2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım canım evet bizimkinin de boynu hiç yok kat kat orası çok kapalı havasız kalıyor kuruluyorum kremliyorum ama dediğin gibi geçmiyor. Hep eti birbirine değiyor trosyd vardı bende de onu kullanayım bari hametan iyileştirmedi . Çok sağol.
Canım benim bebeğiminde öyle.daha dogrusu boğum boğum olan her yeri kızarıyor. Kremlemek yanlışmış. Doktorum günde iki kere karbonatlı su ile sil dedi ve hergün banyo yaptır dedi. Bunları uygulayınca geçiyor

İyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
Dik durmuyorsa ek gıda için erken mi acaba

İyi geceler hanımlar
Oğluma iki gündür yoğurt vermeye çalışıyorum almıyor böyle öğürüyor normal mi birde benimki hala oturunca dik duramıyor kafa öne düşüyor bu normal mi
Kafa düşüyor derken bazen oturtunca öne eğiliyor bebekler onu mu kastettin nasıl dik duramıyor

Günaydın.Benim oglumda yogurdu cok seviyor ama yogurt verdigimde cok fazla geğiriyor buyuk adam gibi😅Günde nekadar vermeliyim acaba yada vermemelimiyim.Cokda vermiyorum aslında 1 yemek kaş.max
Canim yoğurdu tadım.yapali ne kadar oldu? Eğer tadım yaptın ve allerjik bi sıkıntı yoksa, bence 1 yemek kaşığı çok az. Yarim çay bardağı yiyebilir en az.

İyi geceler hanımlar
Canim tam.ne kadarlikti oğlun? Dik tutamamaktan kastını anlayamadım ben. Şimdi mesela benim kız normal dik tutuyor etrafa bakıyor vs sonra yorulup bi öne eğiliyor, sonra tekrar. Onun gibi bisi mi ?

İyi geceler hanımlar
biz 6ayı geçtik hala öne doğru bükülüyor uzun süre dik duramıyor. hafif yatay pozisyonda besle istersen.

Canim tam.ne kadarlikti oğlun? Dik tutamamaktan kastını anlayamadım ben. Şimdi mesela benim kız normal dik tutuyor etrafa bakıyor vs sonra yorulup bi öne eğiliyor, sonra tekrar. Onun gibi bisi mi ?
8 gün sonra 6 aylık olucaz evet öyle yastıklarla destekleyip koyuyorum biraz duruyor sonra yıkılıyor ek gıdaya geçmek için dik oturmadı gerekiyormuş acaba erken mi daha dedim mamasandalyesine falan daha oturamaz

Kimse uykulardan bahsetmiyor bi benim çocuğummu gece 5-6 kere kalkıyor ya mahvoldum valla düzelecekmi belli değil

Kimse uykulardan bahsetmiyor bi benim çocuğummu gece 5-6 kere kalkıyor ya mahvoldum valla düzelecekmi belli değil
Benimkide kalkıyor nerdeyse saat başı bazen.çok yorgun düşüyorum geceleri ama biz azınlığız galiba çoğu bebiş gece güzel uyuyor gibi
ikea antilop kullanıyorum. çok memnunum pratikliğinden hantal olan herşeye alerjim var çünkü🤣🤣🤣🤣
Bende onu aldım bakalım henüz denemedik bebişle ama dediğin gibi çok pratik duruyor

8 gün sonra 6 aylık olucaz evet öyle yastıklarla destekleyip koyuyorum biraz duruyor sonra yıkılıyor ek gıdaya geçmek için dik oturmadı gerekiyormuş acaba erken mi daha dedim mamasandalyesine falan daha oturamaz
Normal daha canim. Ben bazen başının altını yastıkla destekleyerek ek gıda veriyorum bazen de oturma destek minderinde veriyorum. Biz de yarın 6 aylık olacağız ins.

Benim de en az 3 4 kez kalkıyor canim 💁‍♀️ normal.gibi gelince yazmıyorum ben hiç onu😄büyük kızım da kalkardı.. deliksiz uyuyan bebeğim olmadı benim 😍😄

X