- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
bekliyoruz canm son adet tarihime göre 3aylık olmam gerekiyor ama geç döllenme olmuş nasıl olduysaa ve hayatımda 3kez kanda gebelik cıkıyor 1.kimyasal 2.çok şükür kızım 3.de şimdi o yuzden tedirginim cumaya kadr git geller bendeCanım daha bebeler yerleşiyor bile sayılır. Ne demek boş görünüyor.
Bi bekleyin.
Benim bi arkadaşıma daha 6. Haftada boş kürtaj yapalım demişti doktor. Ağlayarak aradı. Dedim deli deli konuşma bekle.
8. Haftada güm güm kalbi atıyordu. Aa sağlıklıymış demişti doktor. Gelde ağzını kırma işte.
Sakın sakın üzülmeyin. 8+ bekleyin.
Kimi bebek geç döllenir. Geç görünür.
maşallah gözün aydın no panik no stresKızlar değerim 66 olmuş
Çok şükür çok şükür
yakınız bnmde 20 aylık kızım var :)Benim 2. Hamişlik.
2 yaşında oğlum var
çok zor gerçekten uzakta olmak cok saçma ama nasl bakılmıyor gidilmiyor özel muayene fln yokmu belki düşük tehlikesi var önlem fln alınır bu yabancıları anlamak cok zor :| bi arkadaş da ifrar testiyle kontrol ediyordu sende öyle yap istersen koyulaşıyorsa sorun yok dmektirBenim henüz randevum bile yok yurtdışına yeni yerleştik 10.haftalarda ancak bakıyolarmış. Ve hiç kan değerine bakmıyolarmış değerimi hiç bilemicem o yüzden şuan 6. Haftaya girdim hiçbir belirtimde kalmadı korkuyorum o yüzden. Akıntım bile yok kupkuruyum.