Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet canm cikti 350 olmus degerim cok skurrÇıktı mı kuzum
hayrılı olsun canm inşallah aminkizlar ben bugun idrar testi yaptim bariz belirdi ikinci cizgi insallah hayirla saglikla ilerler hepimizin ki.
gözün aydın maşallahEwet canm cikti 350 olmus degerim cok skurr
Saol canm cok skur. Icim rahatladi.. darisi kalp atisina insalhhhayrılı olsun canm inşallah amin
gözün aydın maşallah
inşallah canm... birde ben görsem bebeğimii bugun de gitti sayılır kaldı 3bucuk günSaol canm cok skur. Icim rahatladi.. darisi kalp atisina insalhh
Yeni gelen hamileler hoşgeldiniz ❣yavaş yavaş keseleri rahimde görmeye başladık galiba. İlk kalp atışını kim duyacak. Kacıncı haftalarda kalp atışı için doktor randevusu aldınız?
Haftaya salı günü icin aldım randevu kalp atışına bakalım hayırlısı artık pit pitlari bi duysak
Canım ben de oksapar iğne kullanıyorum günlük bir doz Coraspin kullanıyorum geceleri Progestan kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum bundan 2 ay önce 7 haftalık Bebeğim karnımda ölmüştü tedbir amaçlı Yani Bir doktorun ile görüş istersen Rabbim bekletmeden tekrardan nasip etsin inşallah hepimiz kucağımıza alırız çocuklarımızı çok aminKızlar doktorum tedbir amaçlı oksapar kan sulandirici iğne verdi pihtilasma testi vs yapılmamıştı. Kafam çok karıştı kullansam mı kullanmasam mı aspirin kullansam olmaz mı ya
Amin canım Rabbim korusun yavrularımızı... Haftaya gideceğim o zamana kadar kullanmak istemiyorum bi yandan da korkuyorum kafam çok karışıkCanım ben de oksapar iğne kullanıyorum günlük bir doz Coraspin kullanıyorum geceleri Progestan kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum bundan 2 ay önce 7 haftalık Bebeğim karnımda ölmüştü tedbir amaçlı Yani Bir doktorun ile görüş istersen Rabbim bekletmeden tekrardan nasip etsin inşallah hepimiz kucağımıza alırız çocuklarımızı çok amin
Canım merhabalar, benim de hormonlar iyiydi ama yumurtlama gününü kaçırmama rağmen hamile kalamıyordum bana da tüp bebek Ya da aşılama düşünmezmişsiniz dediler bende eşimle konuşayım dedim ama o ay yaptıklarımı anlatayım belki sana faydası olur:insallah(((ama en cok uzuluyor hic kimse ilgilenmiyor(((3 sene olmuyor hersey iyi hormonlar sperm falan ama direk tup bebek yap diyorlar(((
Rabbim size saglık ve bol sabır versin. İnşallah en kısa zamanda yüksek bhcg degerleri görün saglıkla nasip olsunKizlar benim kotu haber var((
6 mart HCG 118
Bugun 9 mart 39.9
Hadi inşallahkizlar ben bugun idrar testi yaptim bariz belirdi ikinci cizgi insallah hayirla saglikla ilerler hepimizin ki.
Bende aynı durumdayı ne belirti ben akıntı hiç bir şey Yok normal mi ?Benim henüz randevum bile yok yurtdışına yeni yerleştik 10.haftalarda ancak bakıyolarmış. Ve hiç kan değerine bakmıyolarmış değerimi hiç bilemicem o yüzden şuan 6. Haftaya girdim hiçbir belirtimde kalmadı korkuyorum o yüzden. Akıntım bile yok kupkuruyum.
canm sanrım gelmeyecaksin ama gelirsen okursun belki moralin düzelir bende sana kendimi kısaca analatayım...insallah(((ama en cok uzuluyor hic kimse ilgilenmiyor(((3 sene olmuyor hersey iyi hormonlar sperm falan ama direk tup bebek yap diyorlar(((
Canım son adet tarihin nedirkızlar yine bnm hesaplar karıştı 28 şubat cuma kan verdim 456.38 çıktı bir internet sayfasında kan değerine göre hesaplayınca 5haftalık hamile olduğum çıkıyor
bi hafta sonra 4 mart çarsmba dr ultrasonda baktı bebeği göremedi daha çok küçük dedi 4haftalık dedi
bn 4 martta 5 haftalık olmam şimdi 6haftalık olmam gerekmiyormu
Canım yumurtlama günün önemli diye biliyorum...1,2 hafta oynaması normalCanım son adet tarihin nedir
Ayprensesine yazmıştımCanım yumurtlama günün önemli diye biliyorum...1,2 hafta oynaması normal
Kız dur skin ol
Kuzu sonuc ne cikti kan kacirmisim