- 5 Şubat 2025
- 36
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi Esinbaslar
istemem evlerini zaten deHiç hakkın olmayacak evde boşanma durumunda. Çok dikkat et.
bunun şimdiden hesabını yapmış olmaları tuhaf değil mi? Cesarete bak o zaman ayrıl adam gibi ne peşimdesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istemem evlerini zaten deHiç hakkın olmayacak evde boşanma durumunda. Çok dikkat et.
Yorumuma ekleme yaptım. Bu tür ailelerde senin nişanlın gibi kişilet ailelerine maddi destek sağlar genelde. Ayrıca kredi ödüyorlar diye bu desteğin boyutu büyüyebilir. Kurnazlık yapmaya çalışıyorlar. Evlenirsen bilerek evlendin olacaksın. Çok iyi düşün. Boşanmak gerçekten çok zor. Ben de boşandım biliyorum.istemem evlerini zaten de
bunun şimdiden hesabını yapmış olmaları tuhaf değil mi?
Pardon, hangi azabımdan?
Ben evlenicem diye eve katkı sağlamıyorum, ailemde paranı biriktir diyor, daha geçen ay annem, isteme nişanda takarız diye bilezik aldı, kardeşin baban ayrı takar diye düşünen, kızı ezilmesin küçük düşmesin diyen bi aile, ne azabından bahsediyorsunuz?
Babamın hastane masraflarını bile benden az kazanan kardeşim ödedi geçen ay, ben böyle kısıp yaşarken onların bu davranışına böyle düşünmem mi azap oluyor?
istemem evlerini zaten de
bunun şimdiden hesabını yapmış olmaları tuhaf değil mi? Cesarete bak o zaman ayrıl adam gibi ne peşimdesin
Zaten gelmiş 38 yaşına, bunu da kaçırmayım bari deyip ağlıyor üstüne, bu arada ağlayan erkekten nefret ederim.Çok naifsiniz ya. Bu adamla açık açık konuştuktan sonra "tamam aşkım. Tamam balım. Sen nasıl istersen bitanem" diye kadını yatıştırdıktan sonra evlenince "işine gelirse. Anlamlar bu evde yaşayacak. Sen de maaşını bana verecen" demeyeceğini sanmanız çok tatlı.
Bu adam kendine yol arkadaşı, bu aile de kendilerine gelin istemiyorlar. İkinci maaş istiyorlar.
Günaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.
Sizlere ufak bi sorum var, şimdi son durum şöyle herşeyi konuştuk ve en son bana şunu sordu" o eve geçtiğimiz zaman başka bişey çıkmayacak dimi?"
bu ne demek?başka bi sorun gibi bişeyi mi kastetti anlamıyorum
Ben şöyle anladım o eve geçelim çeneni kapat otur ( kaba tabirle ) daha da hiçbir şeyi sorun yapma. Ben iki ev kredisi ödesem de ailem kışı burda geçirse de aileme destek olsam da hediye alsam da sus al sana ev. Bununla yetin. Sizin sanki eviniz yok!Günaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.
Sizlere ufak bi sorum var, şimdi son durum şöyle herşeyi konuştuk ve en son bana şunu sordu" o eve geçtiğimiz zaman başka bişey çıkmayacak dimi?"
Haaa oğlumun aldığı ev benim hakkım... gelin gitsin kirasını ödesin, otursun mantığı... Şey de der bunlar biz evlenirken evimiz mi vardıevet o konuyu okuyunca kendimde olanı farkettim. Aslında ilk konuyu açtığımda " eskişehirde onlara kiralık mı bakarız ne yaparız bilmiyorum " demişti. İlerleyen konuşmalarda kiraya çıkmayı düşünür müsün, zamanında lojman da kalmaya tamam demiştine döndü
Yine bir şeylere kafayı takıp huzurumu düzenimi bozmayacaksın inşallah diyo.Günaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.
E sorsaydınız ne kastettin diye.Günaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.
Günaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.
Yanı diyor ki başka talebin olacak mi? Ben zaten aileme bir şekilde destek olurum ama buna karışma benim verebileceğim taviz bu kadar, aksi durumda ben fazla çekemem diyor. adamı terk etmesi gereken sen iken en sonunda adam seni terk edecek galibahem adami terk ettin hem adam hicbir çaba göstermeden geriye döndün hem de hala ilişkiyi toparlamaya sen çalışıyorsun
Bu kadar sayfa sana anlatılmasına rağmen yapılabilecek tüm hatalı hareketleri yaptın gerçekten tebrik ediyorum![]()
sorun çıkaran siz miymişsiniz pardon daGünaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.
Bir de para kolay kazanilmiyor diyorlar. Sanki ben evde oturuyormusum da calismiyormusum gibi bana soylenildi bu laf. 40 yillik ev hanimindan duydum bunu.Haaa oğlumun aldığı ev benim hakkım... gelin gitsin kirasını ödesin, otursun mantığı... Şey de der bunlar biz evlenirken evimiz mi vardı