2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ovulasyondan sonra 10. Gün yani 3+3 te 12.85 çıktı. Biraz düşük geldi bana ondan gerginim. Bugün verecektim kan ama planlar uymadı yarına kaldı
Yok kuzum değer iyi yükselir o canım bende adete 6 7 gün kala versem çıkarmış yine gebelik ama zar zor sabrettim 13.gün verdim 🤭
Salı kan vericem tekrar ozamana kadar ıdrarla takip ediyorum en üstteki test 6 sında yapmıştım ona inanmadım silik diye sonrası geldi çok şükür 🤲🤲🤲🥰 son testte bu sabah 2 buçuk saatlik ıdrarla yapabildim 🤭

Eklentiler

• 20200308_092420.jpg
    20200308_092420.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200308_092355.jpg
    20200308_092355.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 31
Ben kızımda 5veya6.haftada kese gördüm diye hatlrıuorm ama 8 hafta da kalp atısını duyduk 😊
Allttan baktırmadğım için bekledik 😊
Bu bebiş içinde cumaya randevum var bakalım 6.hafta olmus olacak😊
Merhaba Canım bende ayın 24 u ne randevu almak istiyorum kese için 6+1 oluyor ozamana uygun zamanmi sence 🥰
Benimde 1 kızım var 6 buçuk yaşında ama ben ufak anne oldum oyuzden pekte birşey hatırlamıyorum gebelik süreci ile ilgili 🥰

Yok kuzum değer iyi yükselir o canım bende adete 6 7 gün kala versem çıkarmış yine gebelik ama zar zor sabrettim 13.gün verdim 🤭
Salı kan vericem tekrar ozamana kadar ıdrarla takip ediyorum en üstteki test 6 sında yapmıştım ona inanmadım silik diye sonrası geldi çok şükür 🤲🤲🤲🥰 son testte bu sabah 2 buçuk saatlik ıdrarla yapabildim 🤭

Bende adete 5 gün kala yaptım işk testi gölge gibiydi.
Ertesi gün kan verdim.
Dünle bugün de evde yaptım test baya koyulaştı artık.
Ama önemli olan kan tabi.
Biran önce yarın olsun :dua:

Bende adete 5 gün kala yaptım işk testi gölge gibiydi.
Ertesi gün kan verdim.
Dünle bugün de evde yaptım test baya koyulaştı artık.
Ama önemli olan kan tabi.
Biran önce yarın olsun :dua:
Bende salıyı bekliyorum heyecanla pazartesiye randevu yoktu sağlık ocağında:KK70:
Koyulaşmaya devam etsin sağlıkla ilerlesin gelsinler inşallah kuzum 🤲🤲🤲🤗

Canım bugünde ver fırsatın olursa.
2 katı veya fazlasına çıkmışsa sağlıklı başlamış demektir.
Kese 6+ olduğunda daha net belli oluyor.
Ben mesela değerim düzgün yükselirse 8+ olana kadar gitmiycem. Direk gidip keseyi bebeği görürüm
Teşekkürler cevap verdiğin için canım.bende 8. Haftayı beklerim.allaha emanet inşallah❤️

Evet lekelenme şeklinde canım kahverengi lekeler dinleniyorum şimdi
Korkma canım dinlen ilacını kullan geçecek Allah'ın izniyle. Benim hamile tanıdığım birçok arkadaşımda oldu
Öncelikle herkese hayırlı olsun.nasipse Kasım annesi olucam.ama bende hiç bir belirti Yok.bulantı iştah artması Yada başka bişey ..sadece adetim 8 gün gecikti.oda son 5 aydır zaten düzensizdi.doktora ne zaman gitsem acaba?
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş meleğine 🙏
Bende de pek belirti yok valla arada kasık batması oluyor bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinligi var

Tesekkurler kizlar sizlerinde kadinlar gününüz kutlu olsun
Bu gece bende baya ağrı oldu aksam yoruldum ondan heralde
Susama da cok oluyor ama cok su içmek iyi zaten
Bende 4+2 yim galiba

Tesekkurler kizlar sizlerinde kadinlar gününüz kutlu olsun
Bu gece bende baya ağrı oldu aksam yoruldum ondan heralde
Susama da cok oluyor ama cok su içmek iyi zaten
Bende 4+2 yim galiba
Normalde çok su icemeyen ben su şişesini elimden düşürmüyorum😄
Doktora gittin mi hiç canım?

Evet kızlar bende ultrason icin çok acele etmeyeceğim ben stres oluyorum 7 8 haftalarda gideceğim keseydi kalp atisiydi derken gidip gelmek beklemek zor ama boyle daha stressiz daha şaşkınlık zaten devam ediyor hamileligi benimseyemedim mi desem unutuyorum çoğu zaman yanı şok u atlatmış olurum bi kac haftaya sonra rabbim.saglik versin tadını çıkarmayı düşünüyorum her aninin

Merhaba Canım bende ayın 24 u ne randevu almak istiyorum kese için 6+1 oluyor ozamana uygun zamanmi sence 🥰
Benimde 1 kızım var 6 buçuk yaşında ama ben ufak anne oldum oyuzden pekte birşey hatırlamıyorum gebelik süreci ile ilgili 🥰
Canım benim evet kese görünür o zaman diliminde ben simdi kızımın usg fotolarına baktım 41.gün kese görmüşüm 8h1g iken de kalp atısını duymusum 😊
Randevumu ertelemeyi düşünüyprum bende kana baktırıırm bir kaç kez daha 😊 bu hafta iyiyse 13üydü randevum 20sine mi ertelesem diye düşünüyorum 🤔😁

Canım benim evet kese görünür o zaman diliminde ben simdi kızımın usg fotolarına baktım 41.gün kese görmüşüm 8h1g iken de kalp atısını duymusum 😊
Randevumu ertelemeyi düşünüyprum bende kana baktırıırm bir kaç kez daha 😊 bu hafta iyiyse 13üydü randevum 20sine mi ertelesem diye düşünüyorum 🤔😁
Çok erken degilmi Edifar Edifar bence 20 sinde git

Kızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun 💪🏻
Dün gece hep tuvalete kalktım, içim yandı soğuk sopuk sular içtim. Vücudum bi ateş gibi yandı bi titredim bir de çok baş ağrım oldu. Bu şekilde olan var mı? Hamileliğe hızlı bir giriş yaptım sanırım😅
Ahhh canım benim kıyamam benim test yapmama sebep olan şeydir o üşüme titreme sonrası gelen ateş basmaları mutfağa koşup su içmeler geçmiş olsun sen de geceleri kafayı sıyıracaksın atletle uyudum gece odada petek yanmıyo sıcak basmasıyla uyandım yine

Korkma canım dinlen ilacını kullan geçecek Allah'ın izniyle. Benim hamile tanıdığım birçok arkadaşımda oldu

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş meleğine 🙏
Bende de pek belirti yok valla arada kasık batması oluyor bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinligi var
Ben Allaha bıraktım en başından beri o meleğimi koruyacak kuzum buna inanıyorum ❤️

X