Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözünü tutmayan sevgilim ve evlilik planı, sizce ne yapmalıyım?
Yorumuma ekleme yaptım. Bu tür ailelerde senin nişanlın gibi kişilet ailelerine maddi destek sağlar genelde. Ayrıca kredi ödüyorlar diye bu desteğin boyutu büyüyebilir. Kurnazlık yapmaya çalışıyorlar. Evlenirsen bilerek evlendin olacaksın. Çok iyi düşün. Boşanmak gerçekten çok zor. Ben de boşandım biliyorum.
Pardon, hangi azabımdan?
Ben evlenicem diye eve katkı sağlamıyorum, ailemde paranı biriktir diyor, daha geçen ay annem, isteme nişanda takarız diye bilezik aldı, kardeşin baban ayrı takar diye düşünen, kızı ezilmesin küçük düşmesin diyen bi aile, ne azabından bahsediyorsunuz?
Babamın hastane masraflarını bile benden az kazanan kardeşim ödedi geçen ay, ben böyle kısıp yaşarken onların bu davranışına böyle düşünmem mi azap oluyor?
Sizin aileniz ve siz böyle olabilirsiniz ancak onlar böyle değil diye neden sizinle aşık attığını düşündünüz ki kadının? Belki sizden bağımsız olaylar böyle gelişmiştir ihtiyaç olmuştur. Brn kayınvalide de büyük bir sıkıntı görmedim ama herkesin aklıyla aklı karışan ne istediğini bilmeyen sevgiliniz bence ana sorun.
insanlar lise, üniversite aşkıyla evlenip zorlanırken, sırf cocuk sahibi olmak için evlenmek nasıl bir cesaret? Boşanmak zordur tahmin ediyorum. Uzak durun, dertsiz başa dert almayın. cok dindar/inançlı biri değilim ama cocuk, evlilik işleri kısmet tam olarak. olacaksa olur, akışta kalın. bebek sahibi olmak için katlanılmaz eşe ve ailesine.
burada adam zor durumda değil ki sen zor durumdasın. O neden ayrılsın ki? Evi yeri olan, maaşı olan, yalan söylediğini farkettiği halde itin totosuna sokup onu rezil etmeyen ve kendisinden de 7 yas daha genc kadin neden ayrılsın çok sacma
Çok naifsiniz ya. Bu adamla açık açık konuştuktan sonra "tamam aşkım. Tamam balım. Sen nasıl istersen bitanem" diye kadını yatıştırdıktan sonra evlenince "işine gelirse. Anlamlar bu evde yaşayacak. Sen de maaşını bana verecen" demeyeceğini sanmanız çok tatlı.
Bu adam kendine yol arkadaşı, bu aile de kendilerine gelin istemiyorlar. İkinci maaş istiyorlar.