Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar geçen yıl bu zamanlar sizler gibi doğum yapacağım anı heyecanla bekliyordum grubu görünce duygulandım benim bebeğim 1 yaşına girmek üzere şimdi. Rabbim hepinize yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Doktora devam. Haftası benimle aynı olanlar doğum için geri sayıyorlar, ben pazar günü doktorun il sınırlarına girecek olmasına ama çok tatlı bir hareketi oldu Erken doğum ihtimali yaratan tüm şıkları elemek için idrar tahlili de istemişti, sonucu bildirmek için aradı. Uçağım iner inmez sana mesaj atıcam dedi Allah hepimizi işini iyi yapan, kalbi de iyi insanlarla karşılaştırsın Öyle demesi beni gerçekten çok etkiledi
Bu arada sezeryan ile doğum yapacak arkadaşlar için kendi deneyimimi paylaşayım. Öyle anlatılanlar gibi korkunç bir ağrı durumu olmuyor. Spinal iğnesini hiç hissetmedim bile sonrasında zaten doğum hemen başlıyor bir kaç dk sonra bebeğinizin ağlama sesini duyuyorsunuz gözyaşları içinde getirip ten tene temas ettiriyorlar bu sırada duygular şelale sonra da 15 20 dk içinde tamamen bitince odaya geçiyorsunuz. Süt konusunda herkes çok sakin olsun bebek emdikce süt geliyor korkmayın. Bir de benim lohusalık döneminde yaptığım hatayı yapmayın ay sütün yok benim 2 biberon dolusu sütüm geliyo falan diyenlere aldırmayın. Bunlar yüzünden ben emzirmeyi birakacaktim neredeyse. Defalarca mastitin ucundan döndüm mama verdiğim için. Meğer sütüm varmış ama sagimla gelmiyormus. Herkesin meme yapısı farklı hiçbir zaman ölçünüz sagimla ne kadar süt geldiği olmasın doktorunuza güvenin bebeğin kilo alımı iyiyse herşey yolunda demektir. Bol bol su için. Doğumdan 15 gun önce gumue kapak takmaya başladım ben onunda faydasını gördüm. . Meme ucunuz yara olursa garmastan pomad en etkili meme ucu kremi bence. Aklıma gelenler bunlar. Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz