2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok bak yazdım bi üstte
Benim oğlan soldaydı.
Bu sağda olsa kız derdim kesin ama buda direk solda
Benim kızda soldaydı... Yumurtam solda çatladı hep solum ağrıdı. Bunda da bi sol bir sag agrıyor kardesim de ikiz diyor ahahahah
Hatta diyor ki ikiz ve kız erkek dşuor ahahahha ikiz değilse de kesin erkek diyor... Ay Allah ikizi isteyene versin
Ben bir tane isterim yeter, kzıımla 2 çocuk olmus olurlar iştesonra çocuk mevzusu kapanır bende

Sana bişi diyim o zaman.
Ben oğlana hamile kaldığımda aynı dediğin gibi cildim harikaydı.
Ama bebişi öğrendiğimden, hatta öğrenmeden önceden beri alt dudak ve çene çevremi sivilce bastı.
Ki oralarda sivilce hayatımda çıkarmadım ben.
Ay yoksa

Merakla bekliyorum.
Benim doktorum 11. Haftada erkek demişti.
O çok iyi biliyor cinsiyet işini.
Lakin ben giderken 200 lira olan muayenesi şuan 360 lira olduğu için onu eledim

Bnmde

Bnmde erkek diyor iki oğlan var bu da üç olurmuş olsun yeter ki sağlıklı olsun moralini bozma oğluna çok iyi arkadaş olur öyle olursa

Tabiki öyle. O işin esprisi.
Cinsiyetin hiç önemi yok. Sağlıklı olsun gerisi boş

Beni gören çoğu kişi sana çok farklı bigüzellik gelmiş hamile misin diyo bazılarına evet bazılarına hayır diyorum ama aynad abakınnca bende kendime diyorum ki ulan harbiden ne güzel olmuşsun sen zaten güzeldim şimdi daha da güzelleştin ben bide başından beri erkek hissediyorum

Bak şimdi sana da şurda katılıcam ben gebeliğimi öğrenmeden önce dediğin yerlerde hattta çok alakasız yerlerde sivilcem vardı ve on gün erken çıktı sivilcelerim dedim nasıl stres yapıyorsam adet öncesinde sivilce çıkarıyorum

Ayprensesine yazmıştım
:) :)
O zmn tamam elbet olur sağlık sorunu yoksa.. olunca da ne zmn oluyor belli olmuyor ztn rahat olun siz çalışmaya devm :)
Sat tutmuyor cnm geç döllenme sat a göre 10 haftalık fln olmm lazm ama adetim 38-42 günde anca geliyor
Kan değerine göre hafta arlığı veriliyor kan sonucunun yanında ordanda hesaplanıyor

Kızlar cinsiyet konusunda teorilerimi söyleyeyim
Kızım sağ tarafımdaydı..yine ağrılar sağ da..
Herkez kız diyordu.. şimdi herkez erkek diyor
Nub teorisinde kız çıkmıştı..şuan ultrason yok
Çin takvimi erkek demişti.... şimdi çin rus japon erkek diyor.
Makas ve bıçak testi yaptılmıştı kız çıkmıştı...şimdi yaptırmadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…