- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.636
- 34
gercekten diger anne basliklari aktif sanirim buraya goreHeralde 10 anne ancak kaldık buraya girip çıkan kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten diger anne basliklari aktif sanirim buraya goreHeralde 10 anne ancak kaldık buraya girip çıkan kızlar
Heralde 10 anne ancak kaldık buraya girip çıkan kızlar
[/QUOTE
Aynen öyle konu karşılıklı atışmaya dönüşecek diye korkuyorum çok temkinli yaklaşıyorum ama kıyamıyorum bebeklere yazıyorum yine de bu msj a artık diyecek birşey bulamadım gruptan da olmayınca yazmadımsütü azaltma derken emmeyi mi kastettiniz? ben bu konuda size katılmıyorum. ömrünün geri kalanını zaten yemekle geçirecekler. anne sütünü 2 sene alabilecekler. tercihim kesinlikle anne sütü olur benim. elbette yemek yiyecek o düzene de alışacak ama daha çok yemek yesin diye anne sütünü azaltmak bana mantıklı gelmiyor.
Süt bitmez süt çayları asla içme rezene kimyon vs gibi bitki baharat çaylarına başvurma bunlar sanılanın aksine bebek icin zararlı süt yaptığı da kanıtlanmamış güzel beslen su iç sütun artar o zamana kadar devam sütünü 1 öğün arttır emzir ve öyle ver amaYa kızlar bu arada sanırım.benim sütüm azalıyor gece yatmadan 1 kere mama içer , sabah 10 a.kadar da ihtiyaç duydukça emerdi, şimdi 2 gündür sabaha karşı 7 gibi emmek.istediginde süt yok gibi birşe oluyor bitiyor mu acaba sütüm? Ilk kızım 24 Ay emince çok üzülüyorum bu duruma elimden geleni yapıyorum ama ...
Çok tskler canim, öyle yapmaya çalışıyorum.ben de bol su yiyecek vs. Elimden geldiğince de gece gündüz emzirmeye de çalışıyorum, umuyorum en az 1 yaşına kadar emer kuzumSüt bitmez süt çayları asla içme rezene kimyon vs gibi bitki baharat çaylarına başvurma bunlar sanılanın aksine bebek icin zararlı süt yaptığı da kanıtlanmamış güzel beslen su iç sütun artar o zamana kadar devam sütünü 1 öğün arttır emzir ve öyle ver ama
Feys te grupta 1 hafta emzirmeyip sütten kesmekten sonra vazgeçip yeniden memeye döndüren anneler var yani sütun bitmez oyle kolay çekilmez tabi güzel güzel yer içer bol bol emzirirsen
Resimleri bastırmayı anneler günün de bana yapmış ben de o yüzden farklı birşey arıyorum ama ilerleyen zamanlarda bunu yapacağımiyi hatirlattiniz valla ben resimlerini bastirip cerceveletmeyi dusunuyorum
Canım aklından öyle geçirme ben ne zamanki azalıyor mu bitiyor mu dedim 1 gün hiç gelmediği oldu ama ne zamanki kendimi rahatlatıp hiç sütü düşünmesim o zaman eskiye döndü bir de psikokoji çok etkiliyorYa kızlar bu arada sanırım.benim sütüm azalıyor gece yatmadan 1 kere mama içer , sabah 10 a.kadar da ihtiyaç duydukça emerdi, şimdi 2 gündür sabaha karşı 7 gibi emmek.istediginde süt yok gibi birşe oluyor bitiyor mu acaba sütüm? Ilk kızım 24 Ay emince çok üzülüyorum bu duruma elimden geleni yapıyorum ama ...
erkeklere hediye almak cok zor yaResimleri bastırmayı anneler günün de bana yapmış ben de o yüzden farklı birşey arıyorum ama ilerleyen zamanlarda bunu yapacağım
Canım aklından öyle geçirme ben ne zamanki azalıyor mu bitiyor mu dedim 1 gün hiç gelmediği oldu ama ne zamanki kendimi rahatlatıp hiç sütü düşünmesim o zaman eskiye döndü bir de psikokoji çok etkiliyor
Yanlış hatırlamıyorsam cnm Kuran'da da 2 yıl emzirin yazıyor . Ben ek gıdadan çok emziriyorum valla . Evet veriyorum ama asla doyumluk vermiyorum gün içinde 3-4 yemek kaşığı en fazla sabah kuru ekmek veriyorum onu koparmaya çalışıyor çiğneme refleksi baya gelişti bu sayede . Yinede herkesin kendi tercihi kırmadan şöyle geç . Kendine kalmış gerisiAynen öyle konu karşılıklı atışmaya dönüşecek diye korkuyorum çok temkinli yaklaşıyorum ama kıyamıyorum bebeklere yazıyorum yine de bu msj a artık diyecek birşey bulamadım gruptan da olmayınca yazmadım
Ek gıda adı üstünde anne sütüne ektir anne sütü alımı azalıyorsa o gıdayı verdiğinizde o ek gıda olmaz anne sütünün yerine yemek vermiş olursunuz bebeklerin en az 24 ay olana kadar yoğun olarak kalsiyum kaynağına anne sütü yada devam sütüne ihtiyaçları vardır yani anne sütü almıyorsa da bir bebek zaten anne sütü almıyor diye tutup yemek yedirilmez devam sütü verilir kaldi ki bu hanım anne sütünü azaltıp yemek yedirecegim diyor
Canım kızımda aynı kilo aldı sandık ama baya az al mis 250 gram felan süt bende de var sürekli emziriyorum . Şuan herkes 8 kilo olmuştur biz daha 7550 felan yani takmiyorum artık demekki bünyesi böyle Dr gittik Dr görünce çığlık kıyamet hastaneyi aya kaldırdı Dr da sakinleş sin öyle gelin felan demiyor . Kızım gece ye kadar iç çekti karnı küt küt kalp gibi attı . Eşim de sinirlendi konuşmayı kesip çıktık . Mama yazacakti raporlu ilaç felan hepsi kaldı . Bide Dr gereksiz özgüvenli davranıyor bende sinirlendim bir noktadan sonra . Eşim haram olsun mahvetti çocuğu diyip söylendi baya bı daha Dr yok dedi . Başka şehre gideceğiz birşey olursa . İki Dr var di biri bulundugumuz bölgede biri başka şehirde . Çocuğum iki gün kendine gelemedi ama tövbe ettik . Hastalık olmasa devlete görürsek keşke bu ozeldeki Dr karın burnu kalktı pandemideSlm guzel anneler uzun zamandir yazmiyordum ama arada girip takip ediyorum hepinizi masallah hepsi buyudu minnoslarin
Kizlar moralim yerle bir kontrole gittik kilo hic almamış zaten evdede tartiyorum aslinda almis ama geri vermis dedigim gibi arada tartiyordum kilo aldiginin farkindaydim bu son 1 haftadir istahsizlik halsizlik vardi cumartesi baktık alt disleri cikiyor yani tam gorunmuyor parmagimla elleyince tirtikli belli isirincada belli gel gelelim doktor bakti cubukla ben dis goremiyorum dedi nasil göremiyorsa komsumda gordu neyse doktor detayli tahlil istedi ve cunatesinden belli dengesiz ates soz konusu en yuksek 38.3 du en dusuk 37 suan iyiyiz dun normale döndü doktor akciger filmi ultrason hormonlar kan kksaca herseyine bakti neyseki bisey cikmadi ee neden kilo almadi tanam istahsizlik var yani kizlar dis bu kadar etkilermi ya dun hastanede çocuğum onzumdan kafasini kaldirmadi sabahlari kalkiyor geri yatiyor uyumak istiyor emiyor sut gelince tiksiniyor gib geri çekiliyor doktorunda tek dedigi gozlerine sevgiyle bak emer tovbe tovbe benim kizimla konusmdim an yokki emzirrken dedim sutummu azaldi aksamlari pil bitiyor mama vereyim dedim aksam yatmadan emziriyorum uyumaya ramak kala biberonu veriyorum bakiyorum yoksa biberon kesinlikle almiyor sagiyorum sutumde var bilmiyorum be olacak suan ayiyla kilosu normal dedi tamam normalde bu ayda ayni olursa gerilicek derdimde kilo degil cocugumun neyi var son 10 gundur benim moralim bozuk keyifsizim acaba onumu hissediyor kızlar Cok uzun yazdim hakkinizi helal edin icim dolmustu resmen
Bu bol emzirmeyi bir ben yapamiyorum sanirim.benimki uyaninca yada uyurken emiyor o da emerse.hic meme diye agladigini gormedim.ek gida versemde vermesemde iki emzirme arasinda 3 saat oluyor.genelde uyumadan once emiyor.iyice azaldi emme.sutumde azaldi.adet oldugum icinmi acaba.goguslerim pörsük pörsükSüt bitmez süt çayları asla içme rezene kimyon vs gibi bitki baharat çaylarına başvurma bunlar sanılanın aksine bebek icin zararlı süt yaptığı da kanıtlanmamış güzel beslen su iç sütun artar o zamana kadar devam sütünü 1 öğün arttır emzir ve öyle ver ama
Feys te grupta 1 hafta emzirmeyip sütten kesmekten sonra vazgeçip yeniden memeye döndüren anneler var yani sütun bitmez oyle kolay çekilmez tabi güzel güzel yer içer bol bol emzirirsen
Adetliyken sutunde azalma oldumu.benim göguslerim pörsük pörsük sütümde azaldı sagiyorum hicbirsey gelmiyor. Adet gecince insallah eski haline gelir sütumGünaydınlar kızlar
Nasılsınız herkes iyidir umarım ben 2 Çoçuk ev işleri yılmış durumdayım bu aralar bir Antalya’ya gidelim diyorum çocukları alıp memleketim çok bunaldım aşılarımı yaptırdım fiZiksel sağlık çok önemli ama ben artık mental sağlığıda düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz güneş koruyucu ürün var mı
Bu erada ek gıda miktarı konuşulmuş kendi tecrübemi şöyle anlatayım geçen hafta oğlum gündüz hiç emmedi ama ben adet olmuştum bu hafta bir tık daha iyi bende emmese bile biberonla süt veriyorum sağıp sabah karışım kahvaltı bir öğünde çorba yoğurt veriyorum ağzını açtığı kadar o kadar öyle muhallebi falan vermiyorum 6 aylığız ek gıdaya pütürlü gıday alışsın yeter fazlasına gerek yok
Hem azalma oldu hem tadı da değişirmiş adet bitince yine emmeye başladıAdetliyken sutunde azalma oldumu.benim göguslerim pörsük pörsük sütümde azaldı sagiyorum hicbirsey gelmiyor. Adet gecince insallah eski haline gelir sütum
Suankac aylıksınız canim ister istemez insanınCanım kızımda aynı kilo aldı sandık ama baya az al mis 250 gram felan süt bende de var sürekli emziriyorum . Şuan herkes 8 kilo olmuştur biz daha 7550 felan yani takmiyorum artık demekki bünyesi böyle Dr gittik Dr görünce çığlık kıyamet hastaneyi aya kaldırdı Dr da sakinleş sin öyle gelin felan demiyor . Kızım gece ye kadar iç çekti karnı küt küt kalp gibi attı . Eşim de sinirlendi konuşmayı kesip çıktık . Mama yazacakti raporlu ilaç felan hepsi kaldı . Bide Dr gereksiz özgüvenli davranıyor bende sinirlendim bir noktadan sonra . Eşim haram olsun mahvetti çocuğu diyip söylendi baya bı daha Dr yok dedi . Başka şehre gideceğiz birşey olursa . İki Dr var di biri bulundugumuz bölgede biri başka şehirde . Çocuğum iki gün kendine gelemedi ama tövbe ettik . Hastalık olmasa devlete görürsek keşke bu ozeldeki Dr karın burnu kalktı pandemide
Altı ayın bitmesine 16 gün kaldı canım . Bizdede Dr kısıtlı araba olmasa bizde aynı Dr giderdik büyük ihtimal .bende çok üzülüyorum yapacak bişe yok sağlığı yerinde ya şükür .Suankac aylıksınız canim ister istemez insanın
Morali bozuluyor bizim doktorda eski kafa yasida var burdada doktorlar sınırli bi yere kipirfiyamiyoruz pandemiden
kasemi de anne sütüyle hazırlıyorum. bebeğim zaten emmeye devam ediyor o nedenle bisküvinin vitaminlerini daha çok alabilmesi için bisküvi miktarını arttırmayı kastettim. ben de emebildiği son ana kadar emmesi taraftarıyım tabikisütü azaltma derken emmeyi mi kastettiniz? ben bu konuda size katılmıyorum. ömrünün geri kalanını zaten yemekle geçirecekler. anne sütünü 2 sene alabilecekler. tercihim kesinlikle anne sütü olur benim. elbette yemek yiyecek o düzene de alışacak ama daha çok yemek yesin diye anne sütünü azaltmak bana mantıklı gelmiyor.
Evet canım kuran-i kerimde hamilelik ve emzirme 30 aydır diyor yani 21 ay hakkı var bebeğin Anne sütü içinYanlış hatırlamıyorsam cnm Kuran'da da 2 yıl emzirin yazıyor . Ben ek gıdadan çok emziriyorum valla . Evet veriyorum ama asla doyumluk vermiyorum gün içinde 3-4 yemek kaşığı en fazla sabah kuru ekmek veriyorum onu koparmaya çalışıyor çiğneme refleksi baya gelişti bu sayede . Yinede herkesin kendi tercihi kırmadan şöyle geç . Kendine kalmış gerisi