- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.541
Günaydın kızlar mide bulantısız kusmasız enerji dolu bir gün olsun hepimiz için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım çok zor sonrasında uyuyamamak enerjin bol olsunTuvalet için uyandırıyor artık kızlar bende gece 3.30 da uyandım ve geri uyuyamadım işe de öyle geldim valla dön dön uyuyamadım
inşallah canımm sağolasın valla şu an tek hayalim akşam 18 de eve varır varmaz uyumakAyy canım çok zor sonrasında uyuyamamak enerjin bol olsun
Akşam hemencecik oluversin inşallah sana
Gunaydin canim kolay gelsin bugun kar tatili oldu burasi evdeyiminşallah canımm sağolasın valla şu an tek hayalim akşam 18 de eve varır varmaz uyumak
sağolasın canımmGunaydin canim kolay gelsin bugun kar tatili oldu burasi evdeyim
Valla oyle cok mutluyum yasağolasın canımm
ohh mis yat güzelce valla
Aynen valla nazlı çıktı bu ikincisi :)) Doktor mu çalış dedi?
12 aralık son adet tarihimdi .22-23 aralıkta yumurtlama olmuştu canım ovulasyonla takipteydim hep erken oluyorduMaşallah adet günü böyle bir değer görmek demek ki yumurtlama döngün bizlere göre önde canım
kuzum git kendine kek yap krema sür içinedegünaydın kızlar rüyamda içi kremalı kek yiyordum Allah ım o kadar güzel tadı vardı kiiiii kreması çok güzeldi ilk defa hayatımda rüyamda bişey yediğimi hatırlıyorum
Kizlar benim mide bulantisi artik yavas yavas mide yanmasina donmeye basladi sizde de var mi bu belirti
Hizli gelismis oluyor yani? Bu bir sorun mu yoksa olabilir bir sey mi?son regl gunune gore 5+2 olmaliydi ultrasonda 6+5 cikti
2 haftaya kadar ileri ya da geri normal dedi doktorHizli gelismis oluyor yani? Bu bir sorun mu yoksa olabilir bir sey mi?
kök salcaz yakında. valla heves namına gram bişey kalmadı geçen ay kimyasal oldu ya çokta sevinmemiştim zaten beta değerinin düştüğünüde gördüm yemek yiyodum o esnada devam ettim valla hiç umrumda olmadı o derece ruhsuz olmuşum bu konuda
Hoşgeldin kuzum ❤ benim bat 9 şubat beklemedeyim artık kuzum inşallah hepimizin tutar ❤
Heyecandan kalbim duracak tansiyonum yükselmese bari benim 7. Haftada duruyordu kuzucuklarımın kalbi bakalım kuzum nasıl
Günaydın kızlarr
Günaydın
Günaydın kızlar mide bulantısız kusmasız enerji dolu bir gün olsun hepimiz için ♥♥
günaydın kızlar rüyamda içi kremalı kek yiyordum Allah ım o kadar güzel tadı vardı kiiiii kreması çok güzeldi ilk defa hayatımda rüyamda bişey yediğimi hatırlıyorum
Hepinize gunaydin kizlarGunaydin kizlar
Bende 5haftadan beri karpuz canim istiyor ama oyle fazlada degil bu mevsimde zor bulunuyor galiba dun ruyamda goruyordum karpuz yiyordum kip kirmizi ne kadar guzel ve iştahla yiyordum
Günaydın ben regl oldum buarada kizlar 1.günüm bugün gece oldum 2 3 civarı bidahaki aya artık ❤Hepinize gunaydin kizlar
Ben 11im inşallah 27sinde ikili test var cinsiyet tahmini alırız diye düşünüyorumKizlar suan burda 11. Haftada olan varmiydi ilk ogrenenler kimler olacak cinsiyeti