insallah(((ama en cok uzuluyor hic kimse ilgilenmiyor(((3 sene olmuyor hersey iyi hormonlar sperm falan ama direk tup bebek yap diyorlar(((
canm sanrım gelmeyecaksin ama gelirsen okursun belki moralin düzelir bende sana kendimi kısaca analatayım...
evlendiğimde 1 ay sonra cock kararı aldık.. 3 4 ay olmayınca hastneya gittim.. sorun yok iyisin dedi devam et olmazsa bi yol sonra gel dedi... bi yılsonra başka dr a gittim anlattm klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum.. düzenli ilişki... rahim filmi çektirdim olmadı.. aşılama yaptırdım tutmadı...
başka bi dra gittim anlattm... aşılama yapalım tekrar dedi yaptık tutmadı....
sonra şimdiki dra gittim anlattm... neden aşılma yapıldı sana diye sordu aşılma erkekte sorun varsa yapılır sizde sorun yok dedi.... klomene ve çatlatma iğnesine devam ettk...olmadı ... dr bu son ay olmazsa tüp bebek tedavisine geçicez ama biraz kilo versen iyi olur dedi....
bende bebeği bıraktım ilşki günlerini fln takip etmeyi... diyetisyene gittim 22 kilo verdim aklmda sadece kilo vermek vardı... çünkü bebek istiyordum....
bi adetim düzensiz geçti parçalı koyu... devamında hep damla damla kan geldi... 15 gün kadr adetten kurtulamdım dra gittim kan tahlili yaptırdım hamile çıktım... ama dr kimyasal gebelik olabilr değerin düşecek.. takip edicez dedi... çok sevindimm sonunda rahmim kabul etti oluyor dedim gitsede üzülmem... kan değeri sıfırlanınca bn yine tutamdım kendimi....
diyetisyenim bize haber veriyor olucak dedi ve sonraki ay oldu.... kızıma hamile kaldım sağlıkla dünyaya geldii....çok şükür...
imkansızdı...
şimdi adet oldum günler geçti. geç gelen 38-42 günde gelen adetm gelmdi.. 47.gün idrarda çıktı.. kanda çıktı..ama kese zor göründü...cuma tekrar gidicez inşallah...
ama bu hamilelik planda yoktu korunuyorduk (eşime göre) nasl olduysa oldu... belkide olmadı düşecek gidecek ama kısmet hamile kalabiliyormuş dikkat edersem sağlıklı gebelik olabilr...
sen kafanı senin sorununa ver...hiç birşey yoksa da başka birşeye odaklan rabbim elbet nasip edecek sanada...
en güzel dua hangisi hayırlı ise o olsun.....