2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
günaydın kızlar rüyamda içi kremalı kek yiyordum Allah ım o kadar güzel tadı vardı kiiiii kreması çok güzeldi :kk77: ilk defa hayatımda rüyamda bişey yediğimi hatırlıyorum :KK6::kk77:
kuzum git kendine kek yap krema sür içinede :dondurma:
annem bana hamileyken kızılcık kirazı görmüş rüyasında yemiş sabahında hep der ne gördüysen söyle ben yapayım sana diye :KK70:

kök salcaz yakında. valla heves namına gram bişey kalmadı geçen ay kimyasal oldu ya çokta sevinmemiştim zaten beta değerinin düştüğünüde gördüm yemek yiyodum o esnada devam ettim valla hiç umrumda olmadı o derece ruhsuz olmuşum bu konuda
Hoşgeldin kuzum ❤ benim bat 9 şubat beklemedeyim artık kuzum 🥰 inşallah hepimizin tutar 🤲🤲🤲
Heyecandan kalbim duracak tansiyonum yükselmese bari 😔 benim 7. Haftada duruyordu kuzucuklarımın kalbi bakalım kuzum nasıl
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlar mide bulantısız kusmasız enerji dolu bir gün olsun hepimiz için ♥♥
günaydın kızlar rüyamda içi kremalı kek yiyordum Allah ım o kadar güzel tadı vardı kiiiii kreması çok güzeldi :kk77: ilk defa hayatımda rüyamda bişey yediğimi hatırlıyorum :KK6::kk77:
Gunaydin kizlar😍
Bende 5haftadan beri karpuz canim istiyor ama oyle fazlada degil bu mevsimde zor bulunuyor galiba dun ruyamda goruyordum karpuz yiyordum kip kirmizi ne kadar guzel ve iştahla yiyordum:kk77::kk77:
Hepinize gunaydin kizlar😊

Back