- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Allah korusuuunnSeneye bu zamanlar bu mesajları alıntılayıp, nerden evlendim dermişiz mesela.
Allah korusun.
Ben bi ara acaip takip ediyodum. Adam bomba gibi ne dese çıkıyorduBu hesabı bilen var mı, sallıcak mı bilgisi mi var bilmiyorum
Dün instagramda bir sayfa düğünlerin başlayacağı tarihin belirlendiğini saat 00:00'da açıklayacağını söylemişti ondan bahsediyorlar.Neymiş 15 temmuz acaba
Geriye dönüp buldum evet :))Dün instagramda bir sayfa düğünlerin başlayacağı tarihin belirlendiğini saat 00:00'da açıklayacağını söylemişti ondan bahsediyorlar.
İyi tatlım nolsun bayram sonrası olacak normalleşme umutlarını beklemeceKızlar keyifler nasıl
Bu aralar da içim kıpır kıpır ya inşallahİyi tatlım nolsun bayram sonrası olacak normalleşme umutlarını beklemece
Hayrolsun maşallahBu aralar da içim kıpır kıpır ya inşallah
Niye tatlım yaKeyifler eh işte, evin eşyaları geldi bugün, yerleştirdik, çok içim sıkılıyor nedense ya.
İlla bir huzursuzluk çıkartıyorlar böyle günlerde, önemli bişey yok ya, sinek vızıldadı :)Niye tatlım ya
''Sinek vızıldadı'' bildim ben o sineği arada bana da uğruyorİlla bir huzursuzluk çıkartıyorlar böyle günlerde, önemli bişey yok ya, sinek vızıldadı :)
Siz napıyosunuz, düğünler olacak gibi mi?
Yatak odası kurulmadı, 25 gündür hala eksik parçaları var zatı şahanelerinin.''Sinek vızıldadı'' bildim ben o sineği arada bana da uğruyorHala bilmiyorum düğünüm olacak mı
Oh evi de düzdün ne güzel valla
Benim hala mutfak dolaplarım bile yok + parkelerim henüz ustalar gelmedi onlarda ara vermişlerYatak odası kurulmadı, 25 gündür hala eksik parçaları var zatı şahanelerinin.
O sineğin ağzını kapatırdım ben ama, işte arada hatrını saydığım insanlar var.Doğrudan kapatamayacağım ama bu laf sokmayacağım anlamına da gelmez tabi.
Mutfak, banyo, oturma odası ve yemek odası yerleşti, çalışma odasının masası gelcek, bir de yatak odası yok.Benim hala mutfak dolaplarım bile yok + parkelerim henüz ustalar gelmedi onlarda ara vermişlerhoş bitse de gidemeyeceğim için yinede mutsuzum Mutfağını falan yerleştirdin mi?
E birşey kalmamış neredeyse ne güzelMutfak, banyo, oturma odası ve yemek odası yerleşti, çalışma odasının masası gelcek, bir de yatak odası yok.
gidip oturamadıktan sonra :)))))E birşey kalmamış neredeyse ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?