How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sen hala evdesin değilmi canım? Dinleniyorsun bol bol? Maşallah bak 7+4 olmuş bile bebiş. Allah sağlık versin sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.

evet canım evdeydim 2 hafta. Yarın başlıyorum işe. 2 hafta hiç bişey yapmadan yattım. Senin adınada çok sevindim bak bebeğin biraz naz yapmış sana:)

AA baya fark varmış ikisi arasında. Bakalım göreceğiz hangi zamana göre öğreneceksin 🥰🥰

Hiç denk gelmedim yorumuna galiba. 🤔
AA baya fark varmış ikisi arasında. Bakalım göreceğiz hangi zamana göre öğreneceksin 🥰🥰

Hiç denk gelmedim yorumuna galiba. 🤔
Merhabalar, benim 13 aylık bir kızım var ve gündüzleri hep onunla ilgileniyorum, ama geceleri okuyorum neler yazdınız, herkesin hamileliği nasıl gidiyor diye. 17 şubatta doktor randevum var, kızımda 12. Hafta içinde öğrenmiştim, bunda da öğrenirim umarım. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi.

Bizimde baba başak bebek de başak olacak 😂 dr a agustosun 20sinden önce alsak erken mi dedim niye dedi başak olmasında babamız başak dedim gülüyor adam 😂😂
Yaaa niye öyle diyorsunuz bende başak burcuyum bebem de başak olacak diye çok seviniyorum 😊
Bu yaz sıcağını başka türlü geçiremezdim doğrusu 😂

Şu ultrasonlardan cinsiyet anlayanlar varmış bizim grupta yok mu acaba 🙄
Kuzum benim anlayan bir arkadaşım var
Şöyle ki kesenin ilk ultrason görüntüsüne bakıyor 5/6 hafta mesela eğer kese yuvarlaksa erkek miş fasulye gibi yada başka şekildeyse de kızmış bak bakalım ilk ultrason görüntülerine

Kuzum benim anlayan bir arkadaşım var
Şöyle ki kesenin ilk ultrason görüntüsüne bakıyor 5/6 hafta mesela eğer kese yuvarlaksa erkek miş fasulye gibi yada başka şekildeyse de kızmış bak bakalım ilk ultrason görüntülerine
Bende diger forumlarda tam tersini okudum eger yuvarlaksa kiz fasulye gibi ise erkrk diyolar bakalim hayirlisi ile sag salim kucaklarimiza alalim insallah😊🙏

Benim adet günü beta hcg değerim 4779 çıkmıştı bide canım önden gidiyor evet ve beta iki katından fazla artmıştı ilk gittiğimde adete 2 gün vardı ve keseyi karnımdan görmüştü
Maşallah adet günü böyle bir değer görmek 😍 demek ki yumurtlama döngün bizlere göre önde canım

Aaaa gerçekten mi ki oğlanı daha geç söylüyorlar o zaman 14 şubattaki randevum için heyecanlansam mı cinsiyet için 11+5 olucam 😂😂 ikili testi de yapar sanırım gitmişken
doktor dan doktora değişebilir kimisi söylemiyor ama belki tahmin yapar ben 11 +5 'te idim öğrendiğimde netti hatta

Çin takvimine bakan kızlar son adet tarihinize Göre mi bakıyorsunuz yoksa yumurtlama gününe mi
Benim son adet tarihim 29 kasım ve ben Aralık ayı içinde hamile kaldım
Aralığa bakmalıyım değil mi
Bir de Ocak Şubat sonrası doğumlular yaşlarına +1 eklesin yazıyor kimi sitelerde siz nasıl yaptınız
Çok merak ediyorum cinsiyeti ne olacak

Tuvalet için uyandırıyor artık kızlar bende gece 3.30 da uyandım ve geri uyuyamadım işe de öyle geldim valla dön dön uyuyamadım :uykucu:

Back