• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Niye o kadar acele ettiniz ki :KK43:
İlişkimiz çok uzun olduğu için 6 ay nişanlı kalalım çok uzamasın demiştik erkek arkadaşım askerdeydi.
Salonlarda yer yoktu hepsi dolmuştu o yüzden zar zor eylülü bulmuştuk
Aileler tanıştı, nişan gününü aldık ve hop karantina
Açıkçası salonların sorun çıkaracağını da hiç bilmiyordum ya, 4-5 ay önceden söyleyince erteleme olur diyodum olmuyomuş...

10 yıllık ilişki olunca :))
Bizim de Ağustosta ama burda genelde düğün günü ödeme yapılıyor. O yüzden ödeme yapmamıştık. Umarım gönlünce olur her şey
Bizde peşin verirsek 3 bin, yarı yarıya verirsek 2 bin düşeceklerdi fiyattan
O yüzden yarısını verelim dedik
Ama yıllarca düşünsek aklımıza gelmeyecek ne varsa oldu :KK53:

Bizde peşin verirsek 3 bin, yarı yarıya verirsek 2 bin düşeceklerdi fiyattan
O yüzden yarısını verelim dedik
Ama yıllarca düşünsek aklımıza gelmeyecek ne varsa oldu :KK53:
[/QUOTE
Canım resmen kader arkadaşım çıktın 10 yıllık ilişkiydi benim de , kasım da nişan yapıp nisan da düğün dedik olmadı Benim de annem babam sirk grubunda aynı düşünceleri yaşıyoruz ben evime yerleştim korona kalksın hızlıca düğün yapalım diye bekliyorum sadece

İnsan en çok anne babasını düşünüyor di mi kendi düğününden bile önce :KK43:
Açık açık onlara söyleyemiyorum da, napsam bilmiyorum @Ssanemss

40 yıl düşünsek aklımıza gelmezdi.
Ben balayını alalım diye de çok baskı yapmıştım nişanlım acele etme dedi iyi ki de almamışız
Biz de tam alırken bu olaylar patladı, 2-3 günle onu bari kurtardık
Artık yapsak bile villa tarzı oluyo ya tek tek kalınıyo öyle oteller bakarız

Olabilir aslında ama salon iptal eder mi para kaybedecek işine gelmeyebilir.
Kızlar bence kabul ederler cünkü kaporalarımızı alma hakkımız var bir yazıda okumuştum vermek zorundalar kaporamızı zaten yeni nişanlanıcak olanlarda bekler salon tutmazlar bence o yüzden onlar bize uygun sekilde ayak uydururlar inş hepimiz bu süreci en stressiz en içimize siner sekilde atlatrız allahım hepimizin yüzüne güler inşlalllah

Kızlar bence kabul ederler cünkü kaporalarımızı alma hakkımız var bir yazıda okumuştum vermek zorundalar kaporamızı zaten yeni nişanlanıcak olanlarda bekler salon tutmazlar bence o yüzden onlar bize uygun sekilde ayak uydururlar inş hepimiz bu süreci en stressiz en içimize siner sekilde atlatrız allahım hepimizin yüzüne güler inşlalllah
Sözleşme altında iptal halinde kapora ödenmez maddesi var. Hatta 3 ay önceden söylemezsek kalan para bile alınıyomuş
Gerçekten geri alabilir miyiz acaba? Düğünler iptal edilirse öyle bi şart da getirirler umarım manevi olarak çöktük bi de maddi çökmeyelim

Kizlar selam. Biz nisanlim ile düğün yapmayalım düz nikah yapalim bitsin gitsin dedik, aradık nikah dairesini.

Telefondaki nikah memuru otelenen nikahlardan ve ramazan bayrami öncesi nikah kiymak icin yapilan basvuru yigilmasinin önüne gecemediklerini, saglik raporu alinacak hastanelerin aile hekimliklerinin tamaminda artik virüs olduğu icin kimseyi riske atmamak adına nikah işlemlerinin durdurulduğunu, acil durumlar haricinde nikah kiyilmadigini belirrtti ve basvuru görüşmesini Mayıs ortasında tekrar yapalim dedi.

2020 gelinleri de olamayacağız heralde :)

Kizlar selam. Biz nisanlim ile düğün yapmayalım düz nikah yapalim bitsin gitsin dedik, aradık nikah dairesini.

Telefondaki nikah memuru otelenen nikahlardan ve ramazan bayrami öncesi nikah kiymak icin yapilan basvuru yigilmasinin önüne gecemediklerini, saglik raporu alinacak hastanelerin aile hekimliklerinin tamaminda artik virüs olduğu icin kimseyi riske atmamak adına nikah işlemlerinin durdurulduğunu, acil durumlar haricinde nikah kiyilmadigini belirrtti ve basvuru görüşmesini Mayıs ortasında tekrar yapalim dedi.

E iyi de bizim çoğumuzun nikah günleri var yani onlarıda bi zahmet kıyıversinler. Günü olanları iptal etmezler sanmıyorum

Nerde yaşıyorsun acaba

Neresi ki orası ? Benim nikahımı ertelemeyi kabul ettiler 🤔

Back