2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bekliyoruz canm son adet tarihime göre 3aylık olmam gerekiyor ama geç döllenme olmuş nasıl olduysaa ve hayatımda 3kez kanda gebelik cıkıyor 1.kimyasal 2.çok şükür kızım 3.de şimdi o yuzden tedirginim cumaya kadr git geller bende

Kızlar değerim 66 olmuş
Çok şükür çok şükür
maşallah gözün aydın no panik no stres

Benim 2. Hamişlik.
2 yaşında oğlum var
yakınız bnmde 20 aylık kızım var :)

çok zor gerçekten uzakta olmak cok saçma ama nasl bakılmıyor gidilmiyor özel muayene fln yokmu belki düşük tehlikesi var önlem fln alınır bu yabancıları anlamak cok zor :| bi arkadaş da ifrar testiyle kontrol ediyordu sende öyle yap istersen koyulaşıyorsa sorun yok dmektir

Canım gittin mi doktora?
Gittim ama ters bir şey söylemedi.3mmlik kese burada ve dış gebelik de değil dedi.beta 3.gün 3 kat artmamış olayına takılmadı.geç döllenmedir dedi.iki hafta sonra bebeği görebiliriz dedi.şeffaf ve bazen sarı bir akıntı oluyor ,kasık ağrım da var dedim.o akıntı birşey değil ve kasık ağrın da normal rahim büyüyor dedi.çok iyi bir doktordur.geçen yıl kürtajımı o yapmıştı ve ters giden bir durum olduğu belliydi,kanaman olunca gel demişti ,ultrasonda sağlıksız bir durum gördüğünden ne bir çıktı vermişti ne de kalp atışı dinletmişti.bu kez çıktı verdi gönderdi.fakat ben hala beta değerimdeyim...bugün kabus gibiydi uyandığımdan itibaren.kızım hasta uyandı,yüksek ateş,kusma....eve gelip bir de onu aldım doktora götürdüm.9 Mart I hiç unutmayacağım

belirsizlik işte insanı karman çorman ediyor bizde bu gece ateşli gibi uyuduk gece 2 kez uyandık... geçmiş olsun kızın iyidir inşallah... bi terslik olsaydı söylerdi dert etme drlar en kötüsünü söylemeyi ihmal etmezler genelde de en kötüsünü söylerler sıkıntı olsaydı söylerdi

Canım bi terslik olsaydı söylerdi illaki hem kese doğru yerdeymis çok şükür. Kızın için çok geçmiş olsun canım hemen iyileşsin yavru
Moralini yüksek tutmaya çalış aklındaki tüm soruları sormuşsun neticede

Bencede çok saçma. Mesela evde test yapıyorsun pozitif çıkıyor teyit için hastaneye gidiyosun o da idrar testi yapıyor çift çizgiyi görünce evet hamilesin eve gidebilirsin diyorlar. Hiç böyle hayal etmemiştim ben ya

Evet ,bu arada kendi vitaminlerimi alıyorum dedim sordu devam mi diye de...folik asit yazmadı....siz ne zaman başladınız?

Yeni gelen hamileler hoşgeldiniz yavaş yavaş keseleri rahimde görmeye başladık galiba. İlk kalp atışını kim duyacak. Kacıncı haftalarda kalp atışı için doktor randevusu aldınız?

Evet aklımda birşey kalmadı şükür.2 hafta içinde benim içimi kemiren şey neyse ya belli olur ya da sağlıkla sürer.ben yine de çok iyi şeyler hissetmiyorum.bu işler kanda açık kitap gibi belli oluyor.o nedenle açık kapı bıraktım:) kızım iyileşsin de bıcır bıcır olsun.şu an tek dileğim o.çok koşuşturmalı bir gün.sağolasın canım

Folik asite hamile kalmadan başladım 12 haftaya kadar da devam ediliyor diye biliyorum. siz de başlayın
Normali öyle de,doktor sordu mu demek istedim.ben de ilk çocukta çok erken almıştım fakat içtiğim multivitaminde az da olsa vardı diye ekstra almıyordum.hamilelikle birlikte ihtiyaç artar ama doktor yazmadı.o nedenle sordum.

Cok sukur.mucizen gelmiş sana kuzum sağ slaimde kucağına alırsın inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun ❤
Bende 23 u ne randevu aldım 6 haftalık gidicem inşallah keseyi görmeye nasip olursa
Çok güzel çıkmış kuzum değer masallah
Sorun deil diyorsa rahat ol kuzu gelecek bebisler sağlıkla inşallah rabbimin izni ile

aynen ya cok cok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…