Çok teşekkür ederim canım cevabın için❤ rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir şey daha soracağım göğüslerin ne durumda benşm şiştiler baya ama uçlarında falan bir hassasiyet yok henüz
Benimde göğüslerimde hassasiyet çok az ama bu da kişiden kişiye değişiyormuş sanırım.Aminnn kuzum inş sağlıcakla doğar hepimizinkibenim gögüslerde hafif dolgunluk var sadece seninle aynı yolda ilerliyoruz sanırım hiç hassasiyet de yok. Normal mi acaba bunlar merak ediyorum
Evet büyük ihtimalle ay doğumdaş olurlar inşallahAminnn kuzum inş sağlıcakla doğar hepimizinkibenim gögüslerde hafif dolgunluk var sadece seninle aynı yolda ilerliyoruz sanırım hiç hassasiyet de yok. Normal mi acaba bunlar merak ediyorum
adet gecikmen oldu mu?
O zaman hcg değerinin düşük çıkması normal bence. Artışlarda iyiyse sıkıntı olmaz inşallah.Hayır ben düEnsiz olurum. Sat 24 aralık.
Ovulasyon günümü biliyorum.
25 şubatta hamile kaldım ben
O zaman hcg değerinin düşük çıkması normal bence. Artışlarda iyiyse sıkıntı olmaz inşallah.
Tamam kuzum ❤İçin rahat etsin o zaman gidiver
Hadi bakalim peripella bence cok güzel artmış olacak degerin bende yarin olmasini istiyorum bnm kac cikicak acabaYarın görücez bakalım. İnşallah güzelce artmıştır
Catlatma ignesinin 13. Gnu test yaptm cnm adet tarihmde tam 74 cikti. Yarin tekrarlicam testiDeğerin kaç çıktı kuzum. Kaçıncı günde verdin
Benim sol göğsüm bat dan on gün önce şişmeye ağrımaya başladı hala da ağrıyo sağ göğsümün de ucu ağrıyo ama biri bana yanlışlıkla çarpsa özellikle sol göğsüme ağlarım öyle çok ağrıyoEvet büyük ihtimalle ay doğumdaş olurlar inşallahaynen bende çok merak ediyorum o durumu ondan sordum canım tecrübeli olan arkadaşlarımız yazar
Bende aynı durumdayım bel kasik çok ağrıyor devamlı dar giymedim halde hep ağrıyor korkuyorum böyle ağrıyıncaKizlar sizinde kasiklarinzda agri oluyor mu.ozellikle jean gydigimde rahat edemiyorm kasiklarim surekli batiyor
Ben sağda bişey hissetmiyorum sol göğsüm sol kasığım sol bacağım hep ağrıyo sızlıyo bu da bana sol yumurtalıkda döllendi hissiyatı veriyo bulantılar başladı bende ama sadece bir akşam istifra ettim ama genel olarak mide bulantım varKizlar sizinde kasiklarinzda agri oluyor mu.ozellikle jean gydigimde rahat edemiyorm kasiklarim surekli batiyor
Ben haftaya cumartesi günü için randevu aldım o zaman tam 6. Haftayı doldurmuş olacak.Tam kaçıncı haftada doktora gittiniz ? Kese var mi diye baktı mı? Benim salı randevum var 6 haftalık olmuş olacak tam.o nedenle sordum.
Endiselenme canm adete 2 gun kala bnde de oldu 2 gun ara ara ama cok az bisekilde oldu adet gunumden snra olmadi tekrarKızlar peçeteye çok açık pempe akıntı geldi