- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
En çok sevineceğim şey takı esnasında ya da fotoğraf çekimi esnasında milletle öpüşmemek olurYa zaten her yeri açıp düğün salonlarını kapalı tutmaları saçma olur. Avmlerde metroda otobüste tıkış tıkış gidip açık havada düğün mü yapamıcaz. Öyle şey mi olur. Takılar üstümüze takılmaz, millet el öpüp sarılmaz. En azından temmuz ortasından sonra falan yavaş yavaş yapılsın düğünler
Bence bu kalıcı bi kural haline gelmeliEn çok sevineceğim şey takı esnasında ya da fotoğraf çekimi esnasında milletle öpüşmemek olur
Hahahaha +1En çok sevineceğim şey takı esnasında ya da fotoğraf çekimi esnasında milletle öpüşmemek olur
Bilgi mi gelmiş onlaraKızlar düğün salonum temmuzdaki düğünlerin olacağını söyledi belirli kurallarla.
benimkini de ertelemem gerektiğini, biraz daha beklememi söyledi
Kesin mi bu bide belirli kurallarla derken ne acabaKızlar düğün salonum temmuzdaki düğünlerin olacağını söyledi belirli kurallarla.
Akşama yine hüzünlenecek bir haber alırız çok heveslenmeyelim canımBilgi mi gelmiş onlara
Size neden ertelemenizi söyledi
Ay heycanlandım
Alıştık artıkAkşama yine hüzünlenecek bir haber alırız çok heveslenmeyelim canım
Canım senin düğün ne zamandı ?Kızlar düğün salonum temmuzdaki düğünlerin olacağını söyledi belirli kurallarla.
Sanırım eylül de olacaktıCanım senin düğün ne zamandı ?
Bu lafın üzerine Melek Mosso / Vursalar Ölemem şarkısını sana armağan ediyorumAlıştık artık
Hemen dinlicemBu lafın üzerine Melek Mosso / Vursalar Ölemem şarkısını sana armağan ediyorum
Temmuzdaki düğüm yapılacak diyip Eylül’dekini ertelemek saçma olmaz mı ?Sanırım eylül de olacaktı
Şöyle diye biliyorum bu arkadaşımız mayısta nişan yapacaktı nişanlı değil o yüzden düğünü seneye ertelemek istiyordu (mekanda henüz ertelemiyoruz demişti) yani düğün mekanı dışında henüz hazırlığı yoktu o nedenle erteleme istiyordu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa affolaTemmuzdaki düğüm yapılacak diyip Eylül’dekini ertelemek saçma olmaz mı ?
Yanlış yazmışım, ertelememem olacaktıBilgi mi gelmiş onlara
Size neden ertelemenizi söyledi
Ay heycanlandım
Ayy detayları söyle nolur :))Kızlar düğün salonum temmuzdaki düğünlerin olacağını söyledi belirli kurallarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?