2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ankaradaymis birde süper temizmiydi guvenilirmi ucreti nekadar bebegim suyu cok seviyor bende düsunuyorum götürmeyi
Kayseri de ki 150 tl canım tertemiz güvenilir benim bebeğim bayıldı 1 saat sürdü yetti de arttı hemen yoruluyor bebekler havuzdan ve masaj dan sonra bi acıkmış bir emzirdim sorma su acıktırmış

Ya kızlar burda okuyorum sizinkiler maşallah ek gıdaları nasıl güzel yiyor. Bizimki kaşığı görünce ağzını kapatıyor inatlaşıyor yememek için. Geçen yoğurt çorbası verdim 3. Kaşıkta öğürdü hepsini ger çıkardı ben yedirecek bişey bulamıyorum çünkü ne versem sevmiyor öğürüyor. 🥺

Ya kızlar burda okuyorum sizinkiler maşallah ek gıdaları nasıl güzel yiyor. Bizimki kaşığı görünce ağzını kapatıyor inatlaşıyor yememek için. Geçen yoğurt çorbası verdim 3. Kaşıkta öğürdü hepsini ger çıkardı ben yedirecek bişey bulamıyorum çünkü ne versem sevmiyor öğürüyor. 🥺
elinle parçalı şeyler vermeye çalış bir de

Canim eline bir şeyler verip onun kemirmesini yavaş yavaş gıdaya alısmasını sağlayabilirsin.
Benim bebeğim de aynı seninki gibiydi, hic yutmuyor süreli öğürüyordu. Ben maalesef istemesem de pure yaptım. Hatta basta sulandirdim da püreleri önceleri pürüzsüz verdim. Sonra yavaş yavaş 4 hafta sonra meyve başladık. Onda puturlere de alisti ama hala yemek şeklinde yemiyor.. yalnız bunu pek onermiyorlar. Pure alışkanlık yapabiliyormus.

biz bugün ilk kez balık yedik. levrek yaptım bize fırında. oğluşa da yedirdim. çok sevdi.
Balık da fıstık gibi en önemli alerjen gıdalardan maşallah balığı da geçmişsiniz ben kendim balık yiyemem çocuklar için kışın balık sezonunda balkona elektrikli pizza tavasini takip onda pisiriyorum dayanılmaz birşey benim için balık ve kokusu malesef çocuklarda çok fazla yiyemiyor ilaç gibi yediriyorum büyüklere pek bilmem de vaktini mesela şimdi balık zamanı değil diye biliyorum ben normalde ek gıda takvimine göre kaçıncı ayda veriliyor balık bende denesem

Bizde aynı durumdayız ne versem yemek istemiyor meyveleri bile yemiyor.öğürme fazla yapmıyor ilk başta yapıyordu ama ağzını kapatıyor yana çeviriyor zorlarsam ağlıyor ben zorlamıyorum daha kötü olur diye ama hiç ek gıda veremiyorum her gün hazırlıyorum yemiyor 7 aylık olacağız 4 gün sonra.

Balık da fıstık gibi en önemli alerjen gıdalardan maşallah balığı da geçmişsiniz ben kendim balık yiyemem çocuklar için kışın balık sezonunda balkona elektrikli pizza tavasini takip onda pisiriyorum dayanılmaz birşey benim için balık ve kokusu malesef çocuklarda çok fazla yiyemiyor ilaç gibi yediriyorum büyüklere pek bilmem de vaktini mesela şimdi balık zamanı değil diye biliyorum ben normalde ek gıda takvimine göre kaçıncı ayda veriliyor balık bende denesem
dip balığı olmadığı sürece veriliyor cnm. sürekli vermem bende bizim canımız çekince oğluş da nasiplendi😁normalde somon tercih edilebilir bu dönemde. ben de fırında yaparım evde sadece. balık için 8+ deniyor ama bu tarz bilgiler sürekli değişiyor tıpkı yumurta beyazında olduğu gibi. 7.ay sonrası başladık ekim annelerinde balığa. bizim yeme takvimini bebeğim belirledi. dokunmayan herşeyi gözlemleyerek veriyorum ben. sadece bal,çiğ domates ve patlıcana dikkat ediyorum vermem zamanı gelmeden.

Canım ne verebiliriz mesela korkuyorum ben eline vermeyede
eline verme sen kopar ezmeden ver yiyecekleri. üst damağına doğru bırak. bir iki öğürür ama sonra çiğnemeyi keşfediyor. ben salatalık ve ekmek veriyorum eline ama gözüm üzerinde oluyor mutlaka. öyle öyle alışıyorlar. kahvaltı tabağımız buydu sabah. elimle veriyorum bu şekilde. öğürünce korkma alışıyorlar öğüre öğüre. bir bakmışsın çiğniyor

Eklentiler

• IMG_20210605_092314.jpg
    IMG_20210605_092314.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 57
eline verme sen kopar ezmeden ver yiyecekleri. üst damağına doğru bırak. bir iki öğürür ama sonra çiğnemeyi keşfediyor. ben salatalık ve ekmek veriyorum eline ama gözüm üzerinde oluyor mutlaka. öyle öyle alışıyorlar. kahvaltı tabağımız buydu sabah. elimle veriyorum bu şekilde. öğürünce korkma alışıyorlar öğüre öğüre. bir bakmışsın çiğniyor
Tamam canım sağol bide böyle deneyeyim bakalım ne yapacak

Canım ne verebiliriz mesela korkuyorum ben eline vermeyede
Canim ben ilk başta tadını alsın diye çoğu şeyi elimle tek tek verdim karisim.yapmadan. haşlanmış yumurtayı bile. Böyle böyle alışır merak etme.

Bu ay dr a gitmedik.biz. menenjit aşısı var aslında ama 6 .Ay aşısını geç yaptırınca onu da biraz sarkıtacağız. Kızımı evde tartıyorum. Bu ay 600 gr almış ve 3 cm uzamış. Sizin bebeler nasıl arkadaşlar? Artık bu aylarda büyüme yavaşlıyor değil mi

7 aylık olmadına 10 gün var bu kahvaltıyı yiyebilirmi bana biraz fazla katı geldi 😔

Kızlar babalar günü yaklaşıyor
Eşimin ilk babalar günü olacak ona hediye almak istiyorum
Baba oğul kombinlerine baktım ama bir türlü bedenlerini tutturamadım
Sizin bir öneriniz var mı babalar günü için ne yapılabilir başka
Merhaba, papyon-toka kombin set alabilirsiniz tüm aile için. Baba papyon, çocuk papyon/toka ya da bebek bant ve anneye de ayrıca toka oluyor kutuda geliyor tam hediyelik 'baba papyon kombin' yazınca e-ticaret sitelerinde çıkıyor

Arkadaşlar merhaba demir damlası olarak ne kullanıyorsunuz?
Temiz içerikli ve dişleri boyamamasini istiyorum..

X