Ewet canm cikti 350 olmus degerim cok skurr
kızlar yine bnm hesaplar karıştı 28 şubat cuma kan verdim 456.38 çıktı bir internet sayfasında kan değerine göre hesaplayınca 5haftalık hamile olduğum çıkıyor
bi hafta sonra 4 mart çarsmba dr ultrasonda baktı bebeği göremedi daha çok küçük dedi 4haftalık dedi
bn 4 martta 5 haftalık olmam şimdi 6haftalık olmam gerekmiyormu
Oh kuzum cok sukur cokgüzel artmış66 çıktı kuzum çok şükür güzel yükselmiş. İnşallah böyle devam eder
Saol canmOh çok sevindim hadi gözün aydın
Canm sen agustosu beraber bekleyelim grubunda var mıydın tanıdık geldin banaSaol canmburda bukdr kalabalk olmamiz ne kadar guzel
Ahahah oh sakin olmussun
Oh kuzum cok sukur cokgüzel artmış❤ yarın sıra bende bakalım inşallah bende güzel haberlerle gelirim inşallah ❤ sabah 9.50 randevu sonuç ancak öğleden sonra cikar bakalim
Saol canmburda bukdr kalabalk olmamiz ne kadar guzel
Çin takvimi ne diyor cinsiyeteHangi cinsiyeti alacağımı seçemedim yoksa alırdım
Çin takvimi ne diyor cinsiyete
Kizlar ben geldim bugun kan verdim 250 lerde çıktı sat 7 şubattı buna gore çok güzel dedi doktor folik asit başlattı
Gözün aydın canım benim. Bende randevu erteledim 20sine 7.hafta dolmus olacak o zaman kalp duyulsun kese bebek görünsün diye...Kizlar ben geldim bugun kan verdim 250 lerde çıktı sat 7 şubattı buna gore çok güzel dedi doktor folik asit başlattı
Ay benimde kızıma kız diyormusErkek diyor moralim bozuluyor
Oğlanda tutmuştu. Bunda yanılır inşallah
Ay benimde kızıma kız diyormus
Buna erkek diyor bana da ve aksi gbi herkes bana da erkek hissediyorum diyor esim dahil
Sen ne hissediyorsun annelerin hissettiği çıkıyor bence
Su kese muhabbeti mi canımİnan sıfır his.
Ama size bir yöntem diycem bebelerin cinsiyeti anlayacaksınız bir kaç hafta içinde
Yok bak yazdım bi üstteSu kese muhabbeti mi canım
Aaa bak ne dicem benim kızımda tüylerim çok geç çıkardı cidden
Bebesinin cinsiyeti öğrenmek isteyene bir ip ucu vericem.
Ben oğlumda erkek olduğunu onu görünce anlamıştım.
Bir sayfada okumuştum ve aşırı mantıklı gelmişti.
Şimdi 1 ay falan sonra epilasyon yapın. Ağda veya makine daha iyi olur.
Sonra çıkış hızını takip edin.
Kendi normal hızınızı bilirsiniz.
Eğer normalden daha hızlı uzadıysa bebek erkek,
Normal zamanda yada daha geç olduysa Kız
Erkek bebekler plasentadan testosteron hormonu salgıladığı için annede tüy uzaması daha hızlı oluyor diyordu yazıda.
BBakalım sizde de tutacak mı bu yöntemle