2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Son adet tarihindeki bir iki gunler hatta bir iki haftalık farklar son zamanlarda artik yok olacak kizlar çünkü 37 38 39 40 haftalarda artik doğumlar olacak kim elini çabuk tutarsa o one gecmis olacak😂

Biraz ilerleyelim alışverişlere başlarız burda paylaşırız aldıklarımızı bi de cinsiyet ogrenme macerasi var rabbim sağlıkla ağız tadıyla huzurla bize o günleri gostersin Amiiin

Evet aynen benimde oluyor korkuyorum bazen çünkü evde işlerimde bitmiyor sürekli hareket halindeyim

Bende aynı şekilde.
9dan beri parkta oynadık mesela. Markete gittik geldik. Şimdi uyuttum oğlanı. Uyanınca hareket kaldığı yerden devam edecek.
İlkte ne güzel yatıyordum ohhhh :KK70:

Biraz ilerleyelim alışverişlere başlarız burda paylaşırız aldıklarımızı bi de cinsiyet ogrenme macerasi var rabbim sağlıkla ağız tadıyla huzurla bize o günleri gostersin Amiiin

Ay inşallah.
Bende cinsiyeti çok merak ediyorum 🙈

Kızlar bazen adet olacak gibi hissediyorum.
Ben oğlumu da öyle öğrenmiştim.
Ped takmıştım hatta geldi gelecek diye.
Bide değeri düşük gelince bi korku sarıyor içimi.
Allahım inşallah hepsi sağlıkla gelir bunlar kuruntu olarak kalır

Kızlar bazen adet olacak gibi hissediyorum.
Ben oğlumu da öyle öğrenmiştim.
Ped takmıştım hatta geldi gelecek diye.
Bide değeri düşük gelince bi korku sarıyor içimi.
Allahım inşallah hepsi sağlıkla gelir bunlar kuruntu olarak kalır
Aynı durum bendede var bugün normalde adetimin 9.günü olacaktı ama 9 gündür oldum olacağım gibi bir kasık ağrısı var. Ben adet olmam gereken gün öğrenmiştim hcg değerim benimde düşüktü.

Aynı durum bendede var bugün normalde adetimin 9.günü olacaktı ama 9 gündür oldum olacağım gibi bir kasık ağrısı var. Ben adet olmam gereken gün öğrenmiştim hcg değerim benimde düşüktü.

Kuzum aslında 4 5 aya kadar her adet tarihinde aynı ağrılar olacak.
Bana bi tanıdığım söylemişti.
Sonra kendimde farketmiştim.
Gerçekten de adet zamanı geldiğinde rahimde ağrılar oluyordu
Ama işte ne kadar bilsem de acaba diyorum.
Şu yarın olsa da bende değerimi görüp rahatlasam

Kuzum aslında 4 5 aya kadar her adet tarihinde aynı ağrılar olacak.
Bana bi tanıdığım söylemişti.
Sonra kendimde farketmiştim.
Gerçekten de adet zamanı geldiğinde rahimde ağrılar oluyordu
Ama işte ne kadar bilsem de acaba diyorum.
Şu yarın olsa da bende değerimi görüp rahatlasam
Kaç çıktı önceki değerin canım?

Şuan için ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti şikayetim yok. Göğüs uçlarımda büyüme ve çok hafif bir hassasiyet var. Yeni olduğundan mı yoksa bende olmayacak mı onlar bilmiyorum. Olmaması normal mi sizce?

Şuan için ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti şikayetim yok. Göğüs uçlarımda büyüme ve çok hafif bir hassasiyet var. Yeni olduğundan mı yoksa bende olmayacak mı onlar bilmiyorum. Olmaması normal mi sizce?
Canim kalp atislariyla birlikte basliyor bulanti ve diğer belirtiler şu anda cok erken bebek henuz mikroskobik buyuklukte mm bile değil 6 haftadan sonra yaniyavas yavas baslar belki 34 ay belki de 9 ay olur

Kızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun 💪🏻
Dün gece hep tuvalete kalktım, içim yandı soğuk sopuk sular içtim. Vücudum bi ateş gibi yandı bi titredim bir de çok baş ağrım oldu. Bu şekilde olan var mı? Hamileliğe hızlı bir giriş yaptım sanırım😅

Meraba canım seninde kadınlar günün kutlu olsun:KK200: ben reglime birkaç gün kala ve regli olmam gereken hafta aynı senin anlattığın gibiydim. Şimdi hiç bi belirti yok sadece arada başıma hafif bi ağrı giriyor o kadar. Henüz mide bulantısıda yaşamadım hiç

Meraba canım seninde kadınlar günün kutlu olsun:KK200: ben reglime birkaç gün kala ve regli olmam gereken hafta aynı senin anlattığın gibiydim. Şimdi hiç bi belirti yok sadece arada başıma hafif bi ağrı giriyor o kadar. Henüz mide bulantısıda yaşamadım hiç
Çok teşekkür ederim canım cevabın için❤️ rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir şey daha soracağım göğüslerin ne durumda benşm şiştiler baya ama uçlarında falan bir hassasiyet yok henüz

X