2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet ,bu arada kendi vitaminlerimi alıyorum dedim sordu devam mi diye de...folik asit yazmadı....siz ne zaman başladınız?
bn 4martta başladım folik asite dr sadece onu yazdı

Cok sukur.mucizen gelmiş sana kuzum sağ slaimde kucağına alırsın inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun ❤🤲🤲🤲
Bende 23 u ne randevu aldım 6 haftalık gidicem inşallah keseyi görmeye nasip olursa 🤲🤲🤲
Çok güzel çıkmış kuzum değer masallah🤲🤲🤲😍
Sorun deil diyorsa rahat ol kuzu gelecek bebisler sağlıkla inşallah rabbimin izni ile 🤲🤲🤲
çok şükür evet ilk gebeliğimde daha azdı sanrm kan değerim bu daha yüksek ama göremedik kısmet baklm dua edip bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah

Canım kanaman çok muydu, bende bu sabah kahverengi lekelenme yaşadım, hemen doktora gittik, progesteron verdi akşam kullanıcam ama çok tedirgin oldum
Benim iki gün ful lekelenöem oldu bugün daha bişey görmedim ben iğne yaptırdım akşamları da progestan içerim

bn 4martta başladım folik asite dr sadece onu yazdı

çok şükür evet ilk gebeliğimde daha azdı sanrm kan değerim bu daha yüksek ama göremedik kısmet baklm dua edip bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah
Görürsün kuzum insallah🤲🤲🤲❤ amin kuzum insallah 🤲🤲🤲

Benim iki gün ful lekelenöem oldu bugün daha bişey görmedim ben iğne yaptırdım akşamları da progestan içerim
Benim bugün ama çok fazla değil şimdi rengi biraz daha açıldı, içmek derken, bana afedersin fitil gibi kullanmamı söyledi akşam kullanıcam 😔 inşallah akşama kadar kesilir, şimdi uzanıp dinleniyorum, keseyi gördük şükür ama lekelenme olunca sevinemedim, baya tedirgin oldum.

Yeni gelen hamileler hoşgeldiniz ❣yavaş yavaş keseleri rahimde görmeye başladık galiba. İlk kalp atışını kim duyacak. Kacıncı haftalarda kalp atışı için doktor randevusu aldınız?
Ben keseyi gördüm geçtiğimiz çarşamba (tam 5 haftalıktı). 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi atın 18 ine randevu aldım tam 7 haftalık olmuş olacak ama zaman geçmiyor şimdiden kendi kendime evham yapıyorum Allah hepimize bebişlerimizin o kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah 🥰

Ben keseyi gördüm geçtiğimiz çarşamba (tam 5 haftalıktı). 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi atın 18 ine randevu aldım tam 7 haftalık olmuş olacak ama zaman geçmiyor şimdiden kendi kendime evham yapıyorum Allah hepimize bebişlerimizin o kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah 🥰
Süper canım darısı bizlere inşallah bende yarın gideceğim inşallah keseyi görebilirim çok korkuyorum. Biraz önce de adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım oldu:KK43: Sende kalp atışlarını duyarsın inşallah çok güzel bir süreç ama evet bende yapmaya başladım maalesef:KK43:

Benim bugün ama çok fazla değil şimdi rengi biraz daha açıldı, içmek derken, bana afedersin fitil gibi kullanmamı söyledi akşam kullanıcam 😔 inşallah akşama kadar kesilir, şimdi uzanıp dinleniyorum, keseyi gördük şükür ama lekelenme olunca sevinemedim, baya tedirgin oldum.
Aynı şeyleri yaşıyoruz ben de sbaahtam beri lekelenmem yoktu az önce baktım yine gelmiş bi iki damla tesdirgin oluyorum artık üç gün oldu çünkü hala bitmedi

cnm bn 4yıl bebek sahibi olmadım tedavi fln gördüm tedavide ve ilk hamileliğimde o dr a gittim olumsuz değilde tedbirli askari hastnede çalışmış disiplini cok seviyor :)
yumurtlama sorunum var ztn geciktim 38 günde adet oluyorum bn 47.günde idrar testi yaptm 48de kan verdim 456.38 çıktı bi hafta sonra gittik dra karından göremedi (rahmim ters ilk haftalarda görünmüyor) alttan baktı kucuk bi kese gördü 4haftalık dedi o yüzden 10 gün sonra bakalm dedi. birde kistim varmış ama sorun değilmiş
ayy ne uzun yazdım :eek:

hoşgeldin aramıza seni cok iyi anlayabiliyorum hepimizin bi sınavı var demekki inşallah bu defa kucağına alırsın evladını rabbim hayırlısını versin sorunun ne acba?
Sağolasın canım benim bende sorunu öğrenmek için bu ay pıhtışma testi yapacaktım ama hamile kalmışım yarın kontrolde söyleyeceğim bakalım

Kızlar doktorum tedbir amaçlı oksapar kan sulandirici iğne verdi pihtilasma testi vs yapılmamıştı. Kafam çok karıştı kullansam mı kullanmasam mı aspirin kullansam olmaz mı ya 🙁

Ahahaha benimde öyle ama valla bunda daha rahatım çok sükür😁
İlkinde ne heyecan ne heyecan 😁😁
Bunda relaks 😁hep böle devam ederim inşalah...
BElki ilk denemede oldu ondan heyevan yok sok var 😁😁

Bizim 6 aydır olmuyordu.
Oğlumda 4.5 sene olmadı.
O yüzden ilki gibi geliyor his hiç farkı yok.
Şuan mağazada yenidoğan kısmındayım dayanamıyorum alıcam :KK70:

Bizim 6 aydır olmuyordu.
Oğlumda 4.5 sene olmadı.
O yüzden ilki gibi geliyor his hiç farkı yok.
Şuan mağazada yenidoğan kısmındayım dayanamıyorum alıcam :KK70:
Kız dur skin ol😁😁

Benimde daha sonuc çıkmadı.. Aslnda çıkmıs ama hala onay da görünüyor. Saat 5i geçti ya onaylanmak değil mi bugun? Valla öğrenemedim ha.. Alt tarafı onay verilecek sistem vana görünecek. Sırf Dr onayı içim yarn sabahı bekeleycez saçmalığa bak

insallah(((ama en cok uzuluyor hic kimse ilgilenmiyor(((3 sene olmuyor hersey iyi hormonlar sperm falan ama direk tup bebek yap diyorlar(((
Amin kuzum 🤲🤲🤲
Anlamadım döllenme var neden tüp bebek diorlar sıkıntıyı arastirmadilarmi neden düşüyor tüp bebek demeleri hemen saçma bu doktorlar nie böyle ya

X