- 21 Şubat 2013
- 8.762
- 19.215
- 448
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.601
Sağol canm Allah razı olsunallah yardımcınız olsun. yardım edecek bi aile büyüğü falan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canm Allah razı olsunallah yardımcınız olsun. yardım edecek bi aile büyüğü falan var mı?
Sağol canım Allah razı olsunAllah kolaylık versin cidden zor küçük çocukla.![]()
Bilemedim şimdi
Evet seninki de ortada gibi bilemedim canım
Merhabalar canım![]()
![]()
Rabbim kolaylık versin inşallah. Sonradan ne güzel olur ama 3 çocuk![]()
Rabbim gönlüne göre versin canımmmevet mesela benimde 1 tane erkek kardeşim var 2 yaş var aramızda ama ben yinede bir tanede kız kardeşim olsun isterdim o yuzden 3. de erkek olursa son 1 tane daha deneriz diyoruz bakalım nasip![]()
kuzum benimki sağa yerleşmiş benimki nedirrrrr tahmin istiyorumOo dün baya cinsiyet tahminleri yapıldı burda![]()
![]()
Ha iyi ozaman canım ayaklarının altınada bişey koy ani hareket falan yapmamaya çalış. Ben bu aralar sabah oğlum uyanınca birden kalkıyorum bazen kasıklarım çekiliyo geriliyo gibi oluyo bikaç saniyeliğine. Oğluma hamileyken okadar güzel geçtiki mide bulantısı hiçbirşey yoktu ama bu bebek zorlayacak gibi. Az kaldı 3 ayı doldurmaya. Çoğu gitti azı kaldı öyle düşünelim sonrada ay acaba kızmı erkekmi isim telaşına düşelim :))
Sağsa kız diyorlar canımRabbim gönlüne göre versin canımmm
kuzum benimki sağa yerleşmiş benimki nedirrrrr tahmin istiyorum![]()
Dualarımız seninle canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Gönlünü ferah tut. Bize de haber ver muhakkakKızlar Yarın kalp atışını duycam inşallah dualarinizi esirgemeyin olur mu
ay hadi bakalımmm gerçekten miiSağsa kız diyorlar canım
Dualarımız seninle canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Gönlünü ferah tut. Bize de haber ver muhakkak![]()
Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum anlıyorum seni aynı şekil bende yaşadım 2li test için gittim hatta belki cinsiyette öğrenirim sevinciyle ama 12 haftalıktım ve kalbi durmuştu kürtaj oldum ve aradan 3 sene geçti cesaret edememiştin aynı şeyleri yaşamaktan korktum şuan 7+3 haftalık hamileyim ve iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sende bende ve bütün hamileler inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızMerhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Seninle ayı kaderi paylaşmışız bende ikili tarama testi için gitmiştim doktor baya uğraştı ama bebek uygun pozisyonda durmadığı için 3 gün sonrasına tekrar randevu vermişti hem belki cinsiyetini de görebiliriz demiştir o gün bize bebeğin kalp atışını dinletti daha önce ekranda görüyorduk ama bebeğin ateşini çıkartabilir diye doktor 3 aydan önce dinletme taraftarı değildi ve o gün ilk ve son kez bebeğimin kalp sesini dinlemiştik ve 3 gün sonra gülerek gittiğimiz randevudan bebeğin kalbinin durduğunu öğrenerek ağlayarak çıkmıştım.Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum anlıyorum seni aynı şekil bende yaşadım 2li test için gittim hatta belki cinsiyette öğrenirim sevinciyle ama 12 haftalıktım ve kalbi durmuştu kürtaj oldum ve aradan 3 sene geçti cesaret edememiştin aynı şeyleri yaşamaktan korktum şuan 7+3 haftalık hamileyim ve iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sende bende ve bütün hamileler inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
yapıcam kuzum valla çokta güzeldikuzum git kendine kek yap krema sür içinede
annem bana hamileyken kızılcık kirazı görmüş rüyasında yemiş sabahında hep der ne gördüysen söyle ben yapayım sana diye![]()
Rabbimin izniyle sağlıkla ilerlesin bu gebeliğin canım, bende sana dua edeceğimMerhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Kalkmak sorun deilde sonrasında uykuya dalamamak büyük sıkıntı
Bu cisler nerden geliyo gece vakti![]()
korkma annesi sorun olmayacak. kan sulandırıcılar pruluton vitamin coraspin derken bebek beslenme yaptıkça büyüyecek. neredeyse yarımız bu derdi çekiyoruz. Sağlıkla gelecek inş. geçmiş olsunMerhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Dr un bi tanesi coraspirin ve kan sulandirici igne diyo. Digeri sadece igne diyor ne yapmalıyım sizce.korkma annesi sorun olmayacak. kan sulandırıcılar pruluton vitamin coraspin derken bebek beslenme yaptıkça büyüyecek. neredeyse yarımız bu derdi çekiyoruz. Sağlıkla gelecek inş. geçmiş olsun
Veririm canım mutlaka teşekkür ederimSağsa kız diyorlar canım
Dualarımız seninle canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Gönlünü ferah tut. Bize de haber ver muhakkak![]()
Benimde hep sağ kasigim ağrıyor yoksa bebislerimiz prensesmiRabbim gönlüne göre versin canımmm
kuzum benimki sağa yerleşmiş benimki nedirrrrr tahmin istiyorum![]()
inşallahh hayırlısıyla önce sağlıklı sonra kız olsun çok isterim tabiiBenimde hep sağ kasigim ağrıyor yoksa bebislerimiz prensesmi![]()