2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Aminnn kuzum inş sağlıcakla doğar hepimizinki benim gögüslerde hafif dolgunluk var sadece seninle aynı yolda ilerliyoruz sanırım hiç hassasiyet de yok. Normal mi acaba bunlar merak ediyorum

Aminnn kuzum inş sağlıcakla doğar hepimizinki benim gögüslerde hafif dolgunluk var sadece seninle aynı yolda ilerliyoruz sanırım hiç hassasiyet de yok. Normal mi acaba bunlar merak ediyorum
Evet büyük ihtimalle ay doğumdaş olurlar inşallah aynen bende çok merak ediyorum o durumu ondan sordum canım tecrübeli olan arkadaşlarımız yazar

Benimde son adetim 1 şubat ilk çocuğum gibi erken gelmek istemezse kasımın ilk haftası doğucak, bebişlerimizi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar inşşş

Evet büyük ihtimalle ay doğumdaş olurlar inşallah aynen bende çok merak ediyorum o durumu ondan sordum canım tecrübeli olan arkadaşlarımız yazar
Benim sol göğsüm bat dan on gün önce şişmeye ağrımaya başladı hala da ağrıyo sağ göğsümün de ucu ağrıyo ama biri bana yanlışlıkla çarpsa özellikle sol göğsüme ağlarım öyle çok ağrıyo

Kizlar sizinde kasiklarinzda agri oluyor mu.ozellikle jean gydigimde rahat edemiyorm kasiklarim surekli batiyor
Bende aynı durumdayım bel kasik çok ağrıyor devamlı dar giymedim halde hep ağrıyor korkuyorum böyle ağrıyınca

Kizlar sizinde kasiklarinzda agri oluyor mu.ozellikle jean gydigimde rahat edemiyorm kasiklarim surekli batiyor
Ben sağda bişey hissetmiyorum sol göğsüm sol kasığım sol bacağım hep ağrıyo sızlıyo bu da bana sol yumurtalıkda döllendi hissiyatı veriyo bulantılar başladı bende ama sadece bir akşam istifra ettim ama genel olarak mide bulantım var

Kızlar peçeteye çok açık pempe akıntı geldi

Kızlar perşembe verdiğim kanda 1130 çoktan değerim bugün yani 3.gün 2496 çıktı.çok az geldi bu yükseliş.endişeliyim.yine mi aynı şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…