2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İşe gidiyorum maalesef :110: akşam da kızımdan dolayı çok dinlenemiyorum, erken uyuyamıyorum. Ama yarından itibaren biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapacağım. Söz :kk77:

Ben giyinirken yumurta pişiriyorum taHilli ekmeğe de kaşar peynirli sandviç,bir de minik süt yallah işe.hepsini orada yiyorum

Ben giyinirken yumurta pişiriyorum taHilli ekmeğe de kaşar peynirli sandviç,bir de minik süt yallah işe.hepsini orada yiyorum
Ben yumurtayı sevmeyen biriyim tek zevkim hafif sulu olarak haslayip yemekti ama hamilelikte iyi pisirmek gerekiyormus ve yurt gunlerimde tas gibi yumurta yemekten sogudugum icin suan hic yiyesim gelmiyor. Hergun yiyebiliyorsan ne mutlu kiz sana 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

bende işe geliyorum 10 dk erken kimse kusura bakmasın iş yerinde mutfağımız var 10 dk da yiyorum yiyeceklerimi, bebeğimden önemli değil hiç bişey. akşamdan sandviç bile yapsanız peynirli domatesli yolda ya da işte yersiniz. tamam anlaştık o zaman

Anlaştık. 👌 Ya biraz da evde kayınvalidemin olmasının etkisi var. Daha söylemedim ona. Şimdi bir anda kahvaltı yapmaya başlarsam şüphelenir o :KK45: Aman neyse şüphelenirse şüphelensin. Yapacak bişey yok:kk77:

Süt te iyi fikir :kk77::KK52:Bi kutu da süt alayım sabah çıkarken.

Anlaştık. 👌 Ya biraz da evde kayınvalidemin olmasının etkisi var. Daha söylemedim ona. Şimdi bir anda kahvaltı yapmaya başlarsam şüphelenir o :KK45: Aman neyse şüphelenirse şüphelensin. Yapacak bişey yok:kk77:

Süt te iyi fikir :kk77::KK52:Bi kutu da süt alayım sabah çıkarken.
kayınvalideyle aynı evde yaşıyorsun ve hala anlamadı mı. valla bravo :-)

Ben yumurtayı sevmeyen biriyim tek zevkim hafif sulu olarak haslayip yemekti ama hamilelikte iyi pisirmek gerekiyormus ve yurt gunlerimde tas gibi yumurta yemekten sogudugum icin suan hic yiyesim gelmiyor. Hergun yiyebiliyorsan ne mutlu kiz sana 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Ben sütten nefret ederim ama hergün içiyorum yumurta neymiş anayızzz anaa yemek zorundayız :KK9:

ah be kuzum, bizler zor bulan insanlarız bu sebeple bu riskler bence bizim için doğurana kadar devam eder. sanmıyorum ki ohhh diyeyim.. hala kimseler bilmiyor ve ne ben ne eşim hala hayal bile kuramıyoruz. nasıl bir tedirginlikse bu..
Biz de eşimle aynıyız. Daha kayınvalidemler arkadaşlarım kimsecikler bilmiyor. Bi tek kendi annem grip olduğumda gelip doktora götürdü öyle öğrendi valla. Karnım çıkana kadar kimseye söylemem heralde...

Biz de eşimle aynıyız. Daha kayınvalidemler arkadaşlarım kimsecikler bilmiyor. Bi tek kendi annem grip olduğumda gelip doktora götürdü öyle öğrendi valla. Karnım çıkana kadar kimseye söylemem heralde...

Çok geçmiş olsun,4üncü aya gelebilirsem o zaman söylerim inşallah

arkadaşlar 2 gün önce beta 16.000 di. bugün 18.000' e cıktı.doktor biraz yükselmiş dedi .pazartesi tekrar beta verip yanıma gelin dedi.sizce nedir durum ?anlamı nedir?yorum yapabilir misniz arkadaşlar.

Herkese hellööö 🤩 masallah sayimiz artiyor burdaki herkes mayista gercekten anne olsun insaallahh 😍😍 yarin 6+5de ikinci doktor randevum var kalbini ilk defa duyacagiz kismetse ama icimde bir korku da var ya duyamazsak ya birseyler yolunda gitmiyorsa... ihtimaller bitmiyor a dostlar bu kafayla 9 ay nasil gececek 🤷🏻‍♀️
Nerdesin sen bu aralar yoksun inş güm güm duyarsın:KK73:

X