2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar geceleri bebeklerinizin altını ne sıkla degistiriyorsunuz? benim kiz emmek icin uyandiginda bezini degistirene kadar çok agliyor ya acıktigı icin hemen emmek istiyor kaćinci ayda geceleri bez degistirmiyorduk ya unutmusum ben ya😐
gece değiştiriyoruz bizde çis cok yapmıs oluyor.

Polar battanıye varsa uzerıne sarın. 8. hafta atak donemı evet. calpol atesı olmadıkca vermeye gerek yok bence.
Var battaniye onu sarayım çok şükür yeni geldi elektrik biraz biraz ağlama da azalıyor bilmiyorum ne olacak Bi de kaynana var tık demeye yukarı çıkıyo çıldırmamak elde değil ya çocuk stres i kendi stresim yetmiyor Bi de buna açıklama yapıyorum sürekli kafayı yicem

Canim benim kiz oyle uykusunda bir basliyo aglamaya bikac kez korktum hatta baya icli agladi dedim ruya falan gordu heralde
Benim kızda çok sık oluyor hemen hemen her uykusunda oluyor. Ailelerimiz uzakta olduğu için çok sık görüntülü arıyorlar acaba telefondan dolayımı oluyor diye düşünmeye başladım

Kizlar size ciddi bir soruyla geliyorum 😕bebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Cnm gündüz 8 saat gece 10 saat ortalama..gün geçtikçe daha da azalıyor.uyumak bebeği büyütüyor.gunduz benim kız da uyku seviyor.oyun halısı aldım parmak kukla ve şarkı söyleyerek tüm gün uyanınca sırayla yaptırıyorum.

kızlar geceleri bebeklerinizin altını ne sıkla degistiriyorsunuz? benim kiz emmek icin uyandiginda bezini degistirene kadar çok agliyor ya acıktigı icin hemen emmek istiyor kaćinci ayda geceleri bez degistirmiyorduk ya unutmusum ben ya😐
Kaka yoksa sabaha kadar degiştirmiyorum
Baby turco kullanıyorum sıkıntı olmadı hiç
Bazen unutup 10 11 gibi kaka yapıp degiştirdim de biraz taşma oldu. O kadr da olsun ama diye düşünüyorum

Var battaniye onu sarayım çok şükür yeni geldi elektrik biraz biraz ağlama da azalıyor bilmiyorum ne olacak Bi de kaynana var tık demeye yukarı çıkıyo çıldırmamak elde değil ya çocuk stres i kendi stresim yetmiyor Bi de buna açıklama yapıyorum sürekli kafayı yicem
Kv gelecek mi düşüncesi bile yoruyor. Ne olursa olsun insan tedirgin oluyo dışarıdan birinin gelme ihtimaline

Benim bebiş de öyle yere göğe sığmıyor aglıyor sürekli kolik müziğiyle sakinleşti

Bagışıklıkları yeni yeni oluşmaya başladığı için ilaç vermemeye çalışmak gerekirmiş.

Hoplat zıplar masaj yap emzir dua aç müzik aç yatır kaldır ayakta salla elinden tutup kolik müzik aç. Tam tamına bunları bir saat boyunca yaptım Maşallah şimdi sustu uyudu kolik müzik acık duruyorum.

Sna da fikir olsun inşallah biri iyi gelir

benim de böyle olsa keske. bebekelr uyuya uyuya buyur der annem hep. bizimki gece uyuyor 10.30 gibi 3-4 saat sonra uyanıyor kendi kendine en uzun uykusu bu. emziriyorum tekrar uyutuyorum derken 1-2 saat geçiyor aradan, 3 saat sonra tekraer uyanduğında bu sefer yine emzir altını değiştir derken sabah oluyor zaten. gunduz genelde uyanık ama bazı gunler fazlaca uyudugu da oluyor
Mesela suan uyanigiz saat 5 den 9 a kadar uyudu oglenkileri soylemim onlar haric suan uyutmaya calisiyorum aksamlari genelde 9 da uyur bi daha acikinca kalkar tekrar uyur nadiren 12 yi bulur işte bi duzensizlik var nasil ayarlayacam bilmiyorum eşimde annen gibi soyluyor
Benimkide ayni canim 1 saat uyanik kaliyor tekrar uyuyor hatta googlede boyle bir tablo bulmustum demekki geneli böyle 😍
demekki normalmis canim🤷‍♀️
gunes0101 gunes0101 canım bizim hiç uyku rutinimiz yok hiç bir gün diğerini tutmuyor gündüzleri en fazla bir saat oluyor uykusu. Geceleri çok huysuz özellikle. uykuya dalması saat 2 3 gibi oluyor ama daha fazla uyuyabiliyor. zor uykuya dalan bi bebek benimki kucağımda uyuyor yatağına koyduğum an uyanıyor hemde uykusunu almış gibi açıyor gözleri. Birde sese duyarlı her sesten uyanıyor. Bebek Uyudu mu işlerini yapan annelere imreniyorum 🙈 benimki sesi duysun kalkıyor.
birde uykuda çok korkuyor bazen ağlayıp tekrar dalıyor böyle bişi yaşayan var mı bende onu merak ediyorum
aglama olayi bazen bizdede oluyor ben sakinlestirip tabi o ara gozler kapali sonra tekrar daliyor korkuyor gibi hickirarak agliyor uyku esnasinda bu arada bizimde uyku duzenimiz yok iste onu merak ediyorum evet uyuyor fakat duzensiz bir sekilde
İnş öyle birşey yaşamayız hiçbirimiz de miniklerimiz rahat rahat doyar🙏
hayırlısı canım bebeği güvenecek kimse yoksa en doğru kararı vermişsin en iyisi senin büyütmen.
Benim işim evden olmuyor vatandaşla işim o yüzden 2 yıl ücretsiz izne ayrılacam.
Aslında müdürüm çok imkan sağladı süt izni için istersen yarım gün istersen tam 3 gün gel 2 gelme dedi ama kızım çok huzursuz bi bebek ev aldık borcumuz var ama gidemeyeceğim işe
hayirlisi olsun canim benim sirkette butun imkanlari sundu ama kimseyi oyalayamazdim o yuzden kararim kesin dedim napalim artik geri kalan sigortami disardan yatiririz yada kizim biraz buyuyunce tekrar işe girerim
Neguzel keşke benimkde oyle olsa
Maasallah diyelim nazar değmesin
Benimki hep uyanik ikisatte bir kalkıyor
Bazen yarım saat uyuyup kalkıyor
diger saatler hep uyanikmi canim bende diyorum gunduzleri şoyle bi etrafi izlesin oyun oynayalim diyorum ama yok aksam biraz uyanik oluyor babasi varken sonra yine mizmizlanip uyumak istiyor
Benimde öyle artık uyku düzeni oturdu. 3 saati dolduğunda kesin kalkıyor ac bir şekilde besliyorum altını al oyun oyna 1 saat geçiyor cızlamaya başlıyor sepetine koyar koymaz uyuyor bazen kendi kendine uyuyor mutfak da işim oluyir bi geliyorum oyun halısında uyumuş 😊Akşamda 9 gibi uyuyor sabah 4 gibi uyanıyor. Biraz ileri çekmeye çalıştım 10 11 gibi uyusun daha geç uyansın olmadı huzursuzlandi.
Böyle yalandan ağlar gibi yapıyor uykusu gelince artık anlıyoruz. Uyusun hiç elleme uykuda onları büyütecek. Ama 9 da uyuyup 4 gibi kalkınca me var me yok silip süpürüyor 😁Gece uyanmadım uzun süre ac kalınca biriktirdiğim sütler vardı azar azar sardığım bi kaç biberon eşim önce 140 cc sıcak suda bekletmis ağlamış aranmış boş biberonu kapiyo dedi 60 daha vermiş sabah 7 gibi kakasini çok fazla yaptı eşime söyledim yapar tabi gece 200 cc süt içti dedi ohaaa dedim. Uzun süre uyuduğunda çok ac uyanıyor mememi açarken bike gözümün içine bakıp heyecanlanıyor 😁Ona bi çözüm bulamadım
dediklerinin hepsini bende işte birebir yasiyorum demekki normal canim kafama takmayayim uyku duzenini nasil kuracagiz onu dusuneyim bizimki gecede ayni uyur uyur ben saat kuruyorum uykumu sutmu desem yavrum uykuyu secer uykusu varsa emmek bile istemiyor bende biraz uyutuyor gibi yalandan yapiyorum sakinlesince hemen memeyi veriyorum ama bazi geceler necbur sutumu biberonla veriyorum uyanmiyor hic bir turlu
Cnm gündüz 8 saat gece 10 saat ortalama..gün geçtikçe daha da azalıyor.uyumak bebeği büyütüyor.gunduz benim kız da uyku seviyor.oyun halısı aldım parmak kukla ve şarkı söyleyerek tüm gün uyanınca sırayla yaptırıyorum.
bizimde var ama kisa yapabiliyorum hanımefendi rahatinada duskun baya😂

Kaka yoksa sabaha kadar degiştirmiyorum
Baby turco kullanıyorum sıkıntı olmadı hiç
Bazen unutup 10 11 gibi kaka yapıp degiştirdim de biraz taşma oldu. O kadr da olsun ama diye düşünüyorum
Pişme olmuyor mu hiç. Ben uyusa bile gece 4-5 saat sonra alıyorum altını beklerse hemen pişik oluyo

Kizlar size ciddi bir soruyla geliyorum 😕bebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Maşallah canim, benim kızımın gündüz uykusu çok yok canim, max 45 dk uyuyor.

Benimde öyle artık uyku düzeni oturdu. 3 saati dolduğunda kesin kalkıyor ac bir şekilde besliyorum altını al oyun oyna 1 saat geçiyor cızlamaya başlıyor sepetine koyar koymaz uyuyor bazen kendi kendine uyuyor mutfak da işim oluyir bi geliyorum oyun halısında uyumuş 😊Akşamda 9 gibi uyuyor sabah 4 gibi uyanıyor. Biraz ileri çekmeye çalıştım 10 11 gibi uyusun daha geç uyansın olmadı huzursuzlandi.
Böyle yalandan ağlar gibi yapıyor uykusu gelince artık anlıyoruz. Uyusun hiç elleme uykuda onları büyütecek. Ama 9 da uyuyup 4 gibi kalkınca me var me yok silip süpürüyor 😁Gece uyanmadım uzun süre ac kalınca biriktirdiğim sütler vardı azar azar sardığım bi kaç biberon eşim önce 140 cc sıcak suda bekletmis ağlamış aranmış boş biberonu kapiyo dedi 60 daha vermiş sabah 7 gibi kakasini çok fazla yaptı eşime söyledim yapar tabi gece 200 cc süt içti dedi ohaaa dedim. Uzun süre uyuduğunda çok ac uyanıyor mememi açarken bike gözümün içine bakıp heyecanlanıyor 😁Ona bi çözüm bulamadım
Maşallah canim, tek seferde 200 cc iyi içmiş.

Kızlar çok acil saat 6bdan beri elektrik yok ev buz oldu kızım sıcak bir sorun yok ama bugün ne doğru düzgün emdi ne uyudu 8. Hafta atak diye düşünüyorum Bi yandan da ağrısı mı var diyorum memeyi emerken gaz da olduğu gibi bir stresle bırakıyo. Calpol içirsem sorun olur mu acaba belki Bi yeri ağrıyo dur diye düşünüyorum kucakta yatarken hep aynı sanki sancı gaz dolu
Biz böyle anlar icin ilk kızım da tüplü eski tip bi ısıtıcı almıştık 2. El. Çok zor bulmuştuk. Yilda bi kere de ise yarasa çok ihtiyaç oluyor. Geçen de sabaha karşı kızım agladi kalktım, içerisi bi serin geldi. Peteklere dokundum baya ılımış, hemen eşimi kaldırdım küçük odaya geçtik hepimiz o ısıtıcıyı açtık . Ilaç gibi geldi.

Ben gece altını degistiremiyorum canim,eğer kaka yapmamışsa, ki genelde gece yapmıyor. Böylece de uykusu açılmamış oluyor.

X