Benim kızda soldaydı... Yumurtam solda çatladı hep solum ağrıdı. Bunda da bi sol bir sag agrıyorYok bak yazdım bi üstte
Benim oğlan soldaydı.
Bu sağda olsa kız derdim kesin ama buda direk solda
Aaa bak ne dicem benim kızımda tüylerim çok geç çıkardı cidden
Bir de su var erkek bebek testosteron ürettiiğiş için anne deki östrojen ile denge kurup annede ciltte güzellesmeye sebep oluyor... Kız ise anne östrojen bebek östojenş ile annede sivilce sişlik ödem olusabilşuor
Benim kızda soldaydı... Yumurtam solda çatladı hep solum ağrıdı. Bunda da bi sol bir sag agrıyorkardesim de ikiz diyor ahahahah
Hatta diyor ki ikiz ve kız erkek dşuor ahahahha ikiz değilse de kesin erkek diyor... Ay Allah ikizi isteyene versin
Ben bir tane isterim yeter, kzıımla 2 çocuk olmus olurlar iştesonra çocuk mevzusu kapanır bende
Bnmde erkek diyor iki oğlan var bu da üç olurmuş olsun yeter ki sağlıklı olsun moralini bozma oğluna çok iyi arkadaş olur öyle olursaErkek diyor moralim bozuluyor
Oğlanda tutmuştu. Bunda yanılır inşallah
BnmdeSana bişi diyim o zaman.
Ben oğlana hamile kaldığımda aynı dediğin gibi cildim harikaydı.
Ama bebişi öğrendiğimden, hatta öğrenmeden önceden beri alt dudak ve çene çevremi sivilce bastı.
Ki oralarda sivilce hayatımda çıkarmadım ben.
Ay yoksa
12 ocakCanım son adet tarihin nedir
Amin kuzum inşallahHadi sende güzel haberlerke gel inşallah
Bnmde erkek diyor iki oğlan var bu da üç olurmuş olsun yeter ki sağlıklı olsun moralini bozma oğluna çok iyi arkadaş olur öyle olursa
Beni gören çoğu kişi sana çok farklı bigüzellik gelmiş hamile misin diyo bazılarına evet bazılarına hayır diyorum ama aynad abakınnca bende kendime diyorum ki ulan harbiden ne güzel olmuşsun sen zaten güzeldim şimdi daha da güzelleştin ben bide başından beri erkek hissediyorumAaa bak ne dicem benim kızımda tüylerim çok geç çıkardı cidden
Bir de su var erkek bebek testosteron ürettiiğiş için anne deki östrojen ile denge kurup annede ciltte güzellesmeye sebep oluyor... Kız ise anne östrojen bebek östojenş ile annede sivilce sişlik ödem olusabilşuor
Bak şimdi sana da şurda katılıcam ben gebeliğimi öğrenmeden önce dediğin yerlerde hattta çok alakasız yerlerde sivilcem vardı ve on gün erken çıktı sivilcelerim dedim nasıl stres yapıyorsam adet öncesinde sivilce çıkarıyorumSana bişi diyim o zaman.
Ben oğlana hamile kaldığımda aynı dediğin gibi cildim harikaydı.
Ama bebişi öğrendiğimden, hatta öğrenmeden önceden beri alt dudak ve çene çevremi sivilce bastı.
Ki oralarda sivilce hayatımda çıkarmadım ben.
Ay yoksa
:) :)Ayprensesine yazmıştım
O zmn tamam elbet olur sağlık sorunu yoksa.. olunca da ne zmn oluyor belli olmuyor ztn rahat olun siz çalışmaya devm :)kızlar herkese güzel sözler için tşk ederim(((bizimiz en büyuk problem eşim evde olmamak
O asker pers. uzamn çavuş ve görev Karsta dağda. Ben Antalyadayım
Normalde 15*15 çalışıyor ama yolcuklar beraber en fazla ayda 10 gün evde bazen daha az. mesela pazar günü gitti ve sadece 1 nisanda gelecek.bu yuzden ne zaman yumutlama günleri başlıor eşim yanımda yok. geçen sene 2 defa yıllık
izni kullandık aşılama için ama omadı.
Ve şimdideki durum yanı nasıl oldu ben hala anlamıyorum. Çünkü normalde 6 mart benım 19 adet günüm. Ovulasyon testleri yapıyorum. 3 gün kıp kırmızı. sabah otururken midem bulandı .neyse dedim yanı gebelelik olmaz çünkü 17 şubat 4 gün normal adet g. gördüm . ve şubatta 1 kere sadece beraber olduk çünkü eşim yoktu. Neyse işte sabah 6 marta tekrar ovulasyon test yaptım ve yanımda evde 3 tane gebelık testi vardı ona da yaptım oglen ve hemen 2 cızgı çıktı.
hemen hastaneye koştum kan verdım. doktor ultrason yaptı dedı şuan göremiyorum ama kanda çıkabilir. eve geldı sonuç 118 .tabiki sevindik . işte bugun gittim tekrar hcg kac oldu bakalım dedım sonra eve geldım 39.9 oldu(( Ben şuan tüp bebekten karşıyım çünkü inaniyorum herşey doğal olarak olacakasla pes etmem
Sat tutmuyor cnm geç döllenme sat a göre 10 haftalık fln olmm lazm ama adetim 38-42 günde anca geliyorCanım değere göre hafta belirlemez. Çok yanlış sonuç alırsın.
Ben oğlumda 4. Haftada 5 bin küsür öğrenirken bunda daha 2li rakamlar.
Sat en doğrusu.
Zaten doktor hesaplaması da sata göre yapılır.
Valla bende hiç bilmiyorum bi tek fazla ayakta kalıp hareket edersem ani kramplar giriyor karnıma başkada hiçbişi yok umarım normaldir bu durumBende aynı durumdayı ne belirti ben akıntı hiç bir şey Yok normal mi ?
hayirli olsun sizinde 3.gebelikti dimi beninde 3olacak insallah.sizin de iki oğlunuz vardi galiba benimde.benim sat 8 subat buaradaKizlar ben geldim bugun kan verdim 250 lerde çıktı sat 7 şubattı buna gore çok güzel dedi doktor folik asit başlattı
Canım 3 haftadır bende uykusuzum ,gece 3 de ,4 de bi uyanıyorum ise öyle gidiyorum.uyku tutmuyor nedense..adet olacakmışım hissi var ve ates basiyor....
heyecan mutluluk korku endise karisik vs galiba sebeb.Canım 3 haftadır bende uykusuzum ,gece 3 de ,4 de bi uyanıyorum ise öyle gidiyorum.
Ewet canm wardim sanirim.Canm sen agustosu beraber bekleyelim grubunda var mıydın tanıdık geldin bana