İlişkimiz çok uzun olduğu için 6 ay nişanlı kalalım çok uzamasın demiştik erkek arkadaşım askerdeydi.Niye o kadar acele ettiniz ki
Oralara girersek ben de çok üzülüyorum. Tutturdum nişan olmasın askerden gelene kadar diye. Seneye bu günler bu mesajları alıntılayıp güleriz inşallahDurup dururken Şubatta niye evlenmedin diye yükseliyorum kendime
10 yıllık ilişki olunca :))Niye o kadar acele ettiniz ki
Bizde peşin verirsek 3 bin, yarı yarıya verirsek 2 bin düşeceklerdi fiyattan10 yıllık ilişki olunca :))
Bizim de Ağustosta ama burda genelde düğün günü ödeme yapılıyor. O yüzden ödeme yapmamıştık. Umarım gönlünce olur her şey
Bizde peşin verirsek 3 bin, yarı yarıya verirsek 2 bin düşeceklerdi fiyattan
O yüzden yarısını verelim dedik
Ama yıllarca düşünsek aklımıza gelmeyecek ne varsa oldu
[/QUOTE
Canım resmen kader arkadaşım çıktın 10 yıllık ilişkiydi benim de , kasım da nişan yapıp nisan da düğün dedik olmadı Benim de annem babam sirk grubunda aynı düşünceleri yaşıyoruz ben evime yerleştim korona kalksın hızlıca düğün yapalım diye bekliyorum sadece
Biz de tam alırken bu olaylar patladı, 2-3 günle onu bari kurtardık40 yıl düşünsek aklımıza gelmezdi.
Ben balayını alalım diye de çok baskı yapmıştım nişanlım acele etme dedi iyi ki de almamışız
Evet ama ben bir taraftan şunu da düşünüyorum ya o mutlu günümü göremeden bir şey olursa onlara her ili tarafı da İnan çok zorİnsan en çok anne babasını düşünüyor di mi kendi düğününden bile önce
Açık açık onlara söyleyemiyorum da, napsam bilmiyorum @Ssanemss
Bunu ben de çok düşünüyorum, tansiyon kalp ne ararsan var ikisinde de. Ödüm kopuyo gerçektenEvet ama ben bir taraftan şunu da düşünüyorum ya o mutlu günümü göremeden bir şey olursa onlara her ili tarafı da İnan çok zor
Kızlar bence kabul ederler cünkü kaporalarımızı alma hakkımız var bir yazıda okumuştum vermek zorundalar kaporamızı zaten yeni nişanlanıcak olanlarda bekler salon tutmazlar bence o yüzden onlar bize uygun sekilde ayak uydururlar inş hepimiz bu süreci en stressiz en içimize siner sekilde atlatrız allahım hepimizin yüzüne güler inşlalllahOlabilir aslında ama salon iptal eder mi para kaybedecek işine gelmeyebilir.
Sözleşme altında iptal halinde kapora ödenmez maddesi var. Hatta 3 ay önceden söylemezsek kalan para bile alınıyomuşKızlar bence kabul ederler cünkü kaporalarımızı alma hakkımız var bir yazıda okumuştum vermek zorundalar kaporamızı zaten yeni nişanlanıcak olanlarda bekler salon tutmazlar bence o yüzden onlar bize uygun sekilde ayak uydururlar inş hepimiz bu süreci en stressiz en içimize siner sekilde atlatrız allahım hepimizin yüzüne güler inşlalllah
E iyi de bizim çoğumuzun nikah günleri var yani onlarıda bi zahmet kıyıversinler. Günü olanları iptal etmezler sanmıyorumKizlar selam. Biz nisanlim ile düğün yapmayalım düz nikah yapalim bitsin gitsin dedik, aradık nikah dairesini.
Telefondaki nikah memuru otelenen nikahlardan ve ramazan bayrami öncesi nikah kiymak icin yapilan basvuru yigilmasinin önüne gecemediklerini, saglik raporu alinacak hastanelerin aile hekimliklerinin tamaminda artik virüs olduğu icin kimseyi riske atmamak adına nikah işlemlerinin durdurulduğunu, acil durumlar haricinde nikah kiyilmadigini belirrtti ve basvuru görüşmesini Mayıs ortasında tekrar yapalim dedi.
2020 gelinleri de olamayacağız heralde :)
Nerde yaşıyorsun acabaKizlar selam. Biz nisanlim ile düğün yapmayalım düz nikah yapalim bitsin gitsin dedik, aradık nikah dairesini.
Telefondaki nikah memuru otelenen nikahlardan ve ramazan bayrami öncesi nikah kiymak icin yapilan basvuru yigilmasinin önüne gecemediklerini, saglik raporu alinacak hastanelerin aile hekimliklerinin tamaminda artik virüs olduğu icin kimseyi riske atmamak adına nikah işlemlerinin durdurulduğunu, acil durumlar haricinde nikah kiyilmadigini belirrtti ve basvuru görüşmesini Mayıs ortasında tekrar yapalim dedi.
Neresi ki orası ? Benim nikahımı ertelemeyi kabul ettilerKizlar selam. Biz nisanlim ile düğün yapmayalım düz nikah yapalim bitsin gitsin dedik, aradık nikah dairesini.
Ben baktım canım 15 temmuz demişGünaydın kızlar o bahsettiğiniz sayfaya bakabilen oldu mu ?
Neymiş 15 temmuz acabaBen baktım canım 15 temmuz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?