- 27 Aralık 2009
- 5.744
- 7.502
Kızlar bebek devam sütü ne kullanıyorsun memnun olduğunuz yada doktor öneresi ?
biz çok kullanmıyoruz mama ama hipp ve aptamil prosyneo kullandım. aptamil prosyneo gayet iyi. gaz ve kabızlık yapmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebek devam sütü ne kullanıyorsun memnun olduğunuz yada doktor öneresi ?
Kilo almış diyerek almadılarBenimkinde de var dil baği boyle hafif bi b sekli var ama bu kadar bağlı değil yarim bağlı o yuzden aldirmadim eşimde de varmış küçükken bende de var genetik geciyo. Emmesinde sorun varsa niye almadılar ki drlar
Solomombaby aldım yanında yeni doğan apartı olandan memnun kaldım giyip çıkarması da kolay benceHangi marka aldınız acaba bende araştırıyorum alacağım
Bizde sabah hep aynıyız ama saat 5 te emmeye uyandıgında devamnda uyku uuumuyorBenimkide uyumadı bütün gece yine bende gözümü açamadım. Sonra kucağımda uyumus tabi ben çoktan mefta . Eşim uyandırdı aldı bebeği yerine koydu .belim tutulmuş
Üff herkes benimki gibiymis demek kücükken böyle oluyor genelde bebekler panik yapmamza gerek yokGünaydın kızlar ❤
Gece hiç uyumadık desek yeridir uykuya dalınca birden sıçrayarak korkarak uyandı sürekli yanıma yatırdım dualar okudum ama yinede geçmedi ne yapacağımı şaşırdım sizde de oluyor mu böyle
Yok kurutmardi badem sütlü ve zeytinyağlı pudra almıştım. Yumuşacık yapiyor ama her zaman kullanmıyorum. Haftada bir kac kezYıkamak iyi geliyor evet. Bu arada pudra kurutuyor mu
Alkolsüz bira da aynı şekilde süt artırıyor baya. Eşim almıştı ben de fark ettim. Arada aldiriyorum marketten. Bunu bilmiyordum bir bakayım.kızlar daha önce de kullanmıştım ilk çocuğumda. süt üretimine büyük katkı yapıyor bende. zaten yorumlarını okursanız göreceksiniz. aynı zamanda b12 zaten. günde 6tablet alınabiliyor. tadı ve kokusu bira gibimayalı bir takviye. hem süt hem vitamin için dün kullanmaya başladım. sizle de paylaşayım.
bunun harici regenesis vitamin, solgar demir ve d vitamini alıyorum.
Şimdi baktımda dediğin gibi çkk iyi yorumlar almışşş bende mamayı bi bırakıp bi başlayanlardanım inşAllah etki eder teşekkürlerkızlar daha önce de kullanmıştım ilk çocuğumda. süt üretimine büyük katkı yapıyor bende. zaten yorumlarını okursanız göreceksiniz. aynı zamanda b12 zaten. günde 6tablet alınabiliyor. tadı ve kokusu bira gibimayalı bir takviye. hem süt hem vitamin için dün kullanmaya başladım. sizle de paylaşayım.
bunun harici regenesis vitamin, solgar demir ve d vitamini alıyorum.
Bzimki yara gbiydi o iyileştirdi canım. Benim göğsümün ucuda cok yara gene o iyi geliyor yakmamıştır brdaha dene bence elini sürdüğün için belki o ara acımıştırDenedim zeytinyağ canım o gün çok bağırdı yakıyor galiba bida sürmeye cesaret edemedim. Kızarıklıktan çok artık sivilce gibi kabarcıklar oldu poposunda
Yok canım daha hiç ıslak mendil kullanmadım. Ebebekteki kare bebek pamuklarından aldım ılık suyla sildim hep şimdi her kakada yıkıyorum çok hoşuna gidiyor
Ağzını karbonatlı suyla temizledikten sonra bu damladan yarim ölçek çekip ağzına damlatiyorsun canim.Saol canım Bende aldırayım karbonatlı su ile olmuyor
Oo maşallah baya almışsınız canim , siz büyük kutuyu kaç gün kullanıyorsunuz? 21 Günde bitecek diye ben büyük almadım hiç.ama büyük daha uyguna geliyor aslında.Zam kesin gelir bir çoğuna gelmiş ve urun saklıyorlar insanlar bulamıyor Allah bildiği gibi yapsın bu fırsatçıları. El kadar bebelerin bari yediklerine dokunmayin .Bebek onlar bizim hibi peynir ekmek yemek yiyemez ki .Ben bolca stokladım eşim yine almış evde buyu k 7 kutu mama var .Evin en serin yerine koydum nasılsa 6 aya kadar kulkanicaz.
Similac kullanıyoruz, memnunum canimKızlar bebek devam sütü ne kullanıyorsun memnun olduğunuz yada doktor öneresi ?
10 12 gün arasında bitiyor bizim aslında israf da çok oluyir kalan mamayı hiç vermedim dikkat etsem daha fazla sürebilir ama doktor sen yap yediğini yesin dedi O yuzden az yapmıyorumOo maşallah baya almışsınız canim , siz büyük kutuyu kaç gün kullanıyorsunuz? 21 Günde bitecek diye ben büyük almadım hiç.ama büyük daha uyguna geliyor aslında.
Benim kızda da var hatta ilk iki haftasında fark ettim dilini dışarı itince ortası geriye gidiyor .eşime de dedim saçmalama demişti. Babannemin dili böyle bağlı dili dışarıya çıkmıyor dedim olurmu dediydi demek çak cuk emmesinin Sebebi bu . Bendede var ama geride bayaResimdeki gibi dil hareket ettikçe uç kısmı içe Dogru oluyo çatallanma B şekli kalp şekli gibi isimleri var
Benim beniş de dil dışarı çıkıyor ama ucu bu şekilde oluyor
Emmede zorlanıyor
Canim bende kanguru alcam ama doktor onermiyorum dedi arada kaldim cogu kisi kullaniyo sorun olsa kullanmazlar nette arastiriyorum hic oyle zarardan falan bahsetmiyoSolomombaby aldım yanında yeni doğan apartı olandan memnun kaldım giyip çıkarması da kolay bence