2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bence sütündeki vitamin de büsküviden fazladır. boşver büsküviyi falan mis gibi emsinonlar da masum ürünler değil ne kadar katkısız densede

Hmm emzirme azalınca zaten adet başlıyor genelde süt hormonları biraz düşünce yani

senin verdigin ek gıda aldığı anne sütü miktarını etkilemiyorsa sıkıntı yoktur canım sürekli 3 saatte bir emzirmek de normal gibi sabah 6 9 12 15 18 21 de emerse 6 kez felan oluyor iyi o da
Altı ayın bitmesine 16 gün kaldı canım . Bizdede Dr kısıtlı araba olmasa bizde aynı Dr giderdik büyük ihtimal .bende çok üzülüyorum yapacak bişe yok sağlığı yerinde ya şükür .
5 buçuk aylık mısınız daha canım siz

Canım benim canım canım geçen sefer de doktor muayeneniz sıkıntı olmuştu çatlak muayenesinde felan aynı dr mu vay güzel kuzu neden rapor yazamadı hangi doktor bu

Konuşmakla yazmak arasındaki fark galiba buda ben seni niye yse hiç yanlış anlamıyorum baya tecrubelisin bana göre
Canım benim canım canım geçen sefer de doktor muayeneniz sıkıntı olmuştu çatlak muayenesinde felan aynı dr mu vay güzel kuzu neden rapor yazamadı hangi doktor bu
Aynı Dr cnm ya unutmamış doktoru görünce çığlık çığlığa ağladı .Dr ismi vermeyeyim kuzum giden varsa ön yargı olusmasin kafasında .yazamadi çünkü kızım çok kötü oldu apartopar çıktık yine çatlağına baktı daha kötü oldu bende lütfen çok ayırmayın kötü oluyor dedim adam ne dese begenirsin ben ilk defa yapmıyorum dedi tepem attı çocuk kendinden geçti resmen ilk defa yapmadığını bende biliyorum işine de karışmak niyetinde değildim ama işte babamız biraz daha kalsak Dr A azına geleni diyecekti . İlk defa yapmıyor ama sakinlesin öyle gelin demesinide bilmiyor diye söylendi durdu . Hiç dayanmıyor eşim ağlamasına oturup kendide aglayacakti o derece yani aşı olurken böyle aglamadi .kaç gündür sarılıp uyuyor hala bı daha goturmem seni o doktora diyo . Yanlış yazmışım ya 6.5 ayligiz

Arkadaşlar merhaba, aktif olarak mesaj yazamasamda hergün okuyorum yazdıklarınızı.
Danışmak istediğim bir konu var. Bir buçuk ay oldu işe basladim. Kızıma teyzesi bakıyor. Ne yazık ki doktorumun 3 saatte bir 120 140 ml süt alabilir demesine rağmen bebeğim ilk 15-20 gün neredeyse saat başı 120 ml içerek süt stoğunu eritti.
Böyle olması normal dedi doktor ilk ayrılma sürecinde annenin yerine koyabileceği birşey aramış ve süte sığınmış dedi.
Ben iş yerinde sadece 2 defa sağım yapabiliyorum. Ama kızım ek gıdada alsa üstüne muhakkak süt içmek istiyor yoksa huzursuz oluyor.
Ne yapayım sizce? Günde 2 defa mama mı versem? Gerçi alır mı onu da bilmiyorum...

Stokta süt kalmayınca ve meme isteyince biraz mecbur gibi oluyor mama değil mi üzülme doktor bu kadar yemesi sıkıntı değil diyorsa 1 2 kez de mama içsin zamanla beslenme aralığı açılır şükür ki teyzesinde anne yarısı en güzel bakar ona da ali-şir zamanla

Kızlar birsey soracaktım bu sütler deepfreeDe 3 ay saklanıyor ya haziranda Şubat sütleri işitilmez değil mi Mart 1.ay nisan 2. Ay Mayıs 3. Ay olarak gider dini

Evet maalesef mecburen mama vermemiz gerekecek gibi. Teyzemiz bizim için büyük şans gerçekten ugurbocuuu

Kızlar birsey soracaktım bu sütler deepfreeDe 3 ay saklanıyor ya haziranda Şubat sütleri işitilmez değil mi Mart 1.ay nisan 2. Ay Mayıs 3. Ay olarak gider dini
ben 6 aya kadar saklıyorum. şu an şubat ve marttan kalanlar var ve içiriyorum ihtiyaç olduğunda. no frostlarda 6aya kadar saklanabildiğini yabancı kaynaklarda okudum.

Bebeğin Ne kadarlık canim ? Ek gıda da aliyor mu
7 ay 1 haftalık olduk. Evet ek gıda aliyor yumurta sarısı, yoğurt, sebze çorbası, elma, armut, muz, birkaç defadır bebek tarhanası verdim. Bebek irmiği ile yapılmış yayla çorbası. Bu ay kuzu kıymasına başlayın dedi doktorumuz onu dün aldım bugün çorbasına ekleyeceğim. Eline birşey verdiğimizde kendi kemirip yemeğe çalışıyor ama anne sütü almadan bunları yesede huysuzlanıyor muhakkak üstüne anne sütü içecek.

Bende hep goturmek istiyorum ama virüs var diye cesaret edemiyorum temizmiydi

Ankaradaymis birde süper temizmiydi guvenilirmi ucreti nekadar bebegim suyu cok seviyor bende düsunuyorum götürmeyi

Ankaradaymis birde süper temizmiydi guve
ben 6 aya kadar saklıyorum. şu an şubat ve marttan kalanlar var ve içiriyorum ihtiyaç olduğunda. no frostlarda 6aya kadar saklanabildiğini yabancı kaynaklarda okudum.
Bazilari 3 ay bazilari 6 ay diyor.bende 1 hafta once ocak ve subat olanlari dökmustum 3 ayı gecti diye sütüm biranda kesildi keske dokmeseydim kalanlardan iciriyorum bebegime.süt gelmeyince kıymete bitti anlicaginiz varken hiç kesilmicek gibi geliyor insana.yesillik yiyorum su icmekten midem agridi ek gidayida azalttim ama sut inmiyor onceki gibi.sagiyorum cikmiyor.insallah adet bitince kendine gelir stres yaptim iyice

Benimde kafam karıştı 6 ay dursa keşke üzülme sende adet bitince eski haline geri gelir

ohh süper. bende götürdüm geçen hafta 3.seansa.Allah izin verirse 10.ayına kadar götürcem bende.

ohh süper. bende götürdüm geçen hafta 3.seansa.Allah izin verirse 10.ayına kadar götürcem bende.
Bende diş i çıktı konsepti yapmışlar fotolarda gördüm önümüzdeki ay sanki diş çıkar gibi gotureyim diyorum her ay da ay dönümü konsepti de yapıyorlar masaj yaparlarken ben uyuyacaktım nerdeyse

Bir-çok ilde var galiba ben kayserideyim çok temizdi steril ediliyor hazırlanıyor her yer her gelen bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…