How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eğer bir sıkıntın olmazsa başla dedi. Şuan için büyük bi problemim yok o nedenle başladım oturuyorum zaten canım
Ha iyi ozaman canım ayaklarının altınada bişey koy ani hareket falan yapmamaya çalış. Ben bu aralar sabah oğlum uyanınca birden kalkıyorum bazen kasıklarım çekiliyo geriliyo gibi oluyo bikaç saniyeliğine. Oğluma hamileyken okadar güzel geçtiki mide bulantısı hiçbirşey yoktu ama bu bebek zorlayacak gibi. Az kaldı 3 ayı doldurmaya. Çoğu gitti azı kaldı öyle düşünelim sonrada ay acaba kızmı erkekmi isim telaşına düşelim :))

Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle 🤭
Benimki de tam ortada gibi 😂

Eklentiler

• IMG_20200207_084341.jpg
    IMG_20200207_084341.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 38
Ramzi teorisi

6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.

Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle 🤭

Ya biz Ya biz ortada gibiyiz :rolleyes:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-01-25 at 09.01.19.jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-25 at 09.01.19.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 39
peki 2. çocuklu gebeler, yeni bir bebekle zorluk çekeceğinizi düşünüyor musunuz? aradaki yaş farkı ne kadar olacak? :emir_bebek:
Benim üçüncü olacak ilki kızım 6 yaşında ikincisi kızım 2yas4aylik arada ki fark 3yasa yakın olacak.ben baya baya zorlanacak gibiyim hayirlisi😔

Benim üçüncü olacak ilki kızım 6 yaşında ikincisi kızım 2yas4aylik arada ki fark 3yasa yakın olacak.ben baya baya zorlanacak gibiyim hayirlisi😔
valla alah kolaylık versin ben bir tane olucak ona bile yetebilcekmiyim acaba diye düşünüyorum korkutuyolar her şey değişcek falan diye heycan korku arasında kaldım :KK48: :KK48:

peki 2. çocuklu gebeler, yeni bir bebekle zorluk çekeceğinizi düşünüyor musunuz? aradaki yaş farkı ne kadar olacak? :emir_bebek:
Benim çok zor olacağı kesin, arada 2 yaş bile olmayacak. Birlikte büyürler artık. Şu an bile zorlanıyorum, kızım daha yürümüyor, bütün gün kucakta, aşağı yukarı dolanıyorum.

Back