• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim çok zor olacağı kesin, arada 2 yaş bile olmayacak. Birlikte büyürler artık. Şu an bile zorlanıyorum, kızım daha yürümüyor, bütün gün kucakta, aşağı yukarı dolanıyorum.
iki bebek birden büyüyecek gibi bir şey olacak sanırım. zor gibi görünüyor ama belki kolay olur kim bilir. allah yardımcınız olsun.

iki bebek birden büyüyecek gibi bir şey olacak sanırım. zor gibi görünüyor ama belki kolay olur kim bilir. allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim, inşallah çok zor olmaz. Yurtdışındayım yalnızım burada, ancak 40 çıkana kadar ailelerden biri gelir. Bizim ilk çocuğumuz da bu da tüp bebek, yaşımızdan dolayı acele ettik, yoksa sigorta karşılamıyordu. Hayırlısıyla bir doğsunda bakarız inşallah

Merhabalar, benim 13 aylık bir kızım var ve gündüzleri hep onunla ilgileniyorum, ama geceleri okuyorum neler yazdınız, herkesin hamileliği nasıl gidiyor diye. 17 şubatta doktor randevum var, kızımda 12. Hafta içinde öğrenmiştim, bunda da öğrenirim umarım. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi.
Allah kolaylık versin cidden zor küçük çocukla. 🌸
Benimki de tam ortada gibi 😂
Bilemedim şimdi 😅😅
Ya biz Ya biz ortada gibiyiz :rolleyes:
Evet seninki de ortada gibi bilemedim canım 🤭
Merhabalar canım 🌸 🤗
Benim üçüncü olacak ilki kızım 6 yaşında ikincisi kızım 2yas4aylik arada ki fark 3yasa yakın olacak.ben baya baya zorlanacak gibiyim hayirlisi😔
Rabbim kolaylık versin inşallah. Sonradan ne güzel olur ama 3 çocuk 😍😍

peki 2. çocuklu gebeler, yeni bir bebekle zorluk çekeceğinizi düşünüyor musunuz? aradaki yaş farkı ne kadar olacak? :emir_bebek:
benimde ilki 4.5 yaşında 2. 1 yaşında elbette zolraniyoruz belki simdi bir tik daha zorlanicam ama ilerde çok güzel vakit geçirecekler

benimde ilki 4.5 yaşında 2. 1 yaşında elbette zolraniyoruz belki simdi bir tik daha zorlanicam ama ilerde çok güzel vakit geçirecekler
kesinlikle öyle
ben Rabbim izin verirse bu bebeğim doğsun 3 yaşını doldursun hemen öbürü için çalışmalara başlamayı düşünüyorum :KK51:

kesinlikle öyle
ben Rabbim izin verirse bu bebeğim doğsun 3 yaşını doldursun hemen öbürü için çalışmalara başlamayı düşünüyorum :KK51:
3 yasta guzel oluyor suan abisi çok güzel oynatıyor kardeşini ben izliyorum öylece 😍 simdi arası daha az ama yine çok güzel olacak😊

peki 2. çocuklu gebeler, yeni bir bebekle zorluk çekeceğinizi düşünüyor musunuz? aradaki yaş farkı ne kadar olacak? :emir_bebek:
iyi düşünüyorum iyi olsun kızım bu sene birinci sınıfa yeni başladı herşey çok güzel olacak öyle düşünüyorum

çok güzel olur valla, benimde 1 kardeşim var keşke 3-4 kardeş olsaydık diyorum kalabalık ne güzel :KK36:
evet mesela benimde 1 tane erkek kardeşim var 2 yaş var aramızda ama ben yinede bir tanede kız kardeşim olsun isterdim o yuzden 3. de erkek olursa son 1 tane daha deneriz diyoruz bakalım nasip 🙈🤗

Back