• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
allah yardımcınız olsun. yardım edecek bi aile büyüğü falan var mı?
Sağol canm Allah razı olsun😘.inan yok.herkes kendi derdinde. 😔 Lekem gelince sağolsun kayınvalide bir hafta kaldi. Gitti. Doğumda da kalır ama çok değil en fazla bir hafta .bakalım hayırlısı en büyük destekcim 3sim olacak gibi😊

evet mesela benimde 1 tane erkek kardeşim var 2 yaş var aramızda ama ben yinede bir tanede kız kardeşim olsun isterdim o yuzden 3. de erkek olursa son 1 tane daha deneriz diyoruz bakalım nasip 🙈🤗
Rabbim gönlüne göre versin canımmm :KK36:
Oo dün baya cinsiyet tahminleri yapıldı burda :KK5: :skandal:
kuzum benimki sağa yerleşmiş benimki nedirrrrr tahmin istiyorum :KK70:

Ha iyi ozaman canım ayaklarının altınada bişey koy ani hareket falan yapmamaya çalış. Ben bu aralar sabah oğlum uyanınca birden kalkıyorum bazen kasıklarım çekiliyo geriliyo gibi oluyo bikaç saniyeliğine. Oğluma hamileyken okadar güzel geçtiki mide bulantısı hiçbirşey yoktu ama bu bebek zorlayacak gibi. Az kaldı 3 ayı doldurmaya. Çoğu gitti azı kaldı öyle düşünelim sonrada ay acaba kızmı erkekmi isim telaşına düşelim :))

Valla mide bulantısı baş dönmesi yok bazen diyorumki gerçekten hamilemiyim sadece sol tarafımda ağırlık hissediyorum ama doğru söylüyosun az kaldı Allahın izniyle rahatlıcaz ağız tadıyla öğreniriz cinsiyetini İnşallah

Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?

Bu arada ben Ekim annelerini de takip ediyorum :) Allah nasip ederde bebeğime kavuşursam tahmini doğum tarihi 6 Ekim diyor ama bebeklerin sadece % 6 'ı zamanında doğarmış o yüzden Eylül annesi olmam daha muhtemel :emir_bebek:(bu ifadeyi kullanmayı çok istemiştim :) ) Ama bu sayfanında hamlelik haftası baya ilerlemiş şükür benim daha 5+6 sizi biraz geriden takip etcem inşAllah bi sorun olmazsa

Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum anlıyorum seni aynı şekil bende yaşadım 2li test için gittim hatta belki cinsiyette öğrenirim sevinciyle ama 12 haftalıktım ve kalbi durmuştu kürtaj oldum ve aradan 3 sene geçti cesaret edememiştin aynı şeyleri yaşamaktan korktum şuan 7+3 haftalık hamileyim ve iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sende bende ve bütün hamileler inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum anlıyorum seni aynı şekil bende yaşadım 2li test için gittim hatta belki cinsiyette öğrenirim sevinciyle ama 12 haftalıktım ve kalbi durmuştu kürtaj oldum ve aradan 3 sene geçti cesaret edememiştin aynı şeyleri yaşamaktan korktum şuan 7+3 haftalık hamileyim ve iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah sende bende ve bütün hamileler inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Seninle ayı kaderi paylaşmışız bende ikili tarama testi için gitmiştim doktor baya uğraştı ama bebek uygun pozisyonda durmadığı için 3 gün sonrasına tekrar randevu vermişti hem belki cinsiyetini de görebiliriz demiştir o gün bize bebeğin kalp atışını dinletti daha önce ekranda görüyorduk ama bebeğin ateşini çıkartabilir diye doktor 3 aydan önce dinletme taraftarı değildi ve o gün ilk ve son kez bebeğimin kalp sesini dinlemiştik ve 3 gün sonra gülerek gittiğimiz randevudan bebeğin kalbinin durduğunu öğrenerek ağlayarak çıkmıştım.

Rabbimin izniyle sağlıkla ilerlesin bu gebeliğin canım, bende sana dua edeceğim
Sarı akıntı çok normal gebeliğin başlarında kokusu kötü mü peki

Kalkmak sorun deilde sonrasında uykuya dalamamak büyük sıkıntı 🙄
Bu cisler nerden geliyo gece vakti😂
korkma annesi sorun olmayacak. kan sulandırıcılar pruluton vitamin coraspin derken bebek beslenme yaptıkça büyüyecek. neredeyse yarımız bu derdi çekiyoruz. Sağlıkla gelecek inş. geçmiş olsun

korkma annesi sorun olmayacak. kan sulandırıcılar pruluton vitamin coraspin derken bebek beslenme yaptıkça büyüyecek. neredeyse yarımız bu derdi çekiyoruz. Sağlıkla gelecek inş. geçmiş olsun
Dr un bi tanesi coraspirin ve kan sulandirici igne diyo. Digeri sadece igne diyor ne yapmalıyım sizce.

Back