- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.824
- 83
roboroc v7max bizimkisi supurup siliyor memnunuzKızlarrrr robot süpürge kullanıp memnun olanınız varsa bana marka model önerebilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
roboroc v7max bizimkisi supurup siliyor memnunuzKızlarrrr robot süpürge kullanıp memnun olanınız varsa bana marka model önerebilir misiniz ?
Doktora devam. Haftası benimle aynı olanlar doğum için geri sayıyorlar, ben pazar günü doktorun il sınırlarına girecek olmasına ama çok tatlı bir hareketi oldu Erken doğum ihtimali yaratan tüm şıkları elemek için idrar tahlili de istemişti, sonucu bildirmek için aradı. Uçağım iner inmez sana mesaj atıcam dedi Allah hepimizi işini iyi yapan, kalbi de iyi insanlarla karşılaştırsın Öyle demesi beni gerçekten çok etkilediÖyle tabi, amaan herkes iyi olsun kendi hayatına baksın yeter. Sen doktor işini ne yaptın, kaçırmadım di mi bir şey?
27.11.2024Bugün mü doğdu kuzum?
yaa gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütsün güzel geçmesine çoook sevindimKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanım eski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
25imbakalım 30lar güzeldir ama genç ve olgun. 25te de çökmüş gibiyim bazen ama hayat enerjim öyle bitiyor ki tr şartlarındaAhahahhah kaç yaş mı varrr Sen 23 müydün yanlış hatırlamıyorsam ? 30dan sonra yeniden bir görüşelim
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün Gönlünüze göre bir doğum yaşamış olmanıza çok sevindimKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanım eski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
Ayyy ne pozitif bir doğum hikayesi oldu gözün aydın kuzucum, hayırlı olsun ömrü uzun olsun bebişkonunKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanım eski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
Ha şöyle yaaa Bir de beylerin tribiyle, iş bitirememesiyle uğraşamayız yani Sevindim canım afiyet olsunoutoffit çok bozulmuş şekilde oturuyordum söylemiş geldi sipariş özür dilerim ne olursa olsun düşünmem lazımdı falan dedi. Sende cevap vermedin biseyde demedin falan dedi…içimden neler söyledim aslında da içine dert olmus. Köşeli geliyor sanırım ne yalan söyleyeyim doğuma kadar yüz vermeyecektim çok… kurulmuştum. Kendi ayağına sıkardı
Güne bir bebiş haberiyle başladık ne güzel yaaa maşallah size Sağlıkla büyüsün küçük kız her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım Bize doğum haftası, boy/kilo durumunu vs yazmak istersen tabloya da eklerizKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanım eski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
Evet bence de şeker bağımlılık. Babasında özellikle çok yüksek. Ona rağmen şekeri yoksa da maşallah. Onun yaşında insülin almadan tatlı yiyebilen pek kalmadı Bari evde yapsınlar sürekli dışarıdan yemesinler Bence bunların sürekli dışarıda buluşmak istemelerinin bir nedeni de bu tatlı düşkünlüğüdür. Seçenek çok olsun ne istersek yiyelim diyeYani inan 65 yaşındaki adam nasıl bimdeki tatlıları yer ben de anlamıyorum çok güzel bir mekana gidiyoruz mesela yemekler şahane, adam kendine tatlı söylüyor sadece, veya bizden 1-2 çatal alıp bir de bizim yemekleri mundarlıyor yani. Bana da aşırı saçma geliyor. Yok eşim o kadar değil kesinlikle ama potansiyeli çok yüksek, duygusal yeme bozukluğu var zaten dönemsel olarak ruh hali kötüyse saldırıyor sonrasında dengelemeye çalışıyor yine ama şeker çok yüksek bir bağımlılık yani, kanlı canlı örneğini görüyorum bunun.
İnşallah geçiyordurne çatıymış ya bende çatı falan kalmadı düştü ağrıdan bu ağrılar doğumdan sonra geçiyor mu hemen
Gözünüz aydın olsun huzurlu sağlıklı bir ömrü olsunKuzummm ve diğer hamiledaşlarım ancak yazabiliyorum çok ama çok güzel geçtş sezeryanım eski velim çok yardımcı oldu sedasyon verdiler tam keserken ağladığına şahit oldum direkt spinal iğnesi vs sizi aslaaa korkutmasın ben ayaklandım bile 6 da ayağa kalktım 11.22 de doğdu kızım asla burada okunduğu ve milletin dediğine bakarak korkmayın rahat olun herşeyyy o yüzden pozitif oluyor ben kendimi hiç kasmadım (ki aşırı paniğim sondayı bile düşündüm) kızım emebiliyor fakat sütüm gelmedi daha mama takviyesi verdiler devlette yaptım doğumu hepinize şimdiden teşekkür ederim uyuyamıyorum da valla öyle bi duygu
Ben 3,5 senedir xiaomi mijia mop Pro kullanıyorum paspas özelliğini hiç kullanmadım bana göre değil ama süpürge özelliği hayat kurtarıcı her gün çalışıyor memnunum benKızlarrrr robot süpürge kullanıp memnun olanınız varsa bana marka model önerebilir misiniz ?