Arkadaşlarım ne bulsa bana atıyo ben de burayaTakipçi kasmak için yapılmış birşey boşver resmi açıklama dışında birşeye inanmayalım biz çünkü en ufak kırıntı umut oluyo hemen atlıyoruz ne koca meraklısıymışız yaa
Ahahah valla buğaaaaldım deeelircemArkadaşlarım ne bulsa bana atıyo ben de buraya
10 yıldır sevgiliyiz, evlensek iyiydi
Sende mi Brütüsen ufak kırıntı umut oluyo hemen atlıyoruz ne koca meraklısıymışız yaa
Dediğin mantıklı ama sen biraz daha bekle bence daha karar vermek için erkenBiz aynı şehirdeyiz 4 eylül kına, 5 eylül düğün vardı
Acaba yapmak durumunda kalırsam 4ü iptal edip 5inde ikisini bir mi yapsam
Kınaya zaten az kişi gelcekti, artık hiç kimse gelmez gibi düşünüyorum çünkü
Balayı falan geçtim zaten artık
Napayım kulağımda yankılanıyorSende mi Brütüs
Canım fake haber o hesaba takipçi kasmak için yapılıyor.Kızlar dinlicek misiniz o younow hesabını ? Bende yok ?
Yarın sayfasındaki yorumdan yazarız ne demişNapayım kulağımda yankılanıyor
Canım fake haber o hesaba takipçi kasmak için yapılıyor.
Sabır, sabır, sabır çatladık amaYarın sayfasındaki yorumdan yazarız ne demişgerçi dinleyip inansak hep hayal kırıklığı son 2-3 hafta kızlar sabredin
Benim tek sorunum yüzüklerin daha takılmamış olmasıDediğin mantıklı ama sen biraz daha bekle bence daha karar vermek için erken
Canım ben senin yerinde olsam biraz ertelerim düğünü nişanın da olmamış daha, onun alışverişi düğün hazırlığı derken çok zorlanırsın. Eğer ilişkin çok uzun değilse dayanırım diyosan kesin erteleBenim tek sorunum yüzüklerin daha takılmamış olması
Hani düğün yapacak olursak araya onu sokmam lazım en geç haziran gibi
Mayıs sonuna doğru çok aile arasında birsey yapıp takın yüzükleriBenim tek sorunum yüzüklerin daha takılmamış olması
10 yılcıkCanım ben senin yerinde olsam biraz ertelerim düğünü nişanın da olmamış daha, onun alışverişi düğün hazırlığı derken çok zorlanırsın. Eğer ilişkin çok uzun değilse dayanırım diyosan kesin ertele
Ben daha yüzükleri takmamış olsaydım kafam rahat bi şekilde ortamın düzelmesini beklerdimBenim tek sorunum yüzüklerin daha takılmamış olması
Haziran da olabilir, 3 ay nişanlı kalmış oluruz napalım. 3 ayda da nikah günü-eşyalar-gelinlik hepsi hallolur herhaldeMayıs sonuna doğru çok aile arasında birsey yapıp takın yüzükleri
Niye o kadar acele ettiniz kiHaziran da olabilir, 3 ay nişanlı kalmış oluruz napalım. 3 ayda da nikah günü-eşyalar-gelinlik hepsi hallolur herhalde
Salon paralarını ödemeseydik keşke, nerden bilebilirdik ki
Aslında bi sorun daha var. Hem annem hem babam çok riskli gruptaBen daha yüzükleri takmamış olsaydım kafam rahat bi şekilde ortamın düzelmesini beklerdim
Ama salonları bile tuttuysan mayıs sonu yada haziran gibi adını koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?