Düğün 2020 Gelinleri

Takipçi kasmak için yapılmış birşey boşver resmi açıklama dışında birşeye inanmayalım biz çünkü en ufak kırıntı umut oluyo hemen atlıyoruz ne koca meraklısıymışız yaa
Arkadaşlarım ne bulsa bana atıyo ben de buraya
10 yıldır sevgiliyiz, evlensek iyiydi

Bu lost ne dese çoğu çıkar younow hesabı bende de vardı bir ara baya takip ettim söylemezsem olmaz programında duydum adını ilk ben younow indirip birkaç kez dinledim bu gece dinleyemem maalesef internet paketim yarın yenileniyor 250 mb falan kaldı çok zamansız oldu ya çok üzüldüm yalan da söylese umut işte

Kızlar dinlicek misiniz o younow hesabını ? Bende yok ?

Dediğin mantıklı ama sen biraz daha bekle bence daha karar vermek için erken

Takip ettiğim bir kuaför mayıs ayının ilk haftası açılıyoruz randevü almayı unutmayın yazmış kızlar

Benim tek sorunum yüzüklerin daha takılmamış olması
Hani düğün yapacak olursak araya onu sokmam lazım en geç haziran gibi
Canım ben senin yerinde olsam biraz ertelerim düğünü nişanın da olmamış daha, onun alışverişi düğün hazırlığı derken çok zorlanırsın. Eğer ilişkin çok uzun değilse dayanırım diyosan kesin ertele

10 yılcık Ben zaten ertelemeyi düşünüyodum ama düğün salonlarının ikisi de sorun çıkartıyo
Nişan alışverişim yapıldı, yüzükler bile alındı o tamam ama diğer hiçbi hazırlığım yok tabii
Salonlar sürekli temmuzdakiler bile iptal edilmedi sizi edemeyiz diyolar. Yapmazsak on binin üstünde miktar çöp olacak

Benim tek sorunum yüzüklerin daha takılmamış olması
Hani düğün yapacak olursak araya onu sokmam lazım en geç haziran gibi
Ben daha yüzükleri takmamış olsaydım kafam rahat bi şekilde ortamın düzelmesini beklerdim
Ama salonları bile tuttuysan mayıs sonu yada haziran gibi adını koy

Mayıs sonuna doğru çok aile arasında birsey yapıp takın yüzükleri
Haziran da olabilir, 3 ay nişanlı kalmış oluruz napalım. 3 ayda da nikah günü-eşyalar-gelinlik hepsi hallolur herhalde
Salon paralarını ödemeseydik keşke, nerden bilebilirdik ki

Haziran da olabilir, 3 ay nişanlı kalmış oluruz napalım. 3 ayda da nikah günü-eşyalar-gelinlik hepsi hallolur herhalde
Salon paralarını ödemeseydik keşke, nerden bilebilirdik ki
Niye o kadar acele ettiniz ki

Ben daha yüzükleri takmamış olsaydım kafam rahat bi şekilde ortamın düzelmesini beklerdim
Ama salonları bile tuttuysan mayıs sonu yada haziran gibi adını koy
Aslında bi sorun daha var. Hem annem hem babam çok riskli grupta
Bi yanım yap gitsin en azından düğününü görsünler diyor (en büyük istekleri) bi yanım ya düğünde bi şey olursa diyo
Gerçekten psikolojim durma noktasına geldi anneme babama bi şey olacak diye, belki aranızda bunlardan korkanlar da vardır

Durup dururken Şubatta niye evlenmedin diye yükseliyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…