Merhaba hanımlar. Evliliğim ve eşim hakkında konuşup dertleşebileceğim kimsem yok o nedenle objektif yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Öncelikle 3 yıllık evliyiz ve bir yaşında bir bebeğimiz var. Ben memurum 31 yaşındayım ve şu an ücretsiz izindeyim. Eşim ise geçici işlerde çalışıyor. Sorun tam da burada işte. Eşim iki ay çalışır 1 ay yatar işe filan gitmez. İlk başlarda bu gözüme hiç batmazdı. Evde olduğu zamanlarda beraber gezerdik yerdik içerdik benim maaşım ikimize de yetiyordu. Ta ki bebek olup ben ücretsiz izne ayrılana kadar. Doğum olmadan evvel yaşadığımız şehirden tayin isteyip ailemizin olduğu yere geldik. Burada yeni evlenince ev almıştık düğünde takılan altınlar ve kayınpedirimin emekli ikramiyesiyle. O nedenle hem kira ödemeyelim hem ailelerimiz bebeğe bize yardım eder diye düşünüp geldik. Keşke gelmez olsaydım. Eşim doğumdan sonra tamamen değişti. Yine aynı şekilde bir iki ay çalışıp bir ay evde yatıyor ama bu kez her Allahın günü arkadaşlarıyla takılıyor. Küçücük bebeğimiz var yardım edeyim demez. Bıktırdı artık beni. Yarın bir gün iznim bitip işe başlayınca da aynısı olacak. Boşanmaktan da çok korkuyorum küçücük bebekle tekrar ev mi tutayım ne yapayım ailemin evine dönmek istemiyorum orası ayrı bir kaos. Şu an oturduğumuz ev eşimin üstüne hayatta gitmez. Anca mahkeme yoluyla artık kaç yılda hakkımı alabilirsem artık. Bu süreçte ne yapabilirim. Eşimi çalışmaya eve bağlı olmaya ne yapıp ikna edebilirim. İkna edemezsem de nasıl bir yol izlemeliyim. Nasıl bir süreç olur boşanma aşamasında ?
Lütfen kırıcı yorum yapmayın teşekkür ederim.