- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
bekliyoruz canm son adet tarihime göre 3aylık olmam gerekiyor ama geç döllenme olmuş nasıl olduysaaCanım daha bebeler yerleşiyor bile sayılır. Ne demek boş görünüyor.
Bi bekleyin.
Benim bi arkadaşıma daha 6. Haftada boş kürtaj yapalım demişti doktor. Ağlayarak aradı. Dedim deli deli konuşma bekle.
8. Haftada güm güm kalbi atıyordu. Aa sağlıklıymış demişti doktor. Gelde ağzını kırma işte.
Sakın sakın üzülmeyin. 8+ bekleyin.
Kimi bebek geç döllenir. Geç görünür.
maşallah gözün aydın no panik no stresKızlar değerim 66 olmuş
Çok şükür çok şükür
yakınız bnmde 20 aylık kızım var :)Benim 2. Hamişlik.
2 yaşında oğlum var
çok zor gerçekten uzakta olmak cok saçma ama nasl bakılmıyor gidilmiyor özel muayene fln yokmu belki düşük tehlikesi var önlem fln alınır bu yabancıları anlamak cok zor :| bi arkadaş da ifrar testiyle kontrol ediyordu sende öyle yap istersen koyulaşıyorsa sorun yok dmektirBenim henüz randevum bile yokyurtdışına yeni yerleştik 10.haftalarda ancak bakıyolarmış. Ve hiç kan değerine bakmıyolarmış değerimi hiç bilemicem o yüzden şuan 6. Haftaya girdim hiçbir belirtimde kalmadı korkuyorum o yüzden. Akıntım bile yok kupkuruyum.
Biliyorum seni ediBenim 3.kan sonucum olacak
Gittim ama ters bir şey söylemedi.3mmlik kese burada ve dış gebelik de değil dedi.beta 3.gün 3 kat artmamış olayına takılmadı.geç döllenmedir dedi.iki hafta sonra bebeği görebiliriz dedi.şeffaf ve bazen sarı bir akıntı oluyor ,kasık ağrım da var dedim.o akıntı birşey değil ve kasık ağrın da normal rahim büyüyor dedi.çok iyi bir doktordur.geçen yıl kürtajımı o yapmıştı ve ters giden bir durum olduğu belliydi,kanaman olunca gel demişti ,ultrasonda sağlıksız bir durum gördüğünden ne bir çıktı vermişti ne de kalp atışı dinletmişti.bu kez çıktı verdi gönderdi.fakat ben hala beta değerimdeyim...bugün kabus gibiydi uyandığımdan itibaren.kızım hasta uyandı,yüksek ateş,kusma....eve gelip bir de onu aldım doktora götürdüm.9 Mart I hiç unutmayacağımCanım gittin mi doktora?
belirsizlik işte insanı karman çorman ediyor bizde bu gece ateşli gibi uyuduk gece 2 kez uyandık... geçmiş olsun kızın iyidir inşallah... bi terslik olsaydı söylerdi dert etme drlar en kötüsünü söylemeyi ihmal etmezler genelde de en kötüsünü söylerler sıkıntı olsaydı söylerdiGittim ama ters bir şey söylemedi.3mmlik kese burada ve dış gebelik de değil dedi.beta 3.gün 3 kat artmamış olayına takılmadı.geç döllenmedir dedi.iki hafta sonra bebeği görebiliriz dedi.şeffaf ve bazen sarı bir akıntı oluyor ,kasık ağrım da var dedim.o akıntı birşey değil ve kasık ağrın da normal rahim büyüyor dedi.çok iyi bir doktordur.geçen yıl kürtajımı o yapmıştı ve ters giden bir durum olduğu belliydi,kanaman olunca gel demişti ,ultrasonda sağlıksız bir durum gördüğünden ne bir çıktı vermişti ne de kalp atışı dinletmişti.bu kez çıktı verdi gönderdi.fakat ben hala beta değerimdeyim...bugün kabus gibiydi uyandığımdan itibaren.kızım hasta uyandı,yüksek ateş,kusma....eve gelip bir de onu aldım doktora götürdüm.9 Mart I hiç unutmayacağım
hoşgeldinnn amiiinnSelam Kızlar,
Kasım anneleri içerisinde bende varım :) Allah hepimize minnoşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım bi terslik olsaydı söylerdi illaki hem kese doğru yerdeymis çok şükür. Kızın için çok geçmiş olsun canım hemen iyileşsin yavruGittim ama ters bir şey söylemedi.3mmlik kese burada ve dış gebelik de değil dedi.beta 3.gün 3 kat artmamış olayına takılmadı.geç döllenmedir dedi.iki hafta sonra bebeği görebiliriz dedi.şeffaf ve bazen sarı bir akıntı oluyor ,kasık ağrım da var dedim.o akıntı birşey değil ve kasık ağrın da normal rahim büyüyor dedi.çok iyi bir doktordur.geçen yıl kürtajımı o yapmıştı ve ters giden bir durum olduğu belliydi,kanaman olunca gel demişti ,ultrasonda sağlıksız bir durum gördüğünden ne bir çıktı vermişti ne de kalp atışı dinletmişti.bu kez çıktı verdi gönderdi.fakat ben hala beta değerimdeyim...bugün kabus gibiydi uyandığımdan itibaren.kızım hasta uyandı,yüksek ateş,kusma....eve gelip bir de onu aldım doktora götürdüm.9 Mart I hiç unutmayacağım
Aminn aminnSelam Kızlar,
Kasım anneleri içerisinde bende varım :) Allah hepimize minnoşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Gozun aydin canm hadi rahatla artik brazKızlar değerim 66 olmuş
Çok şükür çok şükür
bekliyoruz canm son adet tarihime göre 3aylık olmam gerekiyor ama geç döllenme olmuş nasıl olduysaave hayatımda 3kez kanda gebelik cıkıyor 1.kimyasal 2.çok şükür kızım 3.de şimdi o yuzden tedirginim cumaya kadr git geller bende
maşallah gözün aydın no panik no stres
yakınız bnmde 20 aylık kızım var :)
çok zor gerçekten uzakta olmak cok saçma ama nasl bakılmıyor gidilmiyor özel muayene fln yokmu belki düşük tehlikesi var önlem fln alınır bu yabancıları anlamak cok zor :| bi arkadaş da ifrar testiyle kontrol ediyordu sende öyle yap istersen koyulaşıyorsa sorun yok dmektir
Sen bgun mu yaptn canm kan testini ?Hadi inşaallah canım benim
Bende verdim haftaya gideceğim muayene için erteledim kan değerine bakayım ddm artıs normalse gönül rahatlığı ile bekleyebilirim kontrolu
Evet ben bugun adetten sonraki 4.gğn kanını verdim yani 3.kan veririm oldu diğerleri adet geçmeden Di..Sen bgun mu yaptn canm kan testini ?
Evet ,bu arada kendi vitaminlerimi alıyorum dedim sordu devam mi diye de...folik asit yazmadı....siz ne zaman başladınız?belirsizlik işte insanı karman çorman ediyor bizde bu gece ateşli gibi uyuduk gece 2 kez uyandık... geçmiş olsun kızın iyidir inşallah... bi terslik olsaydı söylerdi dert etme drlar en kötüsünü söylemeyi ihmal etmezler genelde de en kötüsünü söylerler sıkıntı olsaydı söylerdi
Folik asite hamile kalmadan başladım 12 haftaya kadar da devam ediliyor diye biliyorum. siz de başlayınEvet ,bu arada kendi vitaminlerimi alıyorum dedim sordu devam mi diye de...folik asit yazmadı....siz ne zaman başladınız?
Evet aklımda birşey kalmadı şükür.2 hafta içinde benim içimi kemiren şey neyse ya belli olur ya da sağlıkla sürer.ben yine de çok iyi şeyler hissetmiyorum.bu işler kanda açık kitap gibi belli oluyor.o nedenle açık kapı bıraktım:) kızım iyileşsin de bıcır bıcır olsun.şu an tek dileğim o.çok koşuşturmalı bir gün.sağolasın canımCanım bi terslik olsaydı söylerdi illaki hem kese doğru yerdeymis çok şükür. Kızın için çok geçmiş olsun canım hemen iyileşsin yavru
Moralini yüksek tutmaya çalış aklındaki tüm soruları sormuşsun neticede
Normali öyle de,doktor sordu mu demek istedim.ben de ilk çocukta çok erken almıştım fakat içtiğim multivitaminde az da olsa vardı diye ekstra almıyordum.hamilelikle birlikte ihtiyaç artar ama doktor yazmadı.o nedenle sordum.Folik asite hamile kalmadan başladım 12 haftaya kadar da devam ediliyor diye biliyorum. siz de başlayın
Cok sukur.mucizen gelmiş sana kuzum sağ slaimde kucağına alırsın inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun ❤cnm bn 4yıl bebek sahibi olmadım tedavi fln gördüm tedavide ve ilk hamileliğimde o dr a gittim olumsuz değilde tedbirli askari hastnede çalışmış disiplini cok seviyor :)
yumurtlama sorunum var ztn geciktim 38 günde adet oluyorum bn 47.günde idrar testi yaptm 48de kan verdim 456.38 çıktı bi hafta sonra gittik dra karından göremedi (rahmim ters ilk haftalarda görünmüyor) alttan baktı kucuk bi kese gördü 4haftalık dedi o yüzden 10 gün sonra bakalm dedi. birde kistim varmış ama sorun değilmiş
ayy ne uzun yazdım
hoşgeldin aramıza seni cok iyi anlayabiliyorum hepimizin bi sınavı var demekki inşallah bu defa kucağına alırsın evladını rabbim hayırlısını versin sorunun ne acba?
Canım kanaman çok muydu, bende bu sabah kahverengi lekelenme yaşadım, hemen doktora gittik, progesteron verdi akşam kullanıcam ama çok tedirgin oldumŞu kanamanın bittğine emin olursam rahatlıycam valla kuzum
aynen ya cok cok saçmaBencede çok saçma. Mesela evde test yapıyorsun pozitif çıkıyor teyit için hastaneye gidiyosun o da idrar testi yapıyor çift çizgiyi görünce evet hamilesin eve gidebilirsin diyorlar. Hiç böyle hayal etmemiştim ben ya