Şöyle diye biliyorum bu arkadaşımız mayısta nişan yapacaktı nişanlı değil o yüzden düğünü seneye ertelemek istiyordu yani düğün mekanı dışında henüz hazırlığı yoktu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa affolalcagla
Yanlış yazmışım ben eylüldekini mayısa ertelemek istediğimi söyledim. Salon da yapılır düğünler dediTemmuzdaki düğüm yapılacak diyip Eylül’dekini ertelemek saçma olmaz mı ?
Bilmiyorum ki olacak dedi sadece, uydurmamıştır umarım bunun uydurması olmaz herhalde.Kesin mi bu bide belirli kurallarla derken ne acaba
Canım seninki inşallah ertelenir evet öyle düğün yapmak da garip olacak ama benim gibi mart nisan gelinleri falan artık düğün olsun da napalım modundayız inşallah temmuza açılır belirsizlikten çok yoruldum artık, bayramdan önce netleştirseler ona göre yolumuza bakarızBilmiyorum ki olacak dedi sadece, uydurmamıştır umarım bunun uydurması olmaz herhalde.
kural tahminen söylüyorum; 100 kişiyle sınırlı olur mesela. Maske takmak zorunlu olabilir. Ben bu kurallar yüzünden ertelemek istiyodum zaten ama bekle dedi beklicem artık bir ay daha
Gerçekten azcık kişiyle ve maskeyle olacaksa hiç yapmıcam düğün sanırım erteleme de yapmazlarsa
Detay vermedi ki, sadece şu an erteleme yapamayız mayısı erteledik sadece. Temmuzdaki düğünler yapılacak kimse iptal etmedi daha dediAyy detayları söyle nolur :))
Her şeyim hazır olsa ben de hemen olsun isterdim çok haklısınız ama benim nikah tarihim bile yok.Canım seninki inşallah ertelenir evet öyle düğün yapmak da garip olacak ama benim gibi mart nisan gelinleri falan artık düğün olsun da napalım modundayız inşallah temmuza açılır belirsizlikten çok yoruldum artık, bayramdan önce netleştirseler ona göre yolumuza bakarız
Avm den daha önemli aslında, çoktan açıklamaları lazımdıEn ufak haberi bile sömürüyoruz :))
Bilgiye açlıktan oluyo bunlar
Fotoğrafçının tahmini hangi ay acabaAvm den daha önemli aslında, çoktan açıklamaları lazımdı
Kendimi geçtim çok zor durumda kalan arkadaşlarım var şu an.
benim fotoğrafçım da düğünlerin olacağını söylüyo, bakalım artık beklicez
Onunki tahminden ziyade isteği galibaFotoğrafçının tahmini hangi ay acaba
Ya benim kına ayrı gündü kına uymazsa iptal Edicem mecburen kınayı artık kınayı aradan çıkardıkOnunki tahminden ziyade isteği galiba
Mayıs hariç iptal eden yok dedi
Salon da aynısını dedi
Şimdilik herkes beklemedeymiş
Ama kurallar çok katı olursa iptal eden olur herhalde
Siz hepiniz 2 gün mü yapcaksınız kına ayrı düğün ayrı. Acaba yapmak zorunda kalırsam aynı gün ikisini bir mi yapsam diye düşündüm
Benim ayrı ama şehir farklılığından dolayı düğüne gelemeyecekler için düğün gibi olacak yaniOnunki tahminden ziyade isteği galiba
Mayıs hariç iptal eden yok dedi
Salon da aynısını dedi
Şimdilik herkes beklemedeymiş
Ama kurallar çok katı olursa iptal eden olur herhalde
Siz hepiniz 2 gün mü yapcaksınız kına ayrı düğün ayrı. Acaba yapmak zorunda kalırsam aynı gün ikisini bir mi yapsam diye düşündüm
Olabilir aslında ama salon iptal eder mi para kaybedecek işine gelmeyebilir.Biz aynı şehirdeyiz 4 eylül kına, 5 eylül düğün vardı
Acaba yapmak durumunda kalırsam 4ü iptal edip 5inde ikisini bir mi yapsam
Kınaya zaten az kişi gelcekti, artık hiç kimse gelmez gibi düşünüyorum çünkü
Balayı falan geçtim zaten artık
Etmez büyük ihtimal, iki salonun da yarı parasını ödedik ve çok yüksek rakamlar bana göreOlabilir aslında ama salon iptal eder mi para kaybedecek işine gelmeyebilir.
Maskeli olsun ama bizim olsun kızEtmez büyük ihtimal, iki salonun da yarı parasını ödedik ve çok yüksek rakamlar bana göre
ah bilsek öder miydik hatta hepsini ödücektik erkek arkadaşıma kalsa
Bi de düğün zamanı sosyal mesafe ne kadar olabilir ki, bunun kınası düğünü kız alması falan bi ton adeti var
Düşün düşün delircem sonunda
Belki 2-3 yıl sonra güleriz de şu an çok tuhaf geliyo düşündükçe bileMaskeli olsun ama bizim olsun kızilerde çocuklarımıza gösterip güleriz herkesten bi farkımız vardı annecim diye
Ben sosyal medya kullanmıyorum bilmiyorum o yüzden de ne yazacak bakalım haber et bize de olur muBu hesabı bilen var mı, sallıcak mı bilgisi mi var bilmiyorum
Açıklamayı younow diye bi yerde yapcakmış üyeliğim yokBen sosyal medya kullanmıyorum bilmiyorum o yüzden de ne yazacak bakalım haber et bize de olur mu
Takipçi kasmak için yapılmış birşey boşver resmi açıklama dışında birşeye inanmayalım biz çünkü en ufak kırıntı umut oluyo hemen atlıyoruz ne koca meraklısıymışız yaaBu hesabı bilen var mı, sallıcak mı bilgisi mi var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?