kızlar herkese güzel sözler için tşk ederim(((bizimiz en büyuk problem eşim evde olmamak
O asker pers. uzamn çavuş ve görev Karsta dağda. Ben Antalyadayım
Normalde 15*15 çalışıyor ama yolcuklar beraber en fazla ayda 10 gün evde bazen daha az. mesela pazar günü gitti ve sadece 1 nisanda gelecek.bu yuzden ne zaman yumutlama günleri başlıor eşim yanımda yok. geçen sene 2 defa yıllık
izni kullandık aşılama için ama omadı.
Ve şimdideki durum yanı nasıl oldu ben hala anlamıyorum. Çünkü normalde 6 mart benım 19 adet günüm. Ovulasyon testleri yapıyorum. 3 gün kıp kırmızı. sabah otururken midem bulandı .neyse dedim yanı gebelelik olmaz çünkü 17 şubat 4 gün normal adet g. gördüm . ve şubatta 1 kere sadece beraber olduk çünkü eşim yoktu. Neyse işte sabah 6 marta tekrar ovulasyon test yaptım ve yanımda evde 3 tane gebelık testi vardı ona da yaptım oglen ve hemen 2 cızgı çıktı.
hemen hastaneye koştum kan verdım. doktor ultrason yaptı dedı şuan göremiyorum ama kanda çıkabilir. eve geldı sonuç 118 .tabiki sevindik . işte bugun gittim tekrar hcg kac oldu bakalım dedım sonra eve geldım 39.9 oldu(( Ben şuan tüp bebekten karşıyım çünkü inaniyorum herşey doğal olarak olacak
asla pes etmem