- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Kayseri de ki 150 tl canım tertemiz güvenilir benim bebeğim bayıldı 1 saat sürdü yetti de arttı hemen yoruluyor bebekler havuzdan ve masaj dan sonra bi acıkmış bir emzirdim sorma su acıktırmışAnkaradaymis birde süper temizmiydi guvenilirmi ucreti nekadar bebegim suyu cok seviyor bende düsunuyorum götürmeyi
Hani beraber gidecektikKızlar ben bugün kuzumu spa ya götürdüm Alya baby spa çok güzel aktivite oldu oğluma havuzda epey yüzdü sonra masaj epey ezildi bende hem onu izledim kahvemi içtim hem oynattim fotolar çekildik bizim için güzel bir gün oldu
Beraberde gideriz canimHani beraber gidecektik
elinle parçalı şeyler vermeye çalış bir deYa kızlar burda okuyorum sizinkiler maşallah ek gıdaları nasıl güzel yiyor. Bizimki kaşığı görünce ağzını kapatıyor inatlaşıyor yememek için. Geçen yoğurt çorbası verdim 3. Kaşıkta öğürdü hepsini ger çıkardı ben yedirecek bişey bulamıyorum çünkü ne versem sevmiyor öğürüyor.
Canim eline bir şeyler verip onun kemirmesini yavaş yavaş gıdaya alısmasını sağlayabilirsin.Ya kızlar burda okuyorum sizinkiler maşallah ek gıdaları nasıl güzel yiyor. Bizimki kaşığı görünce ağzını kapatıyor inatlaşıyor yememek için. Geçen yoğurt çorbası verdim 3. Kaşıkta öğürdü hepsini ger çıkardı ben yedirecek bişey bulamıyorum çünkü ne versem sevmiyor öğürüyor.
Balık da fıstık gibi en önemli alerjen gıdalardan maşallah balığı da geçmişsiniz ben kendim balık yiyemem çocuklar için kışın balık sezonunda balkona elektrikli pizza tavasini takip onda pisiriyorum dayanılmaz birşey benim için balık ve kokusu malesef çocuklarda çok fazla yiyemiyor ilaç gibi yediriyorum büyüklere pek bilmem de vaktini mesela şimdi balık zamanı değil diye biliyorum ben normalde ek gıda takvimine göre kaçıncı ayda veriliyor balık bende denesembiz bugün ilk kez balık yedik. levrek yaptım bize fırında. oğluşa da yedirdim. çok sevdi.
Bizde aynı durumdayız ne versem yemek istemiyor meyveleri bile yemiyor.öğürme fazla yapmıyor ilk başta yapıyordu ama ağzını kapatıyor yana çeviriyor zorlarsam ağlıyor ben zorlamıyorum daha kötü olur diye ama hiç ek gıda veremiyorum her gün hazırlıyorum yemiyor 7 aylık olacağız 4 gün sonra.Ya kızlar burda okuyorum sizinkiler maşallah ek gıdaları nasıl güzel yiyor. Bizimki kaşığı görünce ağzını kapatıyor inatlaşıyor yememek için. Geçen yoğurt çorbası verdim 3. Kaşıkta öğürdü hepsini ger çıkardı ben yedirecek bişey bulamıyorum çünkü ne versem sevmiyor öğürüyor.
Canım ne verebiliriz mesela korkuyorum ben eline vermeyedeelinle parçalı şeyler vermeye çalış bir de
dip balığı olmadığı sürece veriliyor cnm. sürekli vermem bende bizim canımız çekince oğluş da nasiplendiBalık da fıstık gibi en önemli alerjen gıdalardan maşallah balığı da geçmişsiniz ben kendim balık yiyemem çocuklar için kışın balık sezonunda balkona elektrikli pizza tavasini takip onda pisiriyorum dayanılmaz birşey benim için balık ve kokusu malesef çocuklarda çok fazla yiyemiyor ilaç gibi yediriyorum büyüklere pek bilmem de vaktini mesela şimdi balık zamanı değil diye biliyorum ben normalde ek gıda takvimine göre kaçıncı ayda veriliyor balık bende denesem
eline verme sen kopar ezmeden ver yiyecekleri. üst damağına doğru bırak. bir iki öğürür ama sonra çiğnemeyi keşfediyor. ben salatalık ve ekmek veriyorum eline ama gözüm üzerinde oluyor mutlaka. öyle öyle alışıyorlar. kahvaltı tabağımız buydu sabah. elimle veriyorum bu şekilde. öğürünce korkma alışıyorlar öğüre öğüre. bir bakmışsın çiğniyorCanım ne verebiliriz mesela korkuyorum ben eline vermeyede
Tamam canım sağol bide böyle deneyeyim bakalım ne yapacakeline verme sen kopar ezmeden ver yiyecekleri. üst damağına doğru bırak. bir iki öğürür ama sonra çiğnemeyi keşfediyor. ben salatalık ve ekmek veriyorum eline ama gözüm üzerinde oluyor mutlaka. öyle öyle alışıyorlar. kahvaltı tabağımız buydu sabah. elimle veriyorum bu şekilde. öğürünce korkma alışıyorlar öğüre öğüre. bir bakmışsın çiğniyor
Canim ben ilk başta tadını alsın diye çoğu şeyi elimle tek tek verdim karisim.yapmadan. haşlanmış yumurtayı bile. Böyle böyle alışır merak etme.Canım ne verebiliriz mesela korkuyorum ben eline vermeyede
Canim ben ilk başta tadını alsın diye çoğu şeyi elimle tek tek verdim karisim.yapmadan. haşlanmış yumurtayı bile. Böyle böyle alışır merak etme.Canım ne verebiliriz mesela korkuyorum ben eline vermeyede
7 aylık olmadına 10 gün var bu kahvaltıyı yiyebilirmi bana biraz fazla katı geldieline verme sen kopar ezmeden ver yiyecekleri. üst damağına doğru bırak. bir iki öğürür ama sonra çiğnemeyi keşfediyor. ben salatalık ve ekmek veriyorum eline ama gözüm üzerinde oluyor mutlaka. öyle öyle alışıyorlar. kahvaltı tabağımız buydu sabah. elimle veriyorum bu şekilde. öğürünce korkma alışıyorlar öğüre öğüre. bir bakmışsın çiğniyor
Merhaba, papyon-toka kombin set alabilirsiniz tüm aile için. Baba papyon, çocuk papyon/toka ya da bebek bant ve anneye de ayrıca toka oluyor kutuda geliyor tam hediyelik 'baba papyon kombin' yazınca e-ticaret sitelerinde çıkıyorKızlar babalar günü yaklaşıyor
Eşimin ilk babalar günü olacak ona hediye almak istiyorum
Baba oğul kombinlerine baktım ama bir türlü bedenlerini tutturamadım
Sizin bir öneriniz var mı babalar günü için ne yapılabilir başka
biz bu şekilde besleniyoruz. püreyi sadece sebze çorbası yaparsam kullanıyorum.7 aylık olmadına 10 gün var bu kahvaltıyı yiyebilirmi bana biraz fazla katı geldi