2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kizlar ben bugun idrar testi yaptim bariz belirdi ikinci cizgi insallah hayirla saglikla ilerler hepimizin ki.

Yeni gelen hamileler hoşgeldiniz ❣yavaş yavaş keseleri rahimde görmeye başladık galiba. İlk kalp atışını kim duyacak. Kacıncı haftalarda kalp atışı için doktor randevusu aldınız?
Haftaya salı günü icin aldım randevu kalp atışına bakalım hayırlısı artık pit pitlari bi duysak 🤲🤲🤲
Kızlar doktorum tedbir amaçlı oksapar kan sulandirici iğne verdi pihtilasma testi vs yapılmamıştı. Kafam çok karıştı kullansam mı kullanmasam mı aspirin kullansam olmaz mı ya 🙁
Canım ben de oksapar iğne kullanıyorum günlük bir doz Coraspin kullanıyorum geceleri Progestan kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum bundan 2 ay önce 7 haftalık Bebeğim karnımda ölmüştü tedbir amaçlı Yani Bir doktorun ile görüş istersen Rabbim bekletmeden tekrardan nasip etsin inşallah hepimiz kucağımıza alırız çocuklarımızı çok amin🤲🤲🤲

Canım ben de oksapar iğne kullanıyorum günlük bir doz Coraspin kullanıyorum geceleri Progestan kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum bundan 2 ay önce 7 haftalık Bebeğim karnımda ölmüştü tedbir amaçlı Yani Bir doktorun ile görüş istersen Rabbim bekletmeden tekrardan nasip etsin inşallah hepimiz kucağımıza alırız çocuklarımızı çok amin🤲🤲🤲
Amin canım Rabbim korusun yavrularımızı... Haftaya gideceğim o zamana kadar kullanmak istemiyorum bi yandan da korkuyorum kafam çok karışık 🙁

insallah(((ama en cok uzuluyor hic kimse ilgilenmiyor(((3 sene olmuyor hersey iyi hormonlar sperm falan ama direk tup bebek yap diyorlar(((
Canım merhabalar, benim de hormonlar iyiydi ama yumurtlama gününü kaçırmama rağmen hamile kalamıyordum bana da tüp bebek Ya da aşılama düşünmezmişsiniz dediler bende eşimle konuşayım dedim ama o ay yaptıklarımı anlatayım belki sana faydası olur:
Ben 1 şubatta yine regl oldum, doktora gittim, doktor hanım yumurtalarıma tekrar baktı ve stresten sadece toplamda 7 yumurtam vardı, aşılama ya da tüp bebek düşünür müsünüz dedi, eşimle konuşmam gerektiğini söyledim, o zaman bu ayı boş geçmeyelim hemen femara ilacını başlatalım dedi, tabi ben umutsuzdum 7 yumurtayla olmayacağını düşünüyordum ama en azından bu ay düzenli sağlıklı besleneyim diğer ay daha çok yumurtam oluşsun diye düşündüm, doktorun verdiği femarayı Sabah akşam 5 gün boyunca kullanmaya başladım. Bunun yanında boş durmadım, clife macunu sabah akşam kullandım, saraçoğlunun incir kürünü uyguladım, birde hayıt otu suyunu sabah akşam bir fincan içmeye başladım, hergün folik asit, b12 ve balık yağı içtim, günlük 1 saat yürüyüşü ve bol su içmeyi hiç ihmal etmedim, özellikle yürüyüş çok önemliydi, sabahları mutlaka 1 tane haşlanmış yumurta yedim, eşime de proxeed alıp sabah akşam içiriyordum tabi ona bir de çakşır suyu içirttim sabah akşam. yumurtlamama 5 gün varken doktora gittiğimde doktor yumurtamın 15 mm olduğunu çatlama gününe kadar kendiliğinden çatlayacağını söylemişti, bende ovulasyon testiyle takip ettim çift çizgiyi yakaladığım gün ve ertesi 3 günü değerlendirdik, normalde regl tarihim 28 şubattı ancak ben 23 şubatta öğrendim.ben bu yaptıklarımın faydasını gördüm inşallah sende görürsünüz. Özellikle saraçoğlunun kürünü mutlaka tavsiye ediyorum, incir kürü çok faydalı.

Benim henüz randevum bile yok 😥 yurtdışına yeni yerleştik 10.haftalarda ancak bakıyolarmış. Ve hiç kan değerine bakmıyolarmış değerimi hiç bilemicem o yüzden 😥 şuan 6. Haftaya girdim hiçbir belirtimde kalmadı korkuyorum o yüzden. Akıntım bile yok kupkuruyum.
Bende aynı durumdayı ne belirti ben akıntı hiç bir şey Yok normal mi ?

kızlar yine bnm hesaplar karıştı 28 şubat cuma kan verdim 456.38 çıktı bir internet sayfasında kan değerine göre hesaplayınca 5haftalık hamile olduğum çıkıyor
bi hafta sonra 4 mart çarsmba dr ultrasonda baktı bebeği göremedi daha çok küçük dedi 4haftalık dedi
bn 4 martta 5 haftalık olmam şimdi 6haftalık olmam gerekmiyormu

insallah(((ama en cok uzuluyor hic kimse ilgilenmiyor(((3 sene olmuyor hersey iyi hormonlar sperm falan ama direk tup bebek yap diyorlar(((
canm sanrım gelmeyecaksin ama gelirsen okursun belki moralin düzelir bende sana kendimi kısaca analatayım...
evlendiğimde 1 ay sonra cock kararı aldık.. 3 4 ay olmayınca hastneya gittim.. sorun yok iyisin dedi devam et olmazsa bi yol sonra gel dedi... bi yılsonra başka dr a gittim anlattm klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum.. düzenli ilişki... rahim filmi çektirdim olmadı.. aşılama yaptırdım tutmadı...
başka bi dra gittim anlattm... aşılama yapalım tekrar dedi yaptık tutmadı....
sonra şimdiki dra gittim anlattm... neden aşılma yapıldı sana diye sordu aşılma erkekte sorun varsa yapılır sizde sorun yok dedi.... klomene ve çatlatma iğnesine devam ettk...olmadı ... dr bu son ay olmazsa tüp bebek tedavisine geçicez ama biraz kilo versen iyi olur dedi....
bende bebeği bıraktım ilşki günlerini fln takip etmeyi... diyetisyene gittim 22 kilo verdim aklmda sadece kilo vermek vardı... çünkü bebek istiyordum....
bi adetim düzensiz geçti parçalı koyu... devamında hep damla damla kan geldi... 15 gün kadr adetten kurtulamdım dra gittim kan tahlili yaptırdım hamile çıktım... ama dr kimyasal gebelik olabilr değerin düşecek.. takip edicez dedi... çok sevindimm sonunda rahmim kabul etti oluyor dedim gitsede üzülmem... kan değeri sıfırlanınca bn yine tutamdım kendimi....
diyetisyenim bize haber veriyor olucak dedi ve sonraki ay oldu.... kızıma hamile kaldım sağlıkla dünyaya geldii....çok şükür...
imkansızdı...
şimdi adet oldum günler geçti. geç gelen 38-42 günde gelen adetm gelmdi.. 47.gün idrarda çıktı.. kanda çıktı..ama kese zor göründü...cuma tekrar gidicez inşallah...
ama bu hamilelik planda yoktu korunuyorduk (eşime göre) nasl olduysa oldu... belkide olmadı düşecek gidecek ama kısmet hamile kalabiliyormuş dikkat edersem sağlıklı gebelik olabilr...
sen kafanı senin sorununa ver...hiç birşey yoksa da başka birşeye odaklan rabbim elbet nasip edecek sanada...
en güzel dua hangisi hayırlı ise o olsun.....

kızlar yine bnm hesaplar karıştı 28 şubat cuma kan verdim 456.38 çıktı bir internet sayfasında kan değerine göre hesaplayınca 5haftalık hamile olduğum çıkıyor
bi hafta sonra 4 mart çarsmba dr ultrasonda baktı bebeği göremedi daha çok küçük dedi 4haftalık dedi
bn 4 martta 5 haftalık olmam şimdi 6haftalık olmam gerekmiyormu
Canım son adet tarihin nedir

Kızlar nasılsınız,baştan sona okudum .benim sat 3 şubat ti,9 kasım doğum gözüküyor.cuma dr gidicem nasipse...kac kişi olduk ,birde keseyi gören kac kişi...

kızlar herkese güzel sözler için tşk ederim(((bizimiz en büyuk problem eşim evde olmamak
O asker pers. uzamn çavuş ve görev Karsta dağda. Ben Antalyadayım
Normalde 15*15 çalışıyor ama yolcuklar beraber en fazla ayda 10 gün evde bazen daha az. mesela pazar günü gitti ve sadece 1 nisanda gelecek.bu yuzden ne zaman yumutlama günleri başlıor eşim yanımda yok. geçen sene 2 defa yıllık
izni kullandık aşılama için ama omadı.
Ve şimdideki durum yanı nasıl oldu ben hala anlamıyorum. Çünkü normalde 6 mart benım 19 adet günüm. Ovulasyon testleri yapıyorum. 3 gün kıp kırmızı. sabah otururken midem bulandı .neyse dedim yanı gebelelik olmaz çünkü 17 şubat 4 gün normal adet g. gördüm . ve şubatta 1 kere sadece beraber olduk çünkü eşim yoktu. Neyse işte sabah 6 marta tekrar ovulasyon test yaptım ve yanımda evde 3 tane gebelık testi vardı ona da yaptım oglen ve hemen 2 cızgı çıktı.
hemen hastaneye koştum kan verdım. doktor ultrason yaptı dedı şuan göremiyorum ama kanda çıkabilir. eve geldı sonuç 118 .tabiki sevindik . işte bugun gittim tekrar hcg kac oldu bakalım dedım sonra eve geldım 39.9 oldu(( Ben şuan tüp bebekten karşıyım çünkü inaniyorum herşey doğal olarak olacak:KK200::KK200::KK200:asla pes etmem

X