Düğün 2020 Gelinleri

Şöyle diye biliyorum bu arkadaşımız mayısta nişan yapacaktı nişanlı değil o yüzden düğünü seneye ertelemek istiyordu yani düğün mekanı dışında henüz hazırlığı yoktu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa affola lcagla lcagla :oops:

evet aynen o yüzden, hala hiçbir hazırlık yok. Gelinliği geçtim nikah tarihim yok. Ama seneye ne olacağı da belirsiz . İki ucu değnek dedikleri tam bu :KK53:

Temmuzdaki düğüm yapılacak diyip Eylül’dekini ertelemek saçma olmaz mı ?
Yanlış yazmışım ben eylüldekini mayısa ertelemek istediğimi söyledim. Salon da yapılır düğünler dedi
Kaç kişi gelir, kimse gelmez, gelseler hastalık kapılır mı bunları düşüne düşüne düğünden soğumuştum ama iptal olmazsa az kişi demeden yapılabilir gibi duruyo

Kesin mi bu bide belirli kurallarla derken ne acabao_O
Bilmiyorum ki olacak dedi sadece, uydurmamıştır umarım bunun uydurması olmaz herhalde. :KK43:
kural tahminen söylüyorum; 100 kişiyle sınırlı olur mesela. Maske takmak zorunlu olabilir. Ben bu kurallar yüzünden ertelemek istiyodum zaten ama bekle dedi beklicem artık bir ay daha
Gerçekten azcık kişiyle ve maskeyle olacaksa hiç yapmıcam düğün sanırım erteleme de yapmazlarsa :KK43:

Bilmiyorum ki olacak dedi sadece, uydurmamıştır umarım bunun uydurması olmaz herhalde. :KK43:
kural tahminen söylüyorum; 100 kişiyle sınırlı olur mesela. Maske takmak zorunlu olabilir. Ben bu kurallar yüzünden ertelemek istiyodum zaten ama bekle dedi beklicem artık bir ay daha
Gerçekten azcık kişiyle ve maskeyle olacaksa hiç yapmıcam düğün sanırım erteleme de yapmazlarsa :KK43:
Canım seninki inşallah ertelenir evet öyle düğün yapmak da garip olacak ama benim gibi mart nisan gelinleri falan artık düğün olsun da napalım modundayız inşallah temmuza açılır belirsizlikten çok yoruldum artık, bayramdan önce netleştirseler ona göre yolumuza bakarız

Ayy detayları söyle nolur :))
Detay vermedi ki, sadece şu an erteleme yapamayız mayısı erteledik sadece. Temmuzdaki düğünler yapılacak kimse iptal etmedi daha dedi
Bunu düğün salonum söyledi, kına için ayrı mekan var orayı aramadım artık orası ne der acaba

Canım seninki inşallah ertelenir evet öyle düğün yapmak da garip olacak ama benim gibi mart nisan gelinleri falan artık düğün olsun da napalım modundayız inşallah temmuza açılır belirsizlikten çok yoruldum artık, bayramdan önce netleştirseler ona göre yolumuza bakarız
Her şeyim hazır olsa ben de hemen olsun isterdim çok haklısınız ama benim nikah tarihim bile yok.
Büyük ihtimal erteleme yapmıcaklar artık yarım yamalak bi şeyler olcak
Artık 2020 gelinleri olarak tuhaf düğünlerimiz olcak, ne diyelim umarım 2-3 yıl sonra gülerek hatırlarız :KK14:

En ufak haberi bile sömürüyoruz :))
Bilgiye açlıktan oluyo bunlar 😂😂
Avm den daha önemli aslında, çoktan açıklamaları lazımdı
Kendimi geçtim çok zor durumda kalan arkadaşlarım var şu an.
benim fotoğrafçım da düğünlerin olacağını söylüyo, bakalım artık beklicez

Fotoğrafçının tahmini hangi ay acaba
Onunki tahminden ziyade isteği galiba :KK53:
Mayıs hariç iptal eden yok dedi
Salon da aynısını dedi
Şimdilik herkes beklemedeymiş
Ama kurallar çok katı olursa iptal eden olur herhalde
Siz hepiniz 2 gün mü yapcaksınız kına ayrı düğün ayrı. Acaba yapmak zorunda kalırsam aynı gün ikisini bir mi yapsam diye düşündüm

Salon da aynısını dedi
Siz hepiniz 2 gün mü yapcaksınız kına ayrı düğün ayrı. Acaba yapmak zorunda kalırsam aynı gün ikisini bir mi yapsam diye düşündüm
Ya benim kına ayrı gündü kına uymazsa iptal Edicem mecburen kınayı artık kınayı aradan çıkardık

Salon da aynısını dedi
Benim ayrı ama şehir farklılığından dolayı düğüne gelemeyecekler için düğün gibi olacak yani

Biz aynı şehirdeyiz 4 eylül kına, 5 eylül düğün vardı
Acaba yapmak durumunda kalırsam 4ü iptal edip 5inde ikisini bir mi yapsam
Kınaya zaten az kişi gelcekti, artık hiç kimse gelmez gibi düşünüyorum çünkü
Balayı falan geçtim zaten artık

Biz aynı şehirdeyiz 4 eylül kına, 5 eylül düğün vardı
Acaba yapmak durumunda kalırsam 4ü iptal edip 5inde ikisini bir mi yapsam
Kınaya zaten az kişi gelcekti, artık hiç kimse gelmez gibi düşünüyorum çünkü
Balayı falan geçtim zaten artık
Olabilir aslında ama salon iptal eder mi para kaybedecek işine gelmeyebilir.

Olabilir aslında ama salon iptal eder mi para kaybedecek işine gelmeyebilir.
Etmez büyük ihtimal, iki salonun da yarı parasını ödedik ve çok yüksek rakamlar bana göre
ah bilsek öder miydik hatta hepsini ödücektik erkek arkadaşıma kalsa
Bi de düğün zamanı sosyal mesafe ne kadar olabilir ki, bunun kınası düğünü kız alması falan bi ton adeti var
Düşün düşün delircem sonunda :KK14:

Etmez büyük ihtimal, iki salonun da yarı parasını ödedik ve çok yüksek rakamlar bana göre
ah bilsek öder miydik hatta hepsini ödücektik erkek arkadaşıma kalsa
Bi de düğün zamanı sosyal mesafe ne kadar olabilir ki, bunun kınası düğünü kız alması falan bi ton adeti var
Düşün düşün delircem sonunda :KK14:
Maskeli olsun ama bizim olsun kız :KK70: ilerde çocuklarımıza gösterip güleriz herkesten bi farkımız vardı annecim diye:KK70:

Maskeli olsun ama bizim olsun kız :KK70: ilerde çocuklarımıza gösterip güleriz herkesten bi farkımız vardı annecim diye:KK70:
Belki 2-3 yıl sonra güleriz de şu an çok tuhaf geliyo düşündükçe bile :KK53:
1 yıl balayını nerde yapsak diye otel araştırdım tam 1 yıl :KK45: böyle detaylara da girsek çok üzülcem çok
Bi de ben nasılsa düğün olmaz diye yedim de yedim 70lere çıktım tekrar tutayım bari boğazı:KK53:

Bu hesabı bilen var mı, sallıcak mı bilgisi mi var bilmiyorum

Eklentiler

• D456C2F9-9C63-418C-911E-FC28F6D6B12C.png
    D456C2F9-9C63-418C-911E-FC28F6D6B12C.png
    317,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu hesabı bilen var mı, sallıcak mı bilgisi mi var bilmiyorum
Takipçi kasmak için yapılmış birşey boşver resmi açıklama dışında birşeye inanmayalım biz çünkü en ufak kırıntı umut oluyo hemen atlıyoruz ne koca meraklısıymışız yaa:KK70::KK70:

Back