBiraz oluyor canım geçmiş olsun
Daha istemedi kesin gorunce isterBende de var idrar iltihap ve akıntı kültürü istedi mi?
Mutlu yıllarBenim de yarın doğum günüm bu ay en güzel hediyemi de aldım zaten
Bende çok oluyordu ve acayip kaşıntım vardı mantar teşhisi koydu doktorum. Fitil verdi tek doz ve krem geçti şükür.Kizlar doktor benden bir sürü tahlil istedi idrar tahlilimde cok iltihap cikti sizde de akinti çok oluyor mu
4+2 de 0.46 çıkmıştı kese bende.Kızlar 4+4te vajinal ultrasonda kese 0,45mm çıktı yani yarım cm bile değil. Bu haftalarda vajinal ultrason yaptırıp kese ölçüsünü bilen var mı? Ayrıca embriyo gözüküyormu dedim dr daha erken dedi.
Hmm vajinal değilmi? Hergün ortalama 1mm büyüyormuş kese.. peki sizde kese içinde yolk sac ya da embriyo gözükmüşmüydü?4+2 de 0.46 çıkmıştı kese bende.
Teşekkür ederim canım. Şehri söylemesem olur mu
Kizlar bhcg degerleriniz nasıldı acaba benim baya 2 kala 25.96 çıktı ben yüksek bekliyodum aslında
AnaTalia merhaba. Grup sana ait sanırım. Mayıs anneleri diye birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak nasıl olur? Grup sana ait olduğu için seni etiketledim ama, bu soru grupta bulunan arkadaşlara da tabii aynı zamanda.
Evet vajinal usg. Hayır gözükmedi. 6+5 de gözüktü, kalp atışını da duyduk hatta o gün.Hmm vajinal değilmi? Hergün ortalama 1mm büyüyormuş kese.. peki sizde kese içinde yolk sac ya da embriyo gözükmüşmüydü?
Bende 30eylülde 6+2 de gitmeyi düşünüyorum, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziEvet vajinal usg. Hayır gözükmedi. 6+5 de gözüktü, kalp atışını da duyduk hatta o gün.
İnşallah Sağlıkla gelsin hepsi kucağımıza.Bende 30eylülde 6+2 de gitmeyi düşünüyorum, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Cok gecmis olsun insaallah onemli birsey degildi mutlaka yaz buraya Rabbim sana bagislasin miniginiKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur